Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και ολοι πλουσειοπεδα γλυφαδα μερια!!!  

τι έχει μαζευτεί στα μέρη μου και δεν παίρνω χαμπάρι
πρέπει ν'αρχίσω να βγαίνω για γκομενότσαρκες στο rich μπάς και πιάσω την καλή δεν γίνεται αλλιώς :rolleyes:

Επισκέπτης
Μαριάννα εσύ είσαι στη φώτο;;; Φαίνεται σαν να έχεις "σπάσει" κάπως ή είναι ιδέα μου; :think: :think: :think:

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειδυλλιο μες τα αγρια χαραματα... καποιοι δεν  :fuck1: σαββατιατικα....

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ε το σαββατο ξεκινας μεχρι να τελειωσεις κυριακη! και το πρωι δηλαδη τωρα εκκλησια!

Επισκέπτης
1000%

Ένας άνθρωπος 30αρης που δεν καπνίζει,κτλ,άμα πάει από καρδιά έπαιρνε αναβολικά

Δηλαδή αν έχει κάποιο παθολογικό νόσημα και δεν το έχει βρει,διότι δεν κάνει τακτικά εξετάσεις,δεν μπορεί να πεθάνει από καρδιακό πρόβλημα;Πόσοι νομίζεις κάνουν εξετάσεις τακτικά;Πολλοί έχουν αυξημένα επίπεδα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων και δεν το ξέρουν.Θέλει νομίζεις πολύ να πάθει κάποιος έμφραγμα;Επίσης,ότι δεν καπνίζει κάποιος δε σημαίνει ότι είναι υγιής.Υπάρχουν άνθρωποι μάλιστα που καπνίζουν 70 χρόνια και δεν έχουν προβλήματα.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
(Δεν καπνίζω,και είμαι αντίθετος στο κάπνισμα!)

Επισκέπτης
Δηλαδή αν έχει κάποιο παθολογικό νόσημα και δεν το έχει βρει,διότι δεν κάνει τακτικά εξετάσεις,δεν μπορεί να πεθάνει από καρδιακό πρόβλημα;Πόσοι νομίζεις κάνουν εξετάσεις τακτικά;Πολλοί έχουν αυξημένα επίπεδα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων και δεν το ξέρουν.Θέλει νομίζεις πολύ να πάθει κάποιος έμφραγμα;Επίσης,ότι δεν καπνίζει κάποιος δε σημαίνει ότι είναι υγιής.Υπάρχουν άνθρωποι μάλιστα που καπνίζουν 70 χρόνια και δεν έχουν προβλήματα.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Η χοληστερίνη και τα 3γλυκερίδια δε φτιάχνονται από μόνα τους φίλε....άμα τρως λίπη και τέτοια,τότε έχεις αυξημένα επίπεδα,λογικό είναι

Το να καπνίζεις 70 χρόνια και να μην έχεις πεθάνει παίζει....αλλά το να μην έχεις πρόβλημα,δεν είναι φυσιολογικό....

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
περπατημα η ποδηλατο ειτε καπνιζεις ειτε οχι  :grin:

Επισκέπτης
περπατημα η ποδηλατο ειτε καπνιζεις ειτε οχι  :grin:

Δυστυχώς φίλε οι Έλληνες δεν περπατάμε,και για ποδήλατο ούτε λόγος...Ακόμα και μπουρδελότσαρκα με τα μηχανάκια πάμε.Το έκανα κι εγώ παλιότερα,ευτυχώς τώρα μου χάλασε η μηχανή και βαριέμαι να τη φτιάξω οπότε χρησιμοποιώ ΜΜΜ και τα πόδια μου,όπως πριν αγοράσω τη μηχανή.

Η χοληστερίνη και τα 3γλυκερίδια δε φτιάχνονται από μόνα τους φίλε....άμα τρως λίπη και τέτοια,τότε έχεις αυξημένα επίπεδα,λογικό είναι

Το να καπνίζεις 70 χρόνια και να μην έχεις πεθάνει παίζει....αλλά το να μην έχεις πρόβλημα,δεν είναι φυσιολογικό....

Μερικές φορές χοληστερίνη και τριγλυκερίδια εμφανιζονται και σε άτομα υπό δίαιτα κλπ από άγνωστες αιτίες.Άλλωστε λίπη ποιος δεν τρώει;Ποιος δεν πίνει αναψυκτικά ή καφέδες;

Σε πληροφορώ ότι ο πατέρας μου κάπνιζε 60 χρόνια και μέχρι που του διαγνώσθηκε καρκίνος,δεν είχε τίποτα παθολογικό.Αρκεί να σου πω ότι είχε χαμηλότερη χοληστερίνη,τριγλυκερίδια από εμένα!Τον τελείωσε όμως ο καρκίνος χωρίς να έχει δώσει σημάδια από πριν,γι'αυτό και δεν προλάβαμε την εξέλιξη του.

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

ε απλά στη προκειμένη πάμε βάση των πιθανοτήτων αφου ο μακαρίτης είναι γνωστό πως έκανε διάφορες καταχρήσεις
το να παίρνεις αναβολικά και άλλες ουσίες και τελικά να πάς απο κάποιο άλλο παθολογικό νόσημα είναι πια και γαμώ τις τύχες!

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτον καθε μερα χιονιζε πιστευω  ;)

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ε απλά στη προκειμένη πάμε βάση των πιθανοτήτων αφου ο μακαρίτης είναι γνωστό πως έκανε διάφορες καταχρήσεις
το να παίρνεις αναβολικά και άλλες ουσίες και τελικά να πάς απο κάποιο άλλο παθολογικό νόσημα είναι πια και γαμώ τις τύχες!
εχεις καμια σχεση με τη μαριαννα την τρελλη?

Επισκέπτης

Δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο,που δεν τον ξέρω άρα δεν έχω άποψη αν έπαιρνε,τι έπαιρνε και πόσο έπαιρνε,αλλά γενικά.

γιαυτον καθε μερα χιονιζε πιστευω  ;)

Αν ήταν δεινός "σκιέρ" αλλάζουν τα δεδομένα...

Επισκέπτης
Μερικές φορές χοληστερίνη και τριγλυκερίδια εμφανιζονται και σε άτομα υπό δίαιτα κλπ από άγνωστες αιτίες.Άλλωστε λίπη ποιος δεν τρώει;Ποιος δεν πίνει αναψυκτικά ή καφέδες;

Γαμημένη κληρονομικότητα μάλλον..... :headbang: :S :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κοψτε την κοκα κολα.....εχει πολλη ζαχαρη......πιειτε κανα τσαι πρασινο αντε και μαυρο το πολυ πολυ.... :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εντάξει το καταλαβαίνω να πεθαίνει ένας ηθοποιός, τραγουδιστής, αυτό που λέμε "δημόσιο πρόσωπο" και να γίνετε θέμα...αλλά να φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε θέμα τον θάνατο ενός "επιχειρηματία" επειδή είχε πηδήξει 3/4 της "show bizz" δεν το δέχεται το μυαλό μου με τίποτα :headbang: :headbang: πόσο γελοίοι και καραγκιόζηδες είμαστε πια!!;;

Υ.Γ. Τρόικα ακούς; σκίσε μας τον κώλο ελεύθερα, το αξίζουμε!

Εσυ φταις αδερφε , αμα δε να ανοιγες το θεμα δε θα ηξερα τιποτα για τον μακαριτη
απορω πως γινςετε να μη το χωραει το μυαλο σου απ την μια και να το κανεις θεμα απ την αλλη :dunno:

Ελεος πια με το θεμα :  Ελεος πια με το μακαριτη!!

:grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom