dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
χιλια δικια εχεις...Ε μα αμα εχεις προσοντα δειχτα ντε.. γιαυτο σε βαλανε εκει. η μενεγακη θυμηθηκε το πνευμα και ηθικη τωρα τελευταια.. ξεχασε φαινεται τι την εκανε γνωστη..
χιλια δικια εχεις...Ε μα αμα εχεις προσοντα δειχτα ντε.. γιαυτο σε βαλανε εκει. η μενεγακη θυμηθηκε το πνευμα και ηθικη τωρα τελευταια.. ξεχασε φαινεται τι την εκανε γνωστη..
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/298091746/meleti.avi[/code[/URL]] [/quote] :tits: :tits: :bigdick: :bigdick:
Την πρωτη μερα που βγηκε στο γυαλι ,ειταν ενα αδυνατο κοριτσακι με μυτακι καπως... μαλλι με μπουκλακια με ενα μαυρο φορεματακι και ενα νοστιμο κωλαρακι.Το οποιο μαλιστα κ μας το κουναγε σε ενα χορευτικο.
πεστα ρε φιλε, λες και θα την παντρευτει ο γιοσ τους κανουν, για πουτσο την θελουμε και οχι για να ανοιξουμε το σπιτι μας!!!Πλακα σπατε ρε! Ειναι μεσα στις καλυτερες μουναρες της TV και οχι μονο. Ξανθιά , χαζη και παιχνιδιάρα, ένα σωστό θηλυκό για πάρσιμο απ΄τον κώλο δηλαδή. Μιλάμε για πολύ χύσιμο. Τι με ενδιαφέρει αν είναι κουτσομπόλα (αφου όλες το δουλεύουν κανονικά το αθλημα) και άλλα τέτοια. Καλά laplace ονειρέψου να βγαίνεις καφέ μαζί της και εγώ θα ονειρεύομαι να χύνω μέσα της
----------------------
ARIS PAGRATI -S3
..εδω κολλαει αυτο που ελεγε σε αλλο ποστ (νομιζω ο liomas), οτι θεωρειται μουναρος απλα επειδη ειναι γνωστη, και εγω, οτι επειδη απλα βγαζει τα βυζια της φορα παρτιδα....
..αυτα κανει η τιβι με το τηλεμαλακιστηριο (που λεει κι ο φιλος μου ο ανεβλαβης).... οποια ειναι απλα γνωστη, αδυνατη και γδυνεται, αυτοματως παιρνει και τον τιτλο του sex symbol....
μπομπομπο
Ελεονωρα στην βουλη στις επομενες εκλογες!!!
στη Φυλης?μπομπομπο
Ελεονωρα στην βουλη στις επομενες εκλογες!!!
η κυταριτιδα ειναι το trademark της ελλεεινιδας τυπεαμα την δειτε με μπικινι θα αλλαξετε γνωμη,χαλια στηθος,και γεματη ραγαδες και κυταριτιδα....