Νέα

Ελευθερία - Liberty26 - eleftheria trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JimmyD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.Εχει παει καποιος προσφατα με την Ελευθερια,να ενημερωσει για τιμες,υπηρεσιες κτλ;Οποιος γνωριζει και δεν βαριεται,ας ενημερωσει!Ευχαριστω!

Είναι η πιο καλή στον παθητικό ρόλο με αρκετά ωραίο κόλο και γυναικείο σώμα... κάνει και ενεργητικό αλλά δεν είναι το καλύτερο της με μέτριο πούτσο... 80ευρώ χαλαρά δεν βιάζεται.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Είναι η πιο καλή στον παθητικό ρόλο με αρκετά ωραίο κόλο και γυναικείο σώμα... κάνει και παθητικό αλλά δεν είναι το καλύτερο της με μέτριο πούτσο... 80ευρώ χαλαρά δεν βιάζεται.
που εισαι εσυ χαμενος ρε τι κανεις χρονια και ζαμανια να σε δουμε εισαι καλα? :think:

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
που εισαι εσυ χαμενος ρε τι κανεις χρονια και ζαμανια να σε δουμε εισαι καλα? :think:

δεν σημαίνει ότι δεν γράφω ότι δεν παρακολουθώ το σαιτ και το τι συμβαίνει στο χώρο γενικότερα... μια χαρά είμαι..

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
να τη γνωρισω θελω μου αρεσει πολυ αλλα δε ξερω που να τη βρω και πμ που να στειλω δεν εχω το προφιλ της

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
σημερα γιορταζει η ελευθερια. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΕΜΠΑ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λεπτρομερειες παιδια; ξερουμε ποσο χρεωνει η κοπελα; αξιζει;

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παθητική θελω να ειναι μόνο και απλα να εχει μια κάποια συμμετοχή. Οχι αντε τελειωνε γιατι εχουμε και δουλειες. Να το χαρουμε λιγο το  :knockinb:  :dancing: Απλα ρωτησα αν εχει δοκιμασει καποιος για να μην παω τελειως στα τυφλα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Παθητική θελω να ειναι μόνο και απλα να εχει μια κάποια συμμετοχή. Οχι αντε τελειωνε γιατι εχουμε και δουλειες. Να το χαρουμε λιγο το   :knockinb:  :dancing: Απλα ρωτησα αν εχει δοκιμασει καποιος για να μην παω τελειως στα τυφλα.

ε αμε τοτε  ;)

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Παθητική θελω να ειναι μόνο και απλα να εχει μια κάποια συμμετοχή. Οχι αντε τελειωνε γιατι εχουμε και δουλειες. Να το χαρουμε λιγο το   :knockinb:  :dancing: Απλα ρωτησα αν εχει δοκιμασει καποιος για να μην παω τελειως στα τυφλα.

Να πας τύπε αν δεν έχεις ήδη πάει.. έχω δοκιμάσει πρόσφατα... και παθητική και καλό παιδί και καλό τσιμπούκι και δεν κοιτάει το ρολόι. Τώρα βέβαια κανα τηλεφωνάκι παίζει να σηκώσει αλλά μη τρελαθείς...  :dancing:  κράτα την απασχολημένη.. θα το εκτιμήσει..!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Να πας τύπε αν δεν έχεις ήδη πάει.. έχω δοκιμάσει πρόσφατα... και παθητική και καλό παιδί και καλό τσιμπούκι και δεν κοιτάει το ρολόι. Τώρα βέβαια κανα τηλεφωνάκι παίζει να σηκώσει αλλά μη τρελαθείς...  :dancing:  κράτα την απασχολημένη.. θα το εκτιμήσει..!

σπανια σηκωνει τηλ  μπορεις βεβαια να της πεις απο την αρχη να το βαλει αθορυβο.ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο συναγωνιστης.εκτιμα και την περιποιηση που της κανεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom