Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.089
- Πόντοι
- 6.796
τυπε λες να την χαλασει;
Αντέχει πολύ πούτσα και θα γουστάρει κάργα
τυπε λες να την χαλασει;
Ξέχασες και τον αλησμόνητο FORMET παικταρά μου!!!Τύπε, αν η Μελετη ξεκινουσε να μιλαει με Μπακαλη και Γιασου, προβλεπω να καθεται να κλαιει σε εμβρυακη σταση καμια εβδομαδα.
Τύπε, αν η Μελετη ξεκινουσε να μιλαει με Μπακαλη και Γιασου, προβλεπω να καθεται να κλαιει σε εμβρυακη σταση καμια εβδομαδα.
Υ.Γ. Για να μην πω για το βαρυ πυροβολικο, Λεγκολα και Λίλα.
Τύπε, αν η Μελετη ξεκινουσε να μιλαει με Μπακαλη και Γιασου, προβλεπω να καθεται να κλαιει σε εμβρυακη σταση καμια εβδομαδα.
Υ.Γ. Για να μην πω για το βαρυ πυροβολικο, Λεγκολα και Λίλα.
τυπε να βαλουμε τον γιασου να μιλησει που εχει ευφραδεια λογου
κι ο ιπποτης τα λεει καλα τυπε,στις δυο λεξεις του οι τρεις εχουν λαθος
Στο μεταξύ έχει φάει κόλλημα με την Πειραιώς... Από την Κωνσταντινουπόλεως φαίνεται δεν έχει περάσει ποτέ...
Δε νομίζω να κάνουν γλυφονγκωλι, ούτε ακαπςτο τσιμοθκι!!!Απο το πανελ το νουμερο 1 και το 3 δεν θα ταν ασχημα για ενα γυρο
Δε νομίζω να κάνουν γλυφονγκωλι, ούτε ακαπςτο τσιμοθκι!!!
Εδώ επιβάλεται να τους πει ο parakmiakos δυο κουβέντες για το ΕΞΤΡΑΔΙΞ!!!ακου ερωτηση.Που να ξεραν για τα παρανομα εξτραδακια
Πολυ στημενο ρεπορταζ. Δημοσιογραφος ειμαι κ ξερω τι σας λεω. Αν δεν πας μεσα στο μπουρδελο να μιλησεις με πελατες με τσατσαδες με νταβαδες αν δεν χωθεις μεσα στα σκατα βγαινει αυτο το κρυο ρεπορταζ το επιδερμικο με τα στατιστικα. Αλλα βλεπεις η νορα ειναι μουναρος κ πουλαει εμεις ειμαστε οι μλκες που πρεπει να αποδειξουμε την αξια μας με extra δουλεια κ μη εχοντας τα κονε της νορας καθομαστε κ κανουμε ρεπορταζ για τους μλκες με τα κονε. ΕΤΣΙ μια ζωη σουπες εκπομπες θα βλεπετε αδερφια. Γαμω τα πτυχια μου δεν γινομουνα μπαλαρινα
ετσιΕδώ επιβάλεται να τους πει ο parakmiakos δυο κουβέντες για το ΕΞΤΡΑΔΙΞ!!!
Φαγωθηκες. Μερα παρα μερα ρωτας. Μεχρι τις 4 Απριλιου εχει παει αλλά θα παραταθει κατα πασα πιθανοτητα μεχρι και το Πασχα.αλεξ ποτε τελειωνει η απεργια των δικηγορων?
Γιατι απεργειτε τυπε;Επειδη οι υποθεσεις εκδικαζονται πολυ γρηγορα και θελετε να παιρνουν και αλλες παρατασεις;Φαγωθηκες. Μερα παρα μερα ρωτας. Μεχρι τις 4 Απριλιου εχει παει αλλά θα παραταθει κατα πασα πιθανοτητα μεχρι και το Πασχα.
τυ αλεχ εισαι πρωτος μαγκαςΦαγωθηκες. Μερα παρα μερα ρωτας. Μεχρι τις 4 Απριλιου εχει παει αλλά θα παραταθει κατα πασα πιθανοτητα μεχρι και το Πασχα.
ο δικηγορος μου με ειπε οτι θελουν να τους ξεσκισει η εφορια κτλ κατι τετιοΓιατι απεργειτε τυπε;Επειδη οι υποθεσεις εκδικαζονται πολυ γρηγορα και θελετε να παιρνουν και αλλες παρατασεις;