Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
τυπε ολο στην πουτσα εχει το μυαλο της.ποτε θα την δουμε σε καμια βαρδια 10-5 σε στουντιο
τυπε ολο στην πουτσα εχει το μυαλο της.ποτε θα την δουμε σε καμια βαρδια 10-5 σε στουντιο
Είχε κάνει την σκηνοθέτιδα στη SIRINA .....
Ξεχνάτε που κοιτούσε που γαμιόντουνε οι πορνό σταρ και τις τρέχαν τα σάλια. Έπιανε του γοφούς της συνέχεια. :o
Το μυαλό της στην πότσα είναι.
τυπε λες ειναι και μελος του μπου;
τυπε λες ειναι και μελος του μπου;
Καλησπερα καλησπερα.
Λοιπον μαγκες σμηερα στο καναλι του εμετου (βλ. Μενιος φουρτιωτης, Τατιανα στεφανιδου)βλεπε Ε τv η ελεωνορα κανει εκπομπη με θεμα στα studio που ολοι μας εδω επισκεπτομαστε.
Θα κατσω να το δω μονο κ μονο για να γελασω με τα ποσα λαθη θα κανει κ ποσο ανελλιπες θα ειναι το ρεπορταζ της που το πολυ να αφιερωσε 5 μερες για να το πραγματοποιησει ενω εμεις εχουμε κανει χρονια μπουρδελοανταποκριτες. ( εγω σε μικρο βαθμο βεβαια )
Για πειτε αποψεις, ποιος θα το δει?
Καλησπερα καλησπερα.
Λοιπον μαγκες σμηερα στο καναλι του εμετου (βλ. Μενιος φουρτιωτης, Τατιανα στεφανιδου)βλεπε Ε τv η ελεωνορα κανει εκπομπη με θεμα στα studio που ολοι μας εδω επισκεπτομαστε.
Θα κατσω να το δω μονο κ μονο για να γελασω με τα ποσα λαθη θα κανει κ ποσο ανελλιπες θα ειναι το ρεπορταζ της που το πολυ να αφιερωσε 5μερεςώρες για να το πραγματοποιησει ενω εμεις εχουμε κανει χρονια μπουρδελοανταποκριτες. ( εγω σε μικρο βαθμο βεβαια )
Για πειτε αποψεις, ποιος θα το δει?
Ποιος με ρωτας αν ειμαι?Εσυ εισαι;
Το ότι δεν μας διαβάζει, είναι σα να λες ότι δεν βάζει ένα παιδί σοκολάτα στο στόμα του...
Και εγώ την γουστάρω, αν και δεν είναι το υπέρμουνο που ήταν όταν πρωτοβγήκε στην τν.
Μιλφιάζει όσο πάει.
Τώρα που milfιάζει την γουστάρω περισσότερο την καριόλα. Παλιά σημασία δεν την έδινα.
Εχουμε συντονιστει και περιμενουμε
καυλομενο σε βλεπω τυπεΑΡΧΙΖΕΙ...