Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.438
- Πόντοι
- 9.931
Να αλλάξει χάπια από τι φαίνεται δεν τον πιανουν
Μια χαρα τρεντομαλακας εχεις δικιοεγω μια χαρα τον βρισκω τον τυπο....
εγω μια χαρα τον βρισκω τον τυπο....
Ρε, η Καντζα ειναι μια καυλωμενη μιλφ.
Ο τυπος ενας αληταμπουρας πιτσιρικας, που γαμαει.
Τι πιο νορμαλ απ' αυτο το ζευγαρι??
Αντιθετα, αν η Καντζα τα 'χε με καναν μεγαλοσχημο 65αρη με φαμπρικες και φουγαρα, εγω θα την εκραζα..... ;)
Άμα ήταν κανένας άσχημος, χοντρος, γέρος κτλ. θα λέγανε ότι πήγε μαζί του για τα λεφτά.
Τώρα που δεν είναι τίποτα από αυτά λένε ότι είναι άπλυτος, λέτσος, τρεντυς, οτι παίρνει φάρμακα κτλ.
Μεγαλύτερο κομπλεξικό και κατινίστικο ον από τον έλληνα άντρα δεν υπάρχει
Ρε παιδια εχετε δικιο για χοντρους 65 αρηδες κλπ που λετε. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και αυτος δεν ειναι για τον πουτσο παλικαρι καργα τρνεντυ. Απο την αλλη αν αυτη γουσταρει δικαιωμα της και καλα κανει. Αλλα την αποψη μας θα την πουμε.
Εχεις δικιοΜα αυτο ειναι το επιπεδο της Καντζα.
Το επιπεδο της Μ. Καλλας ηταν να να πηδαει τον Ωναση.
Δεν κραζω ουτε τη μεν, ουτε την δε.
Άμα ήταν κανένας άσχημος, χοντρος, γέρος κτλ. θα λέγανε ότι πήγε μαζί του για τα λεφτά.
Τώρα που δεν είναι τίποτα από αυτά λένε ότι είναι άπλυτος, λέτσος, τρεντυς, οτι παίρνει φάρμακα κτλ.
Μεγαλύτερο κομπλεξικό και κατινίστικο ον από τον έλληνα άντρα δεν υπάρχει
Αντιθετα, αν η Καντζα τα 'χε με καναν μεγαλοσχημο 65αρη με φαμπρικες και φουγαρα, εγω θα την εκραζα..... ;)
Ρε παιδια εχετε δικιο για χοντρους 65 αρηδες κλπ που λετε. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και αυτος δεν ειναι για τον πουτσο παλικαρι καργα τρνεντυ. Απο την αλλη αν αυτη γουσταρει δικαιωμα της και καλα κανει. Αλλα την αποψη μας θα την πουμε.
υπαρχουν και ωραιοι στους ανω των 65 τυπε :S
Οκ! Τον γουσταρει ή οχι προσωπικα στ αρχιδια μου. Οπως και οποιος πηδαει την κατζα και την οποιαδηποτε παλι στ αρχιδια μου(αφου δεν την πηδαω εγω). Τωρα το τι ειναι ο καθ'ενας φαινεται. Γιατι καποιοι θιγονται τοσο για εναν γκασμα που δεν γνωριζουν και προσπαθουν να μας που αν τον γουσταρει ή οχι?τον εχει χροοοοοοοονια, απο προ κριση εποχες, δεν ειναι πηδημα του καλοκαιριου. Οποτε ντε φακτο τον γουσταρει. Τωρα θα της πω αν ειναι να κανει πολλ να διαλεξει το μπου τον επομενο, απλα και δημοκρατικα, τι στον πεο ειναι η καθεμια που θα χει οποιο γκομενο της γουσταρει χωρις να μας ρωτησει.
Οκ! Τον γουσταρει ή οχι προσωπικα στ αρχιδια μου. Οπως και οποιος πηδαει την κατζα και την οποιαδηποτε παλι στ αρχιδια μου(αφου δεν την πηδαω εγω). Τωρα το τι ειναι ο καθ'ενας φαινεται. Γιατι καποιοι θιγονται τοσο για εναν γκασμα που δεν γνωριζουν και προσπαθουν να μας που αν τον γουσταρει ή οχι?