Μόλις τελειώσει το εξάμηνο, εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εξαίρεσης, παίρνεις παράταση.
Ναι και στο ηλεκτρονικό κατάστημα θέλεις ΟΑΕΕ.
Δε ξέρω αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο θρέντ γιαυτό, αλλά είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σήμερα. Πληρώνομαι στην ώρα μου και παράπονο δεν έχω. Αλλά όπως ξέρετε κανείς δεν έβγαλε ΛΕΦΤΑ όντως υπάλληλος και κανείς σήμερα δε νιώθει ήσυχος για το αύριο.
Τώρα θα μου πείτε νιώθεις έτσι όταν έχεις δική σου δουλειά? ίσως ναι ίσως όχι. Αλλά τουλάχιστον δε χαραμίζεσαι. Κοπιάζεις για κάτι δικό σου και βγάζεις πιο πολλά αν κοπιάσεις. Εκτιμάται ίσως η καλή σου δουλειά. Σαν υπάλληλος δεν ισχύει πάντα αυτό.
Και με τα πολλά δεν είδα κανέναν υπάλληλο να έκανε τη ζωή ενός εργοδότη.
Σκέφτομαι λοιπόν να έκανα κάτι δικό μου. Είτε ιντερνετικό παράλληλα με τη δουλειά μου καθαρά για συμπλήρωμα μισθού. Ώστε αν ποτέ χάσω τη δουλειά μου να τρέξω πιο πολύ αυτό που ΗΔΗ θα έχω ξεκινήσει.
και η δεύτερη λύση να μπω με τα μπούνια στο ΤΕΒΕ και να κάνω κάτι δικό μου. Σκεφτόμουν από ψιλικατζίδικο, από φαγητό, ή και καφέ στυλ γρηγόρη και ανοιχτός σε προτάσεις γενικότερα.
Έχετε εμπειρίες από αυτά? Δεν είχα ποτέ κάποιον συγγενή ή φίλο να έχει κάτι δικό του και δεν έχω ιδέα καν τι παίζει. ΠΡομήθειες και πως υπολογίζεις τις τιμές σου προκειμένου να είσαι λογικός για τον πελάτη. Άδειες και αν αξίζει όλο αυτό.
Έχω εμπειρία στο θέμα πωλήσεων, λιγες από εισαγωγές, αλλα γενικότερα είμαι πολύ επικοινωνιακός λόγω της εμπειρίας μου. Γιαυτό και το σκέφτομαι σοβαρά.
Καμιά σοβαρή γνώμη ή συμβουλή από κάποιον ?