Επισκέπτης
εσυ λες οτι γουσταρεις τις αλογες....εγω πασο παω δεν εχω προβλημα
Τη γαμάς πάντως ;;;;;;
εσυ λες οτι γουσταρεις τις αλογες....εγω πασο παω δεν εχω προβλημα
ο γητευτης της αλογας χαχαχαχχαχαχαχαχαχ
ναι εγω γουσταρω καργα μελετη και φαινεται οτι ειναι "αλογα¨" στο κρεβατι. Ο κλαμπ ειναι μωρο ακομα δεν ξερειΑυτό το έκλεψες από τα εγκλήματα ....
το έλεγε η χοντρή ξανθιά πουτάνα, ως τίτλο τσόντας που είχε παίξει .......
αλκοολ να υπαρχει και ολα γινονται....
Τη γαμάς πάντως ;;;;;;
σιγα που θες και αλκοολ να γαμησεις την μελετη..
ναι εγω γουσταρω καργα μελετη και φαινεται οτι ειναι "αλογα¨" στο κρεβατι. Ο κλαμπ ειναι μωρο ακομα δεν ξερει
εχεις μαντικες ικανοτητες?
Τις σεξουλιαρικες μαλακιουλες στην τηλεοραση τις κανει για να δικαιολογει την υπαρξη της εκπομπης της....
σιγα που θες και αλκοολ να γαμησεις την μελετη..
εχεις μαντικες ικανοτητες?
Τις σεξουλιαρικες μαλακιουλες στην τηλεοραση τις κανει για να δικαιολογει την υπαρξη της εκπομπης της....
όπως τη βλέπεις , σε καβλώνει ;;;;;;;;;
τι λέει ο πούτσος σου ;;;;;;;;;;;
όπως τη βλέπεις , σε καβλώνει ;;;;;;;;;
τι λέει ο πούτσος σου ;;;;;;;;;;;
Μην μου το αλάζεις legalize itαλκοολ να υπαρχει και ολα γινονται....
ετσι ακριβως ειναι στον αληθινο κοσμο..απλα εχω δει πολλους ανφρες να λενε τετοια μεγαλα λογια και μετα το πρωτο μπαζο που ασχοληθει μαζι τους το κανουν θεα.
ειμαι γυναικα. Ξέρω ποτε μια γυναικα ειναι θερμη η μουφα. Τεσπα. Σκασιλαρα μου αν σου αρεσει στο κατω κατω η αν την πηδούσες. απλα εχω δει πολλους ανφρες να λενε τετοια μεγαλα λογια και μετα το πρωτο μπαζο που ασχοληθει μαζι τους το κανουν θεα.
Ο Γκαν δεν λαμβάνει υπ' όψιν τον πούτσο του.
Αν η γκόμενα δεν έχει πιστοποίηση ISO από τον Κοκκίνη δεν καταδέχεται
ετσι ακριβως ειναι στον αληθινο κοσμο..
αλλα μη ξεχνας ομως οτι εδω προκειται για το ιντερνετ.
εδω ειμαστε ολοι παμπλουτοι,φετες,γαμιαδες μοντελων του βερσατζε,πανεξυπνοι,ακαδημαικης μορφωσης κλπ..
ανδρεςΤο καταλαβες εξ αποστασεως απο τον τηλεοπτικο δεκτη?
Επισης ως γυναικα θα ξερεις οτι ξερετε να υποκρινεστε αψογα μια ευρεια γκαμα συναισθηματων και εκφρασεων
τι ειναι το ανφρες?
εδω ειμαστε ολοι παμπλουτοι,φετες,γαμιαδες μοντελων του βερσατζε,πανεξυπνοι,ακαδημαικης μορφωσης κλπ..
ανδρες
χαζούλι δεν θα κάτσω να υποστηρίξω αν η μελέτη ειναι καλή στο κρεββάτι προφανώς γιατι δεν με αφορά και πολύ όλο αυτό. είπα την άποψή μου. Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν σου κάτσει πες της οχι και στείλτην στα παιδιά που γουστάρουν να παρηγορηθεί. Ακόμα και αν η μελέτη ειναι η μέση γκόμενα που κυκλοφορεί έξω (αν ειναι δυνατόν..) δυσκολα θα έβλεπες πολλούς να λένε οτι δεν της ρίχνουν ενα πουτσο ή οτι πρέπει να πιουν για να την γαμήσουν; (οπως λες εσυ..)