χαχαχαχαχαχα τα νεκρα σου με κανεις και γελασα ειλικρινα
και οταν εννοω τα νεκρα εννοω τα ζωα σου οποτε τσιλαρε
χαχαχαχαχαχα τα νεκρα σου με κανεις και γελασα ειλικρινα
που στο διαλο εξαφανιστηκε το πουλι σημεραΕντάξει, τον θέλεις τον τραμπούκο σου τώρα.
Εσενα απλα σε λυπαμαι...κημενος γραφικος εισαι
Τοσο καημενος που κανεις το πουλι να μοιαζει μυθικο μπροστα σου μωρη ρομπαΣπασε μωρη τρυπια μπεκατσα που θα λυπηθεις κιολας
Σπασε μωρη τρυπια μπεκατσα που θα λυπηθεις κιολας
Βλαχος και τσιλαρε δςν πανε μανολι....και οταν εννοω τα νεκρα εννοω τα ζωα σου οποτε τσιλαρε
τι θα κανεις θα με βαρας με τη γκλιτσα σου ;;Βλαχος και τσιλαρε δςν πανε μανολι....
Θα την πιεις ολη τωρα και εαυ και ζωα σου
δεν ελεγα για το τζοκερ ρε γμτ :S :S :Sτι γινεται ρε μαλακες;
μισο να διαβασω
Και δεν στην βαζω στον κωλο καλυτερα?τι θα κανεις θα με βαρας με τη γκλιτσα σου ;;
Το μυθικο πουλι κερδαει ανετα το καπιοερα με το ενα χερι δεμενο πισω και το αλλο να κραταει φραπε...δεν ελεγα για το τζοκερ ρε γμτ :S :S :S
Κοληταρι και σου γαμαει τα πεταλα ανεταΕναν ΛΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟ brabus τι τον εχεις?
Και δεν στην βαζω στον κωλο καλυτερα?
Αφηνω απεξω τους συγγενεις σου
τυπε ευκολη δουλεια σας εκατσε..αν και το πουλι εχει αποκτησει πλεον μια φινετσα στον τροπο που χειριζεται τον ακαποΤο μυθικο πουλι κερδαει ανετα το καπιοερα με το ενα χερι δεμενο πισω και το αλλο να κραταει φραπε...
Εγω θα γαμησω αυτο το νεο το μανολι με λιγες φαπες
τι μαλακας εισαιπαιδια ειρηνη υμιν
αυτοι οι καυγαδες στο ιντερνε πολυ με στενοχωρουν
Μην απαξιωνεις ρε τυπε...ιουλης ειναι ακομα στην προετοιμασια ειμαστε...τυπε ευκολη δουλεια σας εκατσε..αν και το πουλι εχει αποκτησει πλεον μια φινετσα στον τροπο που χειριζετι τον ακαπο
σχωρα με κι εγω είμαι ντεφορμέ..μετα τα πρωτα παιχνίδια θα στρωσει το τιμΜην απαξιωνεις ρε τυπε...ιουλης ειναι ακομα στην προετοιμασια ειμαστε...
Το πουλι οντως ειναι φινετσατο
παιδια ειρηνη υμιν
αυτοι οι καυγαδες στο ιντερνε πολυ με στενοχωρουν
φιλε μου γιατι αφηνεις σαπρους λογους να βγαινουν απο το στομα σου;τρουμπακης αμορφωτος σκατοβλαχος που μιλαει για ξυλο μεσα απο πσ, χωρις να ξερει τι κρυβεται απο πισω
δν λυπαμαι τους γονεις σου ομως παρολα αυτα γτ σιγουρα στο σπιτικο σας, οι δυο γονεις σου, εσυ και η κατσικα απο πανω εχετε ολοι μαζι iq 70 με την κατσικα να εχει το 69.... πουλο βλακα