φλυαρε...οτι πουν οι χανουμογαυροι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελεονώρα Μελέτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οχι ρε φιλε απο τα μεγαλυτερα μπαζα ειναι...... την εχω δει την μαλακισμενη ειμασται απο το ιδιο μερος.... λοιπον με λιγα λογια πολυ κοντη ακομα και για γκομενα και δευτερον αβυζη!!!!! αναροτιεμαι πως μεγαλωνει το στηθος στην καμερα
και φυσικα απο ομορφια [χωρις μακιγιαζ με μαγιο] μπαζο!!!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εγω που την ειδα περισυ στις σπετσες ηταν το αντιθετο απο αυτο που λες..το ακριβως αντιθετο ομως...οχι ρε φιλε απο τα μεγαλυτερα μπαζα ειναι...... την εχω δει την μαλακισμενη ειμασται απο το ιδιο μερος.... λοιπον με λιγα λογια πολυ κοντη ακομα και για γκομενα και δευτερον αβυζη!!!!! αναροτιεμαι πως μεγαλωνει το στηθος στην καμερα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τυπε οχι και αβυζη η ελεονωραοχι ρε φιλε απο τα μεγαλυτερα μπαζα ειναι...... την εχω δει την μαλακισμενη ειμασται απο το ιδιο μερος.... λοιπον με λιγα λογια πολυ κοντη ακομα και για γκομενα και δευτερον αβυζη!!!!! αναροτιεμαι πως μεγαλωνει το στηθος στην καμερα
την ειδα πριν 1 χρονο καλοκαιρι [αμα εκανε πλαστικη μπραβο της] μην μπερδευεσται ομος οταν απλως φοραει σωστα φορεματα
παντος ρε μαγκα κοντη ειναι δεν μπορεις να κανεις πλαστικη σε αυτο.... ομως την ειχα δει χωρις μακιγιαζ και ουτε καν παπουτσια!!
μπαζο ειναι βασικα, επιπεδου λαμπιρη [ζουμ στο προσοπο με τρελο μακιγιαζ]
παντος ρε μαγκα κοντη ειναι δεν μπορεις να κανεις πλαστικη σε αυτο.... ομως την ειχα δει χωρις μακιγιαζ και ουτε καν παπουτσια!!
μπαζο ειναι βασικα, επιπεδου λαμπιρη [ζουμ στο προσοπο με τρελο μακιγιαζ]
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
τρομερές ματάρες!!!!!!
τρομερές ματάρες!!!!!!
Συμφωνώ κι εγώ για τις βυζάρες (ε.., χμ, ...ματάρες ήθελα να πω). Γενικά, θα ήταν ακόμα καλύτερη αν άλλαζε το χτένισμά της -νομίζω ότι όπως έχει τώρα τα μαλλιά της τονίζονται πολύ οι γωνίες του προσώπου της που έτσι φέρνει λίγο στο άγριο. Αντε σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά άρχισα να μιλάω στα γεράματα...
Συμφωνώ κι εγώ για τις βυζάρες (ε.., χμ, ...ματάρες ήθελα να πω). Γενικά, θα ήταν ακόμα καλύτερη αν άλλαζε το χτένισμά της -νομίζω ότι όπως έχει τώρα τα μαλλιά της τονίζονται πολύ οι γωνίες του προσώπου της που έτσι φέρνει λίγο στο άγριο. Αντε σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά άρχισα να μιλάω στα γεράματα...
Όντως βγάζει κάτι το άγριο το προσωπό της αλλά σε φτιάχνει όμως για τρελά γαμήσια
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και για να μη ξεχνιομαστε,βυζαρες ατελειωτες τωρα στο star...
εχει κανεις βιντεο απο χθεσινη εκπομπη (9/6/10) που λεει ο φιλος? ειδα αποσπασμα κ εμεινα.και για να μη ξεχνιομαστε,βυζαρες ατελειωτες τωρα στο star...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις