alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Όπως πηδαγε ο Ρεμος την Μακρυπουλια ας πουμε?
Όπως πηδαγε ο Ρεμος την Μακρυπουλια ας πουμε?
H γυνακεια διαισθηση μιλησε...
Αλάνθαστη.
Αρκεί να αναλογιστείτε ότι ο μισός γυναικείος πληθυσμός θεωρούσε "άντρακλα" τον κάτωθι:
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/08/22/spl197626_001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ποιος σας είπε ότι ανήκω στο μισό γυναικείο πληθυσμό?
Στον μισο ανηκεις, αλλά στον "άλλο" μισοΠοιος σας είπε ότι ανήκω στο μισό γυναικείο πληθυσμό?
εχει γοητεια η θρουμπα στην μουρη τυπεΑστο τυπε,ο Ουγγαρεζος εχει γαμησει ΤΑ μουνια,ουτε ως αστειο δεν στεκει αυτο που λες
Δεν είπα ότι είναι γκέι, είπα ότι είναι χαριτωμένος.Σωστά, εσύ ΕΙΣΑΙ ο μισός γυναικείος πληθυσμός!
Γκέυ ο ουγγαρέζος, τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε, αυτός παίζει να 'ναι πιο πιρφόρος κι απ' το χασοδίκη
Δεν έχεις άδικο είναι και ασχημομουρης.εχει γοητεια η θρουμπα στην μουρη τυπε
Τελευταία η δική σας τριβή με το μεγαλειότατο είναι ανησυχητικά περισσήΦοβουμαι ότι περισσή "τριβή" με τον Μεγαλειότατο, σας εχει καταστήσει μυγιάγγιχτη.
Γενικό ήτο το σχόλιο, δεσποινίς μου.
Δεν έχεις άδικο είναι και ασχημομουρης.
Ρε τυπε, παει να σου τριφτει η Σπανου και τραβιέσαι?Σωστά, εσύ ΕΙΣΑΙ ο μισός γυναικείος πληθυσμός!
Γκέυ ο ουγγαρέζος, τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε, αυτός παίζει να 'ναι πιο πιρφόρος κι απ' το χασοδίκη
Μηπως μαγειρευει κιολας?ναι αλλά εχει χιούμορ....
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤελευταία η δική σας τριβή με το μεγαλειότατο είναι ανησυχητικά περισσή
Ρε τυπε, παει να σου τριφτει η Σπανου και τραβιέσαι?
Ρε τυπε, παει να σου τριφτει η Σπανου και τραβιέσαι?
Ε καλά δε μπορεί να 'χει κ μόνο στραβά ο άνθρωπος!!!ναι αλλά εχει χιούμορ....
Τελος παντων, θα το δεχθω επειδή δεν εχω άλλη πληροφορηση, θα τον εχω όμως υπο επιτηρηση και επανελεγχο.Πάνω στο καλαμπούρι τραβήχτηκε μωρέ κι εσύ, αυτός όταν βλέπει γυναίκα τρέχουν τα σάλια κι απ' τα μάτια
Ε καλά δε μπορεί να 'χει κ μόνο στραβά ο άνθρωπος!!!
Απλά εμένα προσωπικά δε μ' αρέσει, δε μου βγαζει τπτ, περα από κατι συμπαθητικό κ χαζομπεμπίστικο.
Άντε μπες σε κάνα τάφο να σε θάψουμε μωρή γαλάζια σύφιλη.