wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Θα βάλει κ κάδρο του πάνω από την κρεβατοκάμαρα!!!και αν εχει φυγει απτην πολιτικη ο σαμαρας θα ριχνει παλια ψηφοδελτια που εχει κρατησει τυπε
Θα βάλει κ κάδρο του πάνω από την κρεβατοκάμαρα!!!και αν εχει φυγει απτην πολιτικη ο σαμαρας θα ριχνει παλια ψηφοδελτια που εχει κρατησει τυπε
Είναι η επομενη κατασταση μετα τον Σαμαρα. Εμφανεστατα. Ειδικα μετα το σημαντικοτατο εργο που επιτελει ο Κυριακος στο υπουργειο, παιρνει σαφες προβαδισμα για την επομενη μερα.σαρεσει καποιος απτους 2 τυπε? :S
Τελευταία η δική σας τριβή με το μεγαλειότατο είναι ανησυχητικά περισσή
Θα βάλει κ κάδρο του πάνω από την κρεβατοκάμαρα!!!
Τωρα που το σκέφτομαι, στο πατρικο μου υπαρχουν καδρα του Βασιλέα Παύλου και του Καραμανλή του πρεσβυτερου.Θα βάλει κ κάδρο του πάνω από την κρεβατοκάμαρα!!!
τον εθναρχη τον εχει για να του ερχεται χεσιμο τυπε?Τωρα που το σκέφτομαι, στο πατρικο μου υπαρχουν καδρα του Βασιλέα Παύλου και του Καραμανλή του πρεσβυτερου.
Του Βασιλέα Παύλου από σποντα, γιατι τον χαιρετάει στρατιωτικα ο πατερας μου σαν εφεδρος ανθυπολοχαγος σε μια επιθεωρηση στο στρατο.
Το σχεδιο Β του Αλαβανου φτιαχνει αυτά τα νοστιμα? Γι αυτό δεν βρηκε την ψηφο του, και τον περασαν ακομη και κατι γραφικοι.
τυπε το εκλεψαν απτον τραγκα που εκανε την κηδεια του γιωργακηΤο σχεδιο Β του Αλαβανου φτιαχνει αυτά τα νοστιμα? Γι αυτό δεν βρηκε την ψηφο του, και τον περασαν ακομη και κατι γραφικοι.
Όπως άλλωστε το ίδιο ισχύει για όλους μας και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να σχολιάζει τα όσα γράφουμε. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την ανάγκη σας για διευκρινήσεις.Δείτε δεσποινίς μου.
Τον Μεγαλειότατο τον έχουν χαρακτηρίσει διάφορα νικ (πλην εμού): Χασοδίκη, γλοιώδη, μαλάκα, ηλίθιο, τσανακογλύφτη, σπογγοκωλάριο, κοπροσκυλο κ.α.π, όπως και του έχουν ευχηθεί να: ψοφήσει, να πάει να πνιγεί, να αυτοκτονήσει, και τώρα τελευταία μάλιστα προστέθηκαν και κάποιες σεξουαλικές αιχμές για το σόι του.
Πλήν όμως ο χαρακτηρισμός που εξάντλησε την υπομονή του ήτο ο χαρακτηρισμός του τυπολάτρη, που του απέδωσα εγώ.
Προσωπικά πιστεύω πως δεν τον πείραξε και τόσο πολύ ο χαρακτηρισμός. Απλώς βρηκε την αφορμή (που εδώ και καιρό αναζητούσε, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων), για να δηλώσει πως δεν θα απαντήσει ποτέ ξανα στους προβληματισμους και στα ερωτηματα που του θέτω κατά καιρούς. Πολύ βολικό γι αυτόν άλλωστε.
Για να προλάβω τους καλοθελητές, δηλώνω, ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαιωμά του, η επιλογή των συνομιλητών του. Αυτό ισχύει για όλλους μας άλλωστε. Παρά τούτο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το γεγονός ότι δεν καταπίνουμε αμάσητες όλοι στον παρόντα τις Μαρθαβουρτσίστικες κλάψες περί στοχοποίησης και συνομωσίας.
Όπως λοιπόν θα καταλάβατε, προσωπικά και όποτε το θεωρώ σκοπιμο, θα συνεχισω να σχολιάζω τα γραφόμενά του, ειτε το επιθυμεί, είτε όχι.
Ροδακινάκι μου, καποια πραγματα εχουν εξηγηθεί ηδη επαρκως.Όπως άλλωστε το ίδιο ισχύει για όλους μας και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να σχολιάζει τα όσα γράφουμε. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την ανάγκη σας για διευκρινήσεις.
Όπως άλλωστε το ίδιο ισχύει για όλους μας και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να σχολιάζει τα όσα γράφουμε. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την ανάγκη σας για διευκρινήσεις.
Αφού απαντήσατε εμπεριστατωμένα και εφόσον δεν είμαι ικανή να το κατανοήσω, θέλετε να με βοηθήσετε να θυμηθώ από που ξεκίνησε, ας μην το θέσω ως τριβή, αφου δε συμφωνείτε με το χαρακτηρισμό, ο εμμονικός σχολιασμός ίσως??Καμία ανάγκη. Απλώς απάντησα εμπεριστατωμένα στα περί τριβής που θίξατε, και σας εξήγησα επίσης εμπεριστατωμένα ότι δεν πρόκειται περί τριβής όπως υφίσταται π.χ με άλλα νικ (μέ την έννοια της "φαγωμάρας" δηλαδή), αλλά ενός απλού σχολιασμού. Αν δεν σταθήκατε ικανή να το κατανοήσετε, λυπάμαι.
Δεν μπορει να εχεις παλι περιοδο μεσα σε δεκα μερες. Μηπως χασαμε κανενα γερο στοιχηματακι?Μη χέσω τους πληθυντικούς σας μέσα σούργελα.
Μάλλον μας δυσκολεύει ο πληθυντικος.Δεν μπορει να εχεις παλι περιοδο μεσα σε δεκα μερες. Μηπως χασαμε κανενα γερο στοιχηματακι?
Αφού απαντήσατε εμπεριστατωμένα και εφόσον δεν είμαι ικανή να το κατανοήσω, θέλετε να με βοηθήσετε να θυμηθώ από που ξεκίνησε, ας μην το θέσω ως τριβή, αφου δε συμφωνείτε με το χαρακτηρισμό, ο εμμονικός σχολιασμός ίσως??
Κάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος λατρεμένε, δεν προσπαθώ ούτε να κατασκευάσω κάποιο επιχείρημα, ούτε να προστατέψω το μεγαλειότατο, δεν το έχει άναγκη άλλωστε. Δε θέλω απλά να χαλάσει η εικόνα που έχω για εσάς!!!Πιστέψτε με. Το επιχειτημα που προσπαθείτε να κατασκευάσετε δεν έχει βάση. Με τον Μαγαλειότατο εγγραφήκαμε στον παρόντα με λίγους μήνες διαφορά, και σχολίαζα τα γραφόμενά του σχεδόν από την πρώτη στιγμη. Ρωτήστε όποιον θέλετε.
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΚάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος λατρεμένε, δεν προσπαθώ ούτε να κατασκευάσω κάποιο επιχείρημα, ούτε να προστατέψω το μεγαλειότατο, δεν το έχει άναγκη άλλωστε. Δε θέλω απλά να χαλάσει η εικόνα που έχω για εσάς!!!
Κάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος λατρεμένε, δεν προσπαθώ ούτε να κατασκευάσω κάποιο επιχείρημα, ούτε να προστατέψω το μεγαλειότατο, δεν το έχει άναγκη άλλωστε. Δε θέλω απλά να χαλάσει η εικόνα που έχω για εσάς!!!
Είστε εξίσου επίμονος και μ' αρέσει!!! Όλοι νικ είμαστε εδω μέσα σωστά, αλλά σε νικ με ιστορία και ιδιαίτερη υποσταση, όπως εσείς, δεν αρμόζουν οι μικρότητες. ;)Σας ευχαριστώ θερμά για τις καλές σας προθέσεις, και λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ΄όψιν μου την περι λάθους μου εκτίμησή σας. Βλέπετε εγώ εξετάζω και την περίπτωση να κάνω λάθη, σε αντίθεση με κάποια ψυχή που δεν κάνει ποτέ και που έχει πάντα δίκαιο (νικ δεν κατονομάζω, υπολήψεις δεν θίγω).
Πλήν όμως, μεταξύ του να μην αμαυρωθεί η εικόνα που έχετε για εμένα (για το νικ μου συγκεκριμένα, γιατί όλοι ένα νικ είμαστε) και του να σχολιάζω ελεύθερα ό,τι θεωρώ σκόπιμο από όποιο νικ θεωρώ σκόπιμο, να με συγχωρείτε, αλλά θα επιλέξω το δεύτερο.
Όσο για την "προστασία" στον Μεγαλειότατο, ειναι κάτι που πέρασε μόνο από το δικο σας μυαλό.