Νέα

Ελίνα Καντζά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ρε φιλε γι αυτο δεν μπαινουμε εδω μεσα? Για να πουμε καμια αποψη. Γιατι καποιοι τα παιρνουν ροσο με τον συγκεκριμενο ανυπαρκτο κυριο, που περαν της ελινας για ποιο πραγ α ειναι γνωστος? Και για αλλους δεν εχουμε:-)τα ιδια φαινομενα?

Τύπε εγώ, μονο και μονο που πηδάει την Καντζά, έχω βάλει την αφίσα του στο δωμάτιο μου  και τον προσκυνω κάθε πρωί όπως έλεγε κι ο λάκης :priest:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φιλε γι αυτο δεν μπαινουμε εδω μεσα? Για να πουμε καμια αποψη. Γιατι καποιοι τα παιρνουν ροσο με τον συγκεκριμενο ανυπαρκτο κυριο, που περαν της ελινας για ποιο πραγ α ειναι γνωστος? Και για αλλους δεν εχουμε:-)τα ιδια φαινομενα?

σου πα γω να μην εχεις αποψη μανα μου? Εχε και 5 αποψεις, γουατ ντου αι κερ. Εσυ εχεις δικαιωμα να κραζεις τον τρεντακια κι εγω εσενα που ζηλευεις τον τρεντακια κι εβερυμποντυ ιζ χαππυ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
σου πα γω να μην εχεις αποψη μανα μου? Εχε και 5 αποψεις, γουατ ντου αι κερ. Εσυ εχεις δικαιωμα να κραζεις τον τρεντακια κι εγω εσενα που ζηλευεις τον τρεντακια κι εβερυμποντυ ιζ χαππυ.
χαχαχαχα
Τοσο σκεφτεσαι τοσα λες.... Να σαι σιγουρος φιλε!!! Μαλλον κι εσυ ετσι εισαι γι αυτο σε ποναει. Αλλα δεν πειραζει. Πρεπει να υπαρχετε κι εσιες.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι επειδη λενε εδω καποιοι οτι οποιος τον κραζει ειναι κομπλεξικος κατινας και τετοια και επειδη τον εκραξα και εγω θα σας πω το εξης : να προσεχετε τι διαβαζετε τυποι.

εγω ειπα: μπραβο που πηδαει το υπερμουνιον ΑΛΛΑ μεταξυ αντρων θα τρωει παντα χλευη και μουτζα - ΟΧΙ απο ζηλεια γιατι πηδαει το υπερμουνιον ΑΛΛΑ γιατι ειναι σαν βρωμυλος τζιβατος που ξεμεινε στην ικαρια 2 χρονια χωρις 10 ευρω να γυρισει στη μανα του.

το χιπστερ μουσι με το σαμουραι κοτσο (ιδιο με της μακαριτισσας της προγιαγιας μου και της μαρικας της μητσοτακαινας) σε συνδυασμο με τατου ε οσο να ειναι ειναι για μενα τουλαχιστον γελοια.

δηλαδη εκτος απο ντι τζεη σε ποια δουλεια θα τον παιρνατε εσεις αμα σας ερχοτανε ετσι ο γυφτουλας?

αυτα ειπα εγω - αντρικια πραματα. οι κυριοι ειναι καθαροι και ευπρεπεις και καλοντυμενοι, περιποιημενα μουσια και μαλια. οχι σαν τη μαγισα κλω κλω.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
τυποι επειδη λενε εδω καποιοι οτι οποιος τον κραζει ειναι κομπλεξικος κατινας και τετοια και επειδη τον εκραξα και εγω θα σας πω το εξης : να προσεχετε τι διαβαζετε τυποι.

εγω ειπα: μπραβο που πηδαει το υπερμουνιον ΑΛΛΑ μεταξυ αντρων θα τρωει παντα χλευη και μουτζα - ΟΧΙ απο ζηλεια γιατι πηδαει το υπερμουνιον ΑΛΛΑ γιατι ειναι σαν βρωμυλος τζιβατος που ξεμεινε στην ικαρια 2 χρονια χωρις 10 ευρω να γυρισει στη μανα του.

το χιπστερ μουσι με το σαμουραι κοτσο (ιδιο με της μακαριτισσας της προγιαγιας μου και της μαρικας της μητσοτακαινας) σε συνδυασμο με τατου ε οσο να ειναι ειναι για μενα τουλαχιστον γελοια.

δηλαδη εκτος απο ντι τζεη σε ποια δουλεια θα τον παιρνατε εσεις αμα σας ερχοτανε ετσι ο γυφτουλας?

αυτα ειπα εγω - αντρικια πραματα. οι κυριοι ειναι καθαροι και ευπρεπεις και καλοντυμενοι, περιποιημενα μουσια και μαλια. οχι σαν τη μαγισα κλω κλω.
Πες τα ρε ανθρωπε!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

τύπε εχεις δίκο. ειδικά αυτή η μόδα με το  τριμαρισμένο τραγομουσο και το μαλλι λαδωμένο με φράτζα απο πάνω και κουρεμένο γύρω γύρω ειναι για τον μπουτσο. Αντρας είσαι ρε πούστη μου, μη σε νοιάζει και τόσο η εμφανιση σου και κάνεις σα γκομενίτσα!!! :tickedoff:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εγω δεν μπορω οταν βλεπω αυτα τα λεπτοξυρισμενα με ακριβεια εκατοστου του χιλιοστου μουστακομουσια. σαν και αυτα που κανει ο σφακιανακης  :grin:

δηλαδη καθεται ο αλλος με την ειδικη κεφαλη στην μηχανη στο καθρεφτη και ψαχνει να ισιωσει το μουστακομουσι σε γραμμη παχους μισου εκατοστου.

και δε κοιταει που ειναι διακοσια κιλα ή σκατοφατσα  :grin: :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ή ξυρισου ή μεινε αξυριστος.

επιτρεπεται το μουστακι.

επιτρεπεται να εχεις μουσια αλλα να ειναι περιποιημενα αν ειναι μακρια. και καθαρα.

και τα μακρυα μαλια ενταξει ειναι γιατι σε πολλους μαγκες πανε καλα αλλα οταν βλεπω κοτσο σαμουραι και ο απο κατω δεν ειναι σαμουραι, ε ειναι μαλακας  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δέν είναι μαλάκες, αργόσχολοι νύχτες είναι. Καί οί μιλφάρες αργόσχολες μέ κρίση ταυτότητας είναι. Απλώς αυτά τά μάγκικα λούκ πού στοιχίζουν χιλιάδες μπουνιές καί κανά δυό ντουφεκιές στή Βαλτιμόρη π.χ. εδώ είναι τσάμπα.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Δέν είναι μαλάκες, αργόσχολοι νύχτες είναι. Καί οί μιλφάρες αργόσχολες μέ κρίση ταυτότητας είναι. Απλώς αυτά τά μάγκικα λούκ πού στοιχίζουν χιλιάδες μπουνιές καί κανά δυό ντουφεκιές στή Βαλτιμόρη π.χ. εδώ είναι τσάμπα.

δε γουαηρ τυπε και ετσι?  :grin: :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
δε γουαηρ τυπε και ετσι?  :grin: :grin:

Καθαρά Stoner Rock καί γενικά underground Αμερικανιά αντίγραφο είναι αυτά τά look φίλε. Εντυπωσίαζουν κάποιες κυριλέ "νεοαπελευθερωμένες" γυναίκες αρκεί νά είναι μόνο επιφανειακά, αλλιώς σκιάζονται.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για να τελειώνουμε...όταν ο άλλος χιπστερο/κλαρινογαμπρίζει,θα τρώει κράξιμο...τόσο απλά... Μόνο και μόνο για το ψευτο-στυλ.... :zfuck:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

3 σελίδες συζήτηση για τον γκόμενο της καντζά :think:

Stories

Νέο!

Stories