Νέα

Ελευθερία - Liberty26 - eleftheria trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JimmyD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα μεγαλε! Ολοι οι ομοφοβικοι βλακες νιωθουν υποχρεωση να κραξουν τις τρανς λες και τους εχουν κανει κατι! Ποιος ο λογος να μπαινεις στα τρανσοτοπικς και να κραζεις τα κοριτσια? Ποσο κομπλεξικοι ηλιθιοι υπαρχουν? Και το θεμα ειναι οτι ενω αυτοι καυλωνουν και τον παιζουν με τις τρανς στα γιουπορν και τα συναφη μετα μπαινουν και κοροιδευουν. Ειναι πλεον καθιερωμενο απο τους σεξολογους οτι ο στρειτ ο αντρας ο προστυχος και οχι ο φλωρος ( :) ) καυλωνει στανταρ με τις ομορφες, περιποιημενες τρανς. Απο εκει και περα ειναι θεμα ταμπου αν θα προχωρησει η οχι. Γιατι εξαλλου γεμισε η Αθηνα με εισαγωμενα κοριτσια τρανς? Τεσπα....μην αρχιζω παλι την αναλυση. Οποιος θελει ας δει το παρακατω βιντεο. Ομιλια της γνωστης καλλιτεχνη τρανς Νινα Αρσενολτ που υποστηριζει οτι ολοι οι στρειτ αντρες καυλωνουν με τρανς.

Θεμα : The eroticization of M2F transsexuals by straight men

eleutheria

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα μεγαλε! Ολοι οι ομοφοβικοι βλακες νιωθουν υποχρεωση να κραξουν τις τρανς λες και τους εχουν κανει κατι! Ποιος ο λογος να μπαινεις στα τρανσοτοπικς και να κραζεις τα κοριτσια? Ποσο κομπλεξικοι ηλιθιοι υπαρχουν? Και το θεμα ειναι οτι ενω αυτοι καυλωνουν και τον παιζουν με τις τρανς στα γιουπορν και τα συναφη μετα μπαινουν και κοροιδευουν. Ειναι πλεον καθιερωμενο απο τους σεξολογους οτι ο στρειτ ο αντρας ο προστυχος και οχι ο φλωρος ( :) ) καυλωνει στανταρ με τις ομορφες, περιποιημενες τρανς. Απο εκει και περα ειναι θεμα ταμπου αν θα προχωρησει η οχι. Γιατι εξαλλου γεμισε η Αθηνα με εισαγωμενα κοριτσια τρανς? Τεσπα....μην αρχιζω παλι την αναλυση. Οποιος θελει ας δει το παρακατω βιντεο. Ομιλια της γνωστης καλλιτεχνη τρανς Νινα Αρσενολτ που υποστηριζει οτι ολοι οι στρειτ αντρες καυλωνουν με τρανς.

Θεμα : The eroticization of M2F transsexuals by straight men

sevxarhstw gia to eustoxo videaki sou

eleutheria

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
filakia kai sti thessaloniki

Συνημμένα

• DSC00393.JPG
    DSC00393.JPG
    139,3 KB · Εμφανίσεις: 48

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Λες να σου πάρει πολλές μέρες να φτάσεις; :think:

Υ.Γ. Τώρα που το ξανασκέφτηκα τη Δευτέρα θα χιονίζει! Το ξέρεις;

eleutheria

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• χωρίς τίτλο4.jpg
    χωρίς τίτλο4.jpg
    158,8 KB · Εμφανίσεις: 63

eleutheria

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_2:

Συνημμένα

• DSC00389.JPG
    DSC00389.JPG
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 62

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
sevxarhstw gia to eustoxo videaki sou

Να σαι καλα κοπελα μου.Μη μασας τιποτα.η αληθεια πρεπει να λεγεται.οι ελληνες ειναι απο τους πιο υποκριτικους λαους δυστηχως.το παιζουν ολοι σωστοι και οικογενειαρχες και το bourdela.com ειναι απο τα μεγαλυτερα σαιτ στο ελληνικο ιντερνετ.βριζουν τις τρανς και τις πουτανες το πρωι και το βραδυ καταθετουν τις 300αρες στις εισαγωμενες.το παιζουν φτωχοι στην εφορια και καθε σαββατο με το καγιεν στα σκυλαδικα.βριζουν βριζουν τους πολιτικους και μετα πανε και τους ψηφιζουν.τρελα τρελα!γι αυτο και δεν αξιζει τελικα να ασχολησε με τον καθε βλακα.γραφτους!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να σαι καλα κοπελα μου.Μη μασας τιποτα.η αληθεια πρεπει να λεγεται.οι ελληνες ειναι απο τους πιο υποκριτικους λαους δυστηχως.το παιζουν ολοι σωστοι και οικογενειαρχες και το bourdela.com ειναι απο τα μεγαλυτερα σαιτ στο ελληνικο ιντερνετ.βριζουν τις τρανς και τις πουτανες το πρωι και το βραδυ καταθετουν τις 300αρες στις εισαγωμενες.το παιζουν φτωχοι στην εφορια και καθε σαββατο με το καγιεν στα σκυλαδικα.βριζουν βριζουν τους πολιτικους και μετα πανε και τους ψηφιζουν.τρελα τρελα!γι αυτο και δεν αξιζει τελικα να ασχολησε με τον καθε βλακα.γραφτους!

Αν τα 20cm αναφέρονται στο βάθος της πρωκτοτρυπίδας σου, σου λέγω ειλικρινά πως ταιριαζουμε απόλυτα!!! :smitten:
:bigdick:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Τελικά ρε Ρία τι παίζει με το τιμ σας?
Η αρχηγός απότι έχω καταλάβει είναι η Μάνια.

Οι υπόλοιπες (Αγάπη, Βανέσα, Ελεάνα, Σαμάνθα) συνεχίζουν σόλο καριέρα
και δεν είναι πια στο σαιτ σας ?

ts-elfs.tranny.affairz.eu/ν

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγιναν περικοπες. :S

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
όλοι έτσι ξεκινήσαμε είναι πολύ μεγάλο βίτσιο , είδα και έπαθα να απαλλαγώ  :)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
θα σε στεναχωρησω. ειμαι αυστηρα ενεργητικος. ασε μεγαλο βιτσιο

Ότιπειςκιοτιδηλώσεις!!!  :dunno:

όλοι έτσι ξεκινήσαμε είναι πολύ μεγάλο βίτσιο , είδα και έπαθα να απαλλαγώ  :)
Βασίλη μου χλωμό  :cool2: σε κόβω!
Είσαι καλά;  :hmm:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους.Εχει παει καποιος προσφατα με την Ελευθερια,να ενημερωσει για τιμες,υπηρεσιες κτλ;Οποιος γνωριζει και δεν βαριεται,ας ενημερωσει!Ευχαριστω!

ClintV

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν για την Ελευθερία εγώ έχω να πω τα εξής καταρχήν είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί

την πρώτη φορά συναντηθήκαμε την εποχή που ήταν και Ζωγράφου, τότε περάσαμε υπέροχα το Ριάκι έχει ενα σφιχτό κορμάκι με πανέμορφο στήθος και πικάντικο μούτρο, εκείνο το βράδυ ήμασταν πολύ άνετα και περάσαμε πολύ όμορφα.

Την έιχα στο μυαλό μου για πολύ καιρό και την ξαναπήρα τηλέφωνο για να βρεθούμε αυτή την φορά βρεθήκαμε στην Καλλιθέα η αλήθεια είναι ότι εκει είμασταν λίγο στα γρήγορα αλλά αυτό γιατί δεν ήταν δικό της το σπίτι, εν κατακλείδι η Ελευθερία είναι ένα πολύ ευγενικό και όμορφο κορίτσι, θυμάμαι επίσης ότι είχε εναν πανέμορφο πούτσο και είχαμε καυλώσει και οι δυο πολύ την πρώτη φορά,είναι καλή επαγγελματίας κατά την γνώμη μου. :).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom