paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μια χαρα γυναικα ειναι , γιατι θελετε να την παντρεψετε ?
μια χαρα γυναικα ειναι , γιατι θελετε να την παντρεψετε ?
τι κακο ειπα ?
τι κακο ειπα ?
τυπε,λες να του τα φοραει του dj..?παντωςς ρε παιδια, φαινεται στο βλεμα της οτι της αρεσει να παρτουζωνεται αγρια και δυνατα.
Ρε φιλε, ειναι δυνατον να μην την πηδανε αλλοι? Και για να τα λεμε ολα. Αν και δεν το βρισκω σωστο, αλλα δεν θα της την πεφτουν αρχιδατοι, τυποι με δυναμη κλπ?μΤι να κανει ο ντι τζει? Απλα την χαιρεται κι αυτος και μαλλον την αφηνει να γαμμιεται και με αλλους. Υποθεσεις κανουμε....τυπε,λες να του τα φοραει του dj..?
εγω πιστευω του δινει κ γκροβερ χαλαρα...ετσι τον κρατει...τον ''ξεγελαει''. ;)μην σου πω οτι θα το εχει και για αλλοθι για να βρει κανενα πιο νεο μουνι μολις αυτη φαει τα ψωμια της
εγω πιστευω του δινει κ γκροβερ χαλαρα...ετσι τον κρατει...τον ''ξεγελαει''. ;)
θελω κ γνωμη μπιλυ13.
Ανάλυση από billy13...
Τίποτα,πιστεύω τον γουστάρει τον τύπο dj...για κάποιο λόγο...απλά "πράματα"...
Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω,παρακάτω...η γκόμενα μάλλον δεν θέλει παιδιά κτλ...γάμους...
Πάντως της έγλυφα μουνί-κωλοτρυπίδα...και της έχυνα ακάποτα και τελειωτικά στο στόμα...πάντα με προφύλαξη...
πω ρε τυπε,μας καυλωσες με την ελινα απογευματιατικα
Ανάλυση από billy13...
Τίποτα,πιστεύω τον γουστάρει τον τύπο dj...για κάποιο λόγο...απλά "πράματα"...
Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω,παρακάτω...η γκόμενα μάλλον δεν θέλει παιδιά κτλ...γάμους...
Πάντως της έγλυφα μουνί-κωλοτρυπίδα...και της έχυνα ακάποτα και τελειωτικά στο στόμα...πάντα με προφύλαξη...