NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς που περίμενε αλλαγή στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ λόγω κενού ή μη ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου και έγινε.
υπάρχουν ακόμα άνθρωποι μετά από σαράντα χρόνια μεταπολίτευση και μέ τους μισους ελεύθερους επαγγελματίες κυριολεκτικά στό δρόμο από χρέη στό οαεε,εφορία,φόρους επιτηδεύματος κλπ νά πιστεύει στούς πολιτικούς.....???
απο οποιοδήποτε χώρο???
μόνο εάν τούς δώ αποκεφαλισμένους θά ησυχάσω.....
Εννοει πως θα παιρνουμε 1000 ευρω και το ψωμι θα εχει 10 ευρωΟ Α. Σαμαράς τόνισε την ανάγκη σταθερότητας για τη χώρα δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα, από μόνη της, πολύ σύντομα θα μπορεί με αξιοπρέπεια να ρυθμίζει τα του οίκου της.
«Σε αυτή την πορεία για να σώσουμε την Ελλάδα ξέρω ότι πολλοί μάτωσαν και πόνεσαν, μακάρι να υπήρχε άλλος δρόμος» είπε ο Σαμαράς αναφερόμενος στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
«Δεν θα παραδεχθώ ότι πέτυχα αν δεν αποκαταστήσω την κοινωνική δικαιοσύνη» ήταν η φράση κλειδί που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:«Το 2020 θα επιστρέψουμε σε προ της κρίσης εισοδήματα, αλλά θα αλλάξοιυμε το οικονομικό μοντέλο σε νέα βάση».
τι εννοει ο Σαμαρας?
Κράτα τις και αυτές θα σου χρειαστούν.Τώρα το είδα το νήμα! Χρήσιμο! Αν και δεν ξέρω ως νέος αν θα αντέξω στην Αθήνα ή θα γυρίσω στις ελιές...
Κράτα τις και αυτές θα σου χρειαστούν.
Link??Για όποιον ενδιαφέρεται, η ημερίδα για Ε.Λ.Π. που προβάλλεται αυτή τη στιγμή ιντερνετικά από το taxheaven, είναι πολύ καλή.
Μπες στο taxheaven και σε οδηγεί μόνο του.Link??
φιλε χιτ χαιρετω !Είμαι μισθωτός και σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου παράλληλα. Όπως κααλαβαίνετε είμαι τώρα στο ΙΚΑ. Πως θα κάνω τη δουλειά τώρα με το ΤΕΒΕ? Πρέπει να έχω ένα από τα δύο και ποιο? Υπάρχει κάποια μείωση μιας και είμαι ΙΚΑ?
Αν γνωρίζετε κάτι και τις κλίμακες θα με ενδιέφερε.
Σκοπός μου είναι να ξεκινήσω παράλληλα κάτι ιντερνετικό, και ανάλογα πως πάει ή να αφήσω τη δουλειά μου είτε να το σταματήσω τελικά και να παραμείνω μισθωτός.
Δεν είναι καιροί για ριζικές αλλαγές, οπότε θα ήθελα να το προσπαθήσω έτσι.
φιλε χιτ χαιρετω !
δεν ξερω τι ισχυει με τις κλιμακες . αυτο που ξερω κ θα σου πω ειναι οτι θα μπορουσες να δηλωσεις την νεα δουλεια στο ονομα της συζυγου . ετσι κανουν οι περισσοτεροι .σκεψου το γιατι το θεμα δεν ειναι μονο η ασφαλιση αλλα κ οι μαλακες απο την εφορια
Να το προμοτάρεις και στο Μπου τύπε να σε στηρίξουμε!!!Είμαι μισθωτός και σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου παράλληλα. Όπως κααλαβαίνετε είμαι τώρα στο ΙΚΑ. Πως θα κάνω τη δουλειά τώρα με το ΤΕΒΕ? Πρέπει να έχω ένα από τα δύο και ποιο? Υπάρχει κάποια μείωση μιας και είμαι ΙΚΑ?
Σκοπός μου είναι να ξεκινήσω παράλληλα κάτι ιντερνετικό, και ανάλογα πως πάει ή να αφήσω τη δουλειά μου είτε να το σταματήσω τελικά και να παραμείνω μισθωτός.
οντως ετσι ειναι .και αν η σύζηγος δουλεύει αλλού και έχει ικα? ή αν έχει δική της δουλειά Τεβε? Εκεί τι κάνω?
Μιλάς για την περίπτωση που η σύζηγος κάνει οικειακά. Αλλά πια αυτό δεν υπάρχει σήμερα
δες την εγκυκλιο εδω τυπε, αν εισαι νεος ασφαλισμενος (=απο 1-1-1993 και μετα) :Είμαι μισθωτός και σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου παράλληλα. Όπως κααλαβαίνετε είμαι τώρα στο ΙΚΑ. Πως θα κάνω τη δουλειά τώρα με το ΤΕΒΕ? Πρέπει να έχω ένα από τα δύο και ποιο? Υπάρχει κάποια μείωση μιας και είμαι ΙΚΑ?
τυπε μου εσύ κόβεις αποδέξεις?δες την εγκυκλιο εδω τυπε, αν εισαι νεος ασφαλισμενος (=απο 1-1-1993 και μετα) :
ΔΞ/ΔΑ......αλλη ερωτησητυπε μου εσύ κόβεις αποδέξεις?
ΔΞ/ΔΑ......αλλη ερωτηση