Νέα

Ελίνα Καντζά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 292K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.438
Πόντοι
9.931
Να αλλάξει χάπια από τι φαίνεται δεν τον πιανουν :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα "έχει μπει θεραπεία" μάλλον... :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Οντως ρε παιδια, σιγα το κορμι που εχει ο χλεμπουρας για να παιρνει και χαπια. Καλα και αυτη με τετοιο τσολι κυκλοφορει. Τι να πει κανεις?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εγω μια χαρα τον βρισκω τον τυπο....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Ρε, η Καντζα ειναι μια καυλωμενη μιλφ.

Ο τυπος ενας αληταμπουρας πιτσιρικας, που γαμαει.

Τι πιο νορμαλ απ' αυτο το ζευγαρι??

Αντιθετα, αν η Καντζα τα 'χε με καναν μεγαλοσχημο 65αρη με φαμπρικες και φουγαρα, εγω θα την εκραζα.....  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
εγω μια χαρα τον βρισκω τον τυπο....

Άμα ήταν κανένας άσχημος, χοντρος, γέρος κτλ. θα λέγανε ότι πήγε μαζί του για τα λεφτά.
Τώρα που δεν είναι τίποτα από αυτά λένε ότι είναι άπλυτος, λέτσος, τρεντυς, οτι παίρνει φάρμακα κτλ.
Μεγαλύτερο κομπλεξικό και κατινίστικο ον από τον έλληνα άντρα δεν υπάρχει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ρε, η Καντζα ειναι μια καυλωμενη μιλφ.

Ο τυπος ενας αληταμπουρας πιτσιρικας, που γαμαει.

Τι πιο νορμαλ απ' αυτο το ζευγαρι??

Αντιθετα, αν η Καντζα τα 'χε με καναν μεγαλοσχημο 65αρη με φαμπρικες και φουγαρα, εγω θα την εκραζα.....  ;)

Πιάσε κόκκινο

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Άμα ήταν κανένας άσχημος, χοντρος, γέρος κτλ. θα λέγανε ότι πήγε μαζί του για τα λεφτά.
Τώρα που δεν είναι τίποτα από αυτά λένε ότι είναι άπλυτος, λέτσος, τρεντυς, οτι παίρνει φάρμακα κτλ.

:thumbsup:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Ρε παιδια εχετε δικιο για χοντρους 65 αρηδες κλπ που λετε. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και αυτος δεν ειναι για τον πουτσο παλικαρι καργα τρνεντυ. Απο την αλλη αν αυτη γουσταρει δικαιωμα της και καλα κανει. Αλλα την αποψη μας θα την πουμε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Ρε παιδια εχετε δικιο για χοντρους 65 αρηδες κλπ που λετε. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και αυτος δεν ειναι για τον πουτσο παλικαρι καργα τρνεντυ. Απο την αλλη αν αυτη γουσταρει δικαιωμα της και καλα κανει. Αλλα την αποψη μας θα την πουμε.

Μα αυτο ειναι το επιπεδο της Καντζα.

Το επιπεδο της Μ. Καλλας ηταν να να πηδαει τον Ωναση.

Δεν κραζω ουτε τη μεν, ουτε την δε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:thumbsup: :thumbsup:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515

Συνημμένα

• MEKLAKI3.jpg
    MEKLAKI3.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 65

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τον εχει χροοοοοοοονια, απο προ κριση εποχες, δεν ειναι πηδημα του καλοκαιριου. Οποτε ντε φακτο τον γουσταρει. Τωρα θα της πω αν ειναι να κανει πολλ να διαλεξει το μπου τον επομενο, απλα και δημοκρατικα, τι στον πεο ειναι η καθεμια που θα χει οποιο γκομενο της γουσταρει χωρις να μας ρωτησει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
υπαρχουν και ωραιοι στους ανω των 65 τυπε  :S

Ο δικος σου εχει περασει το χερι στο ωμο του μεγαλου, μες στην καυλα...
"Αγκαλιαζω μισο δισ - αγκαλιαζω μισο δισ - αγκαλιαζω μισο δισ..." κλπ κλπ

Τελικα, οποιος λεει πως τα λεφτα ΔΕΝ ειναι το παν στη ζωη (για το 99,9999% της κοινωνιας), ειναι μεγαλος φιδεμπορας.
Ή Κοελιο.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ευτυχώς ο lion7 και ο kosamf είπαν αυτό που έπρεπε να ειπωθεί. Αυτά που ειπώθηκαν στο thread είναι ίδια με αυτά που ειπώθηκαν στο άλλο με την Λάσκαρη, πιο καλά μου κάθεται μια μουνάρα να τα χει με έναν που την γαμάει καλά και ας είναι κάγκουρας... Μου φαίνεται ότι για νά σασταν ευχαριστημένοι θα θέλατε να τα χουν με ένα αντίγραφο του εαυτού σας...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
τον εχει χροοοοοοοονια, απο προ κριση εποχες, δεν ειναι πηδημα του καλοκαιριου. Οποτε ντε φακτο τον γουσταρει. Τωρα θα της πω αν ειναι να κανει πολλ να διαλεξει το μπου τον επομενο, απλα και δημοκρατικα, τι στον πεο ειναι η καθεμια που θα χει οποιο γκομενο της γουσταρει χωρις να μας ρωτησει.
Οκ! Τον γουσταρει ή οχι προσωπικα στ αρχιδια μου. Οπως και οποιος πηδαει την κατζα και την οποιαδηποτε παλι στ αρχιδια μου(αφου δεν την πηδαω εγω). Τωρα το τι ειναι ο καθ'ενας φαινεται. Γιατι καποιοι θιγονται τοσο για εναν γκασμα που δεν γνωριζουν και προσπαθουν να μας που αν τον γουσταρει ή οχι? 

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οκ! Τον γουσταρει ή οχι προσωπικα στ αρχιδια μου. Οπως και οποιος πηδαει την κατζα και την οποιαδηποτε παλι στ αρχιδια μου(αφου δεν την πηδαω εγω). Τωρα το τι ειναι ο καθ'ενας φαινεται. Γιατι καποιοι θιγονται τοσο για εναν γκασμα που δεν γνωριζουν και προσπαθουν να μας που αν τον γουσταρει ή οχι?   

Ολα στ'αρχιδια σου, δεν τον ξερεις δε τη ξερεις, τη αποψη σου ομως την εχεις, ολα κι ολα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Ρε φιλε γι αυτο δεν μπαινουμε εδω μεσα? Για να πουμε καμια αποψη. Γιατι καποιοι τα παιρνουν ροσο με τον συγκεκριμενο ανυπαρκτο κυριο, που περαν της ελινας για ποιο πραγ α ειναι γνωστος? Και για αλλους δεν εχουμε:-)τα ιδια φαινομενα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom