Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εσυ φταις αδερφε , αμα δε να ανοιγες το θεμα δε θα ηξερα τιποτα για τον μακαριτη
απορω πως γινςετε να μη το χωραει το μυαλο σου απ την μια και να το κανεις θεμα απ την αλλη :dunno:

Ελεος πια με το θεμα :  Ελεος πια με το μακαριτη!!

:grin:
ουτε εγω τον ηξερα αν και ανηκω στην σοουμπιζ οπως ξερεις.....παλι καλα που ειμαι στο 1/4 και δεν μας πηδηξε κιολας δλδ  :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΥΓ σε κατι τετοια θρεντ να σου πω παραδεχομουνα τον γαμαωμανουλες..... :sunglasses: :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ελεος πια με τον μακαριτη.....
αλλα το συνεχιζετε μαλακες ρομπες κουτσομπολοεσπρεσηδες

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα με τον τυπα που πεθανε. οταν πεθανε ο howard zinn ή ο χουντικός ιωαννίδης γιατί δεν είχε γινει τοση πρεμουρα? στα αρχιδια μας απο τι πηγε τι ειπε η γκομενα του,αν τελικα εχεσε ο σκυλος του.εδω ο κοσμος καιγεται και το καθε τσοκαρο στα μεσημεριανα ασχολειται με ΠΑΠΑΡΙΕΣ

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πανελίστας...το επάγγελμα του μέλλοντος :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Έτσι εξηγήται λοιπόν πώς τα τίναξε...γιατί 30αρης που κάνει "υγιεινή" ζωή να πάει από καρδιά,είναι το άκρον άωτον της γκαντεμιάς.... :headbang:
αβραμουλη ξαναδιαβασε τι εγραψε.κανενα παρκακι πας βολτα?τωρα κρυωσε ο καιρος δυστυχως...

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ!!!!!!!!!

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
612
Πόντοι
81
τι μας νοιαζει που πέθανε ο γιαουρτάκης η πως στο καλο τον λεγανε......

Επισκέπτης
αβραμουλη ξαναδιαβασε τι εγραψε.κανενα παρκακι πας βολτα?τωρα κρυωσε ο καιρος δυστυχως...

Φίλε έχεις πρόβλημα πραγματικά....δεν είναι δυνατόν απ'όλο το θρεντ,να έκανες παράθεση το δικό μου ποστ που γράφηκε προ 2 ημερών....σε παρακαλώ κοίταξέ το... :- :- :-

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
"" Με το που "έσκασε" το κακό μαντάτο για τον θάνατο του Νικόλα Γιγουρτάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου-για κάποιους η Megan Fox της Ελλάδος- αποχαιρετούσε τον επιχειρηματία απο την σελίδα της στο Facebook με πολύ γλυκό...ζεστό τρόπο. Κανείς δε γώριζε πέρα απο τους μυημένους ότι το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση επι έναν χρόνο με τον Νικόλα. Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο Blog μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και μάλιστα πόζαρε για να μας δείξει το τατουάζ της. Ένα τατουάζ που κοσμεί την πλάτη της και φέρει το όνομα του Νικόλα. "Το χτύπησα πρίν πέντε μήνες. Ο Νίκος ήταν για μένα ο άντρας της ζωής μου". Στην αρχή δεν το πίστεψα...  
Θεώρησα πώς πρόκειται για προσπάθεια του άγνωστου μοντέλου να φανεί. Όταν όμως μια απο τις νέες πολλά υποσχόμενες φωτογράφους της χώρας η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου μου έστειλε τις φωτογραφίες σάστισα. Είναι δυνατόν-είπα-να γράφει μια κοπέλα στο κορμί της το όνομά ενός άντρα που αγάπησε. Να σημαδέψει για πάντα το κορμί της; Λένε ότι δεν κάνεις ποτέ τατουάζ ονόματα γιατί μετά το μετανιώνεις. Τι να πώ κι εγώ. Φαίνεται πώς αυτό που έζησε με τον άτυχο επιχειρηματία ήταν τόσο έντονο, παθιασμένο, μοναδικό που την σημάδεψε και την οδήγησε στην απόφαση να "χτυπήσει" το όνομά του. Αλλά και πάλι είναι μόλις 21 ετών. Το σίγουρο είναι πώς τον θαύμαζε και ήταν ερωτευμένη μαζί του... ""

]

Ναι !!!! Κυριες και Κυριοι !!!!
Η Μαριαννα η γνωστη ποστερ του μπουρδελα.κομ - φωτογραφος μοντελο και οχι βιζιτου επιτελους γινετε γνωστη μεσα απο το blog του Νικου Γουμενιδη !!!
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :humpleg:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
"" Με το που "έσκασε" το κακό μαντάτο για τον θάνατο του Νικόλα Γιγουρτάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου-για κάποιους η Megan Fox της Ελλάδος- αποχαιρετούσε τον επιχειρηματία απο την σελίδα της στο Facebook με πολύ γλυκό...ζεστό τρόπο. Κανείς δε γώριζε πέρα απο τους μυημένους ότι το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση επι έναν χρόνο με τον Νικόλα. Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο Blog μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και μάλιστα πόζαρε για να μας δείξει το τατουάζ της. Ένα τατουάζ που κοσμεί την πλάτη της και φέρει το όνομα του Νικόλα. "Το χτύπησα πρίν πέντε μήνες. Ο Νίκος ήταν για μένα ο άντρας της ζωής μου". Στην αρχή δεν το πίστεψα...  
Θεώρησα πώς πρόκειται για προσπάθεια του άγνωστου μοντέλου να φανεί. Όταν όμως μια απο τις νέες πολλά υποσχόμενες φωτογράφους της χώρας η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου μου έστειλε τις φωτογραφίες σάστισα
. Είναι δυνατόν-είπα-να γράφει μια κοπέλα στο κορμί της το όνομά ενός άντρα που αγάπησε. Να σημαδέψει για πάντα το κορμί της; Λένε ότι δεν κάνεις ποτέ τατουάζ ονόματα γιατί μετά το μετανιώνεις. Τι να πώ κι εγώ. Φαίνεται πώς αυτό που έζησε με τον άτυχο επιχειρηματία ήταν τόσο έντονο, παθιασμένο, μοναδικό που την σημάδεψε και την οδήγησε στην απόφαση να "χτυπήσει" το όνομά του. Αλλά και πάλι είναι μόλις 21 ετών. Το σίγουρο είναι πώς τον θαύμαζε και ήταν ερωτευμένη μαζί του... ""

]

Η Μαριαννα η γνωστη ποστερ του μπουρδελα.κομ - φωτογραφος μοντελο και οχι βιζιτου επιτελους γινετε γνωστη μεσα απο το blog του Νικου Γουμενιδη !!!
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :humpleg:

Τυπε, πιεξουλες υπαρχουν πολλοι... :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
χωρις να γνωριζω λεπτομεριες φιλε για την χρηση των συγκεκριμενων ναρκωτικων ξερω απο την μικρη γνωση που εχω οτι εαν κανεις χρηση και πιεις αλκοολ μπορει να αποδειχτει θανατηφορο.

Δεν ισχύει αυτό φίλε, υπερβολή τραβηγμένη απ' τα μαλλιά. Απλά τα "πόσιμα" αναβολικά (όχι ενέσεις δηλαδή) είναι τοξικά για το συκώτι, όπως και το αλκοόλ. Γι' αυτό συνήθως σε τέτοιους κύκλους δίνουν και "προφυλακτικά" φάρμακα για το συκώτι

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Θεώρησα πώς πρόκειται για προσπάθεια του άγνωστου μοντέλου να φανεί. Όταν όμως μια απο τις νέες πολλά υποσχόμενες φωτογράφους της χώρας η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου μου έστειλε τις φωτογραφίες σάστισα. Είναι δυνατόν-είπα-να γράφει μια κοπέλα στο κορμί της το όνομά ενός άντρα που αγάπησε. Να σημαδέψει για πάντα το κορμί της; Λένε ότι δεν κάνεις ποτέ τατουάζ ονόματα γιατί μετά το μετανιώνεις. Τι να πώ κι εγώ. Φαίνεται πώς αυτό που έζησε με τον άτυχο επιχειρηματία ήταν τόσο έντονο, παθιασμένο, μοναδικό που την σημάδεψε και την οδήγησε στην απόφαση να "χτυπήσει" το όνομά του. Αλλά και πάλι είναι μόλις 21 ετών. Το σίγουρο είναι πώς τον θαύμαζε και ήταν ερωτευμένη μαζί του... ""

]

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :humpleg:

ολοι απο καπου ξεκινανε κ μετα μεγαλουργουνε :2funny: :2funny: :2funny: ..αυτη η λουγκρα ο γουμενιδης στα νευρα μου δινει..απαλευτος :headbang: :headbang: :headbang:..

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

]

ωχ αμαν! έχω να φάω ξύλο απο άλλες γκόμενες του Γιγου για τη φώτο αυτή της Άννας...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
δεν συμφωνώ γενικά, απλά στη προκειμένη το publicity είναι αρκετά διακριτικό , θα μουν καλυμένη και μ'ενα "photo by marianna" στην άκρη του άρθρου οπότε οκ   :P

σε εδωσε κανονικοτατα ο τυπος :grin:..τουλαχιστον σου κανε κ τσαμπα διαφημιση,νεα πολλα υποσχομενη κλπ κλπ...πιστευω να αξιζει το κοπο για το κραξιμο που θα φας(αν φας) απο καποιες :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom