pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
σιγά το Μπάκινχαμ....
σιγά το Μπάκινχαμ....
στην εκπομπη της, οταν ειχε κανει πιατσα για να δει πως ειναι να κανεις αυτη τη δουλεια, στο τελος, οταν την εδειχνε η καμερα να βγαζει τη περουκα και να φευγει, το σκηνικο ηταν ολα τα λεφτα. πολυ της πηγαινε ντυμενη πουτανα. βεβαια εκει που θα χτυπουσε ταβανι η καυλα και η ολη φαση, θα ηταν να εμπαινε και στα αυτοκινητα και να γαμιοταν σταληθεια. αλλα αυτα μονο στο εξωτερικο. . και οχι στη ψευτοπουριτανικη και ακραια ξενερωτη ελλαδα. εξωτερικο..... που οταν οι δημοσιογραφινες θελουν να δοκιμασουν κατι, το κανουν στα αληθεια και οχι μισες δουλειεςΗ συγκεκριμένη ποτέ δεν μου άρεσε, εκτός από κάποιες στιγμές της και την θεωρώ και πολύ ανταγωνιστικό και ζηλόφθονο άτομο.Θυμάμαι είχε κάνει κάποτε εκπομπή για τις ερωτικές ταινίες και μπήκε στον ρόλο του σκηνοθέτη και έλεγε τότε στην Ίνκα παρτου πίπα, για τον Τεο.Βέβαια, είχαν βάλει μπιμπ στο πίπα αλλά καταλάβαινες ακριβώς τι έλεγε από τα χείλη της και ότι το γνωστό μπιμπ δεν τα κάλυψε όλα.
Παναγία μου τι είναι αυτόστην εκπομπη της, οταν ειχε κανει πιατσα για να δει πως ειναι να κανεις αυτη τη δουλεια, στο τελος, οταν την εδειχνε η καμερα να βγαζει τη περουκα και να φευγει, το σκηνικο ηταν ολα τα λεφτα. πολυ της πηγαινε ντυμενη πουτανα. βεβαια εκει που θα χτυπουσε ταβανι η καυλα και η ολη φαση, θα ηταν να εμπαινε και στα αυτοκινητα και να γαμιοταν σταληθεια. αλλα αυτα μονο στο εξωτερικο. . και οχι στη ψευτοπουριτανικη και ακραια ξενερωτη ελλαδα. εξωτερικο..... που οταν οι δημοσιογραφινες θελουν να δοκιμασουν κατι, το κανουν στα αληθεια και οχι μισες δουλειες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο,τι και ναναι, πρεπει να ειναι φωτια και λαβρα επι τω εργωΗ συγκεκριμένη ποτέ δεν μου άρεσε, εκτός από κάποιες στιγμές της και την θεωρώ και πολύ ανταγωνιστικό και ζηλόφθονο άτομο.Θυμάμαι είχε κάνει κάποτε εκπομπή για τις ερωτικές ταινίες και μπήκε στον ρόλο του σκηνοθέτη και έλεγε τότε στην Ίνκα παρτου πίπα, για τον Τεο.Βέβαια, είχαν βάλει μπιμπ στο πίπα αλλά καταλάβαινες ακριβώς τι έλεγε από τα χείλη της και ότι το γνωστό μπιμπ δεν τα κάλυψε όλα.
Γιατί το τελευταίο διάστημα είναι συνεχώς μέσα στην ξινίλα; Παλιά ήταν με πιο χαλαρή διάθεση χιούμορ, προκαλούσε, τα πέταγε για να καυλωσει το κοινό. Ή δεν τον τρώει καλά φαίνεται απ τον σύζυγο ή προσπαθει να δείχνει σοβαρή ενώ μέσα της ξέρει πόσο ξεκωλη ήταν.
Πρόσφατο video,μονο καμια 20αρια χρονια πριν
Με κοντό μαλλί; Ηell no....!Τότε που ήταν ΘΕΑ...
Moνο που η δικιά μας δεν είναι λεσβία....
Αχ,τα νιάτα μας....Πρόσφατο video,μονο καμια 20αρια χρονια πριν
Μαλακες,με την Ζέτα Μακρυπούλια δεν μοιάζει εδώ;;!;!;;!
Χαλάρωσε...Με το ύφος που το είπες με έπιασε ψυχοπλάκωμα
Αυτη σάπισε νωρις μου φαίνεται, ισως φταίνε oi κρεπαλες που μπορει να εκανε στα νιατα της, ισως πέρασε καποια αρρώστια που την κατέλαβε, ισως απλα να ειναι θεμα κακου DNA.