DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.563
- Πόντοι
- 216
Ε σε μερικά χρόνια θα ξαναξεπουτανέψει πάλι. Τώρα είναι μανούλα φρέσκια και καλά.Πότε θα ξανακόψει το μαλλι να οργιάσουμε πάλι
Ε σε μερικά χρόνια θα ξαναξεπουτανέψει πάλι. Τώρα είναι μανούλα φρέσκια και καλά.Πότε θα ξανακόψει το μαλλι να οργιάσουμε πάλι
Λαθος κανεις τυπε ,ειμαι και πολυ μαλιστα και μου αρεσει η Μελετη για φουλ γαμησι ,αλλα εμενα μου τη σπαει το δηθεν,οχι μονο στη συγκεκριμενη αλλα γενικα σε αυτου του ειδους τις γυναικες!Οι δύο από πάνω πως φαίνεται ότι δεν είστε μιλφακιδες..
Σαν κατι 60αρες θειαδες σε πανηγυρι.Αταλαντη ξενερωτη και κακασχημη Ελλεινιδα.Φουσκωσε τα βυζια της και νομιζε πως εγινε καυλα..Ουστ,πατσαβουρα...
Είναι τέτοιου τύπου η εκπομπή και έχει σοβαρό στυλ.. Αν κάνει πάλι κανένα πρωινό ή μεσημεριανό μπούτια και βυζιά έξω θα τα έχει.Λαθος κανεις τυπε ,ειμαι και πολυ μαλιστα και μου αρεσει η Μελετη για φουλ γαμησι ,αλλα εμενα μου τη σπαει το δηθεν,οχι μονο στη συγκεκριμενη αλλα γενικα σε αυτου του ειδους τις γυναικες!
Τωρα πως γινεται η Μελετη να κανει σοβαρη εκπομπη ειναι μεγαλη κουβεντα.Είναι τέτοιου τύπου η εκπομπή και έχει σοβαρό στυλ.. Αν κάνει πάλι κανένα πρωινό ή μεσημεριανό μπούτια και βυζιά έξω θα τα έχει.
Κι εγω τυπε !!!πολλες μαλακιες οταν ημουν μικροσ με την ελεονωρα καυλα !!