argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 9.297
Το χαμόγελο ενός δαίμονα...ένα(ς εξ)ορκιστής ρεεεε....

Το χαμόγελο ενός δαίμονα...ένα(ς εξ)ορκιστής ρεεεε....
Τυπε δεν υπάρχει σπαμαρισμα στο σαηΕυτυχως μπηκες εδω για σπαμαρισμα και δεν πηγες στο νημα της Δαναουλας![]()
Δαναούλα λέει την ΧΟΝΤΡΗ?Τυπε δεν υπάρχει σπαμαρισμα στο σαη
Tην ποια?Ειναι ντροπη και ντρεπομαι να ακουγονται τετοιες εκφρασεις στο σαηΔαναούλα λέει την ΧΟΝΤΡΗ?
πέρνα να το συζητήσουμεTην ποια?Ειναι ντροπη και ντρεπομαι να ακουγονται τετοιες εκφρασεις στο σαη![]()
Σιγά σιγά τυπε έχουμε καιρό μέχρι το χειμώναΘα σε βοηθουσα,αλλα σημερα αλλαξε η ωρα και δεν εχω προσαρμοστει ακομα...
πως θα τον βοηθούσες δλδ, ΑΝ ... είχες προσαρμοστεί...Θα σε βοηθουσα,αλλα σημερα αλλαξε η ωρα και δεν εχω προσαρμοστει ακομα...
Περιεργη ερωτηση,πρεπει να απαντηθει αμεσα για να μην υπαρξουν υπονοιεςπως θα τον βοηθούσες δλδ, ΑΝ ... είχες προσαρμοστεί...![]()
![]()
xero ti pas na kaneisΠεριεργη ερωτηση,πρεπει να απαντηθει αμεσα για να μην υπαρξουν υπονοιες![]()
Γκρικλις βλεπω,απο αναφορες πως παμε?Δεν φταιω εγω που αφηνεις υπονοουμενα και προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις.Αν και κατι ειχαμε καταλαβει απο το νημα της Σταματιναραςxero ti pas na kaneis
stmamata tora
Γκρικλις βλεπω,απο αναφορες πως παμε?Δεν φταιω εγω που αφηνεις υπονοουμενα και προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις.Αν και κατι ειχαμε καταλαβει απο το νημα της Σταματιναρας![]()