majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
κρατιεται καλα η τσουλαρα , ποσο χρονο ειναι τωρα αυτη?
γιατι δεν εχει παντρευτει ? θα το χασει το τρενο.
κρατιεται καλα η τσουλαρα , ποσο χρονο ειναι τωρα αυτη?
το χει χασει τυπε , στην κλαμκτηριο ειναιγιατι δεν εχει παντρευτει ? θα το χασει το τρενο.
το χει χασει τυπε , στην κλαμκτηριο ειναι
οχι απαραιτητα μαν εμενα μια φιλη περασε στα 40εισαι σιγουρος? στα 50 ειναι η κλημακτιριος.
οχι απαραιτητα μαν εμενα μια φιλη περασε στα 40
ναι που το ξερεις?Ελινα την λεγανε?
τελικα η Ελινα πως και δεν εχει παντρευτει?
Την πετυχα κατα της 7 σε γνωστο καφε στην Γλυφαδα σημερα , ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ειναι αυτη , και τι κορμαρα εχει !!!!
Ειχε απορροφηθεί ολη η σκεψη μου και η ματιά μου στα βυζια της που πρεπει να στραβωσαν ολα κουτάλια στα τραπεζια ..
Τελος.
η φωτο του προφιλ της στο twitter
Παντως ειχα ακουσει απο εναν βλακα στο στρατο οτι κανει βιζιτες αλλα σε πολυ σπεσιαλ κοσμο και καλα με τη κορφη ραντεβου-ψευτο σχεσης και οτι πρεπει να βγεις πρωτα μαζι της και θα προκυψει στην πορεια....
Αλλα γθα να εχει μονιμη σχεση με τον ντ τζιει μαλλον το εχει κοψει το αθλημα...
Ρε φιλε δεν λεω υπερμουναρος αλλα και παμπλουτος να ημουν με τοσες γυναικαρες που κυκλοφορουν θα διαλεγα ασημη, πιο ωραια και πιο οικονομικη βιζιτο σχεση.εχω ακουσει και εγω το ιδιο.
προυποθεση καλη ζωη και πολυ ΠΟΛΥ ακριβα δωρα. που και για σκότωμα να τα πας βγαζεις ετήσιο οχι μηνιατικο.
αλλα οχι τηλεφωνο και βιζιτα.
Ρε φιλε δεν λεω υπερμουναρος αλλα και παμπλουτος να ημουν με τοσες γυναικαρες που κυκλοφορουν θα διαλεγα ασημη, πιο ωραια και πιο οικονομικη βιζιτο σχεση.
Ενταξει οκ ξερω οτι θα με κραξετε τωρα, αλλα περι ορξεως...
Ρε αν είχα μια τελευταία επιθυμία και είχα να διαλέξω ανάμεσα στην παγκόσμια υγεία και σε μια πίπα από δάυτηνα δυστιχώς ακόμα θα είχαν δουλειά οι γιατροί...