Επισκέπτης
ε μονο για την συγκεκριμενη σου λεωΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑ, ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ
ε μονο για την συγκεκριμενη σου λεωΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑ, ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ
ΑΜΕ...ε μονο για την συγκεκριμενη σου λεω
την θεωρουσα πολυ καβλιαρα και προχωρημενη.... αλλα απο τοτε που εκανε δηθεν την σκηνοθετρια ερωτικης ταινιας για λογους τηλεθεασης της εκπομπης της την βαρεθηκα... αν οντως ηταν πιο μπροστα απο τις αλλες θα ηταν καλυτερη
τελικα ρε ξεφτιλα οντως παντρευτηκες δεν εξηγειται αλλιωςαν όντως ήταν καλύτερη θα έπερνε μέρος στην τσόντα
αλλά που... όλα backstage
τελικα ρε ξεφτιλα οντως παντρευτηκες δεν εξηγειται αλλιως
φιλε γιατι;αγαπησες τοσο πολυ;δεν με ρωταγες πρωτα; την αφησες εγκυο; πες τα με πμ στον θειο Κωστακηχαχαχαχαχα
φιλε γιατι;αγαπησες τοσο πολυ;δεν με ρωταγες πρωτα; την αφησες εγκυο; πες τα με πμ στον θειο Κωστακη
καπνιζω καργα το εχω κοψει για ιατρικους λογους τη πρωτη φορα 18 μερες και τωρα ειμαι ακαπνος 2 μερες και μαλλον θα ειμαι ακαπνος για αλλες 7 τι θες να μαθεις;άσχετο..
καπνίζεις η προσπάθησες ποτέ να το κόψεις ?
καπνιζω καργα το εχω κοψει για ιατρικους λογους τη πρωτη φορα 18 μερες και τωρα ειμαι ακαπνος 2 μερες και μαλλον θα ειμαι ακαπνος για αλλες 7 τι θες να μαθεις;
εμενα τα κουλα με επιασαν 12η μερα ρε.Τυχαινει ;) στον συναδελφο μου του ηρθε ταμπλας μετα απο ενα χρονο μην μασας ;)έχω να καπνίσω κάνα μήνα (γιατί κάνω ηλεκτρονικό) αλλά εδώ και κάτι μέρες αρχίζω να νιώθω σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή
τι στον πούτσο ? πάνω στο μήνα με πιάνουν τα κουλά ?
εμενα τα κουλα με επιασαν 12η μερα ρε.Τυχαινει ;) στον συναδελφο μου του ηρθε ταμπλας μετα απο ενα χρονο μην μασας ;)
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο τη μια βδομαδα το βγαζουν πιο υγιεινο και την αλλη περισσοτερο επιβλαβες απο το κανονικο.Ακομα στο ψαξιμο ειναι.Παντως ξερω πολλους που απο τοτε που το ξεκινησαν,εκοψαν τελειως τα πακετα τσιγαρα.έχω να καπνίσω κάνα μήνα (γιατί κάνω ηλεκτρονικό) αλλά εδώ και κάτι μέρες αρχίζω να νιώθω σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή
τι στον πούτσο ? πάνω στο μήνα με πιάνουν τα κουλά ?
ατιμο πραγμα το τσιγαρο ρε ;)πάνω στο χρόνο ..
μαλλον συγκλινουν οτι ειναι λιγοτερο επιβλαβεςΤο ηλεκτρονικο τσιγαρο τη μια βδομαδα το βγαζουν πιο υγιεινο και την αλλη περισσοτερο επιβλαβες απο το κανονικο.Ακομα στο ψαξιμο ειναι.Παντως ξερω πολλους που απο τοτε που το ξεκινησαν,εκοψαν τελειως τα πακετα τσιγαρα.
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο τη μια βδομαδα το βγαζουν πιο υγιεινο και την αλλη περισσοτερο επιβλαβες απο το κανονικο.Ακομα στο ψαξιμο ειναι.Παντως ξερω πολλους που απο τοτε που το ξεκινησαν,εκοψαν τελειως τα πακετα τσιγαρα.
ατιμο πραγμα το τσιγαρο ρε ;)
εως πολυ.Την πρωτη φορα μολις μου εδωσαε ο γιατρος το οκ να καπνισω παω στο περιπτερο εξω απο το ιατρειο,παιρνω ενα ροθμανς,ενα χολμπορν κιτρινο και σε 15 λεπτα εκανα 4 ροθμανς,2 στριφτα
ακριβως ολα στο μυαλο και στα στερητικα αυτη τη φορα μεχρι τωρα ειμαι καλα λιγο τρεμουλο στα χερια ειχατο γάμησες
βασικά μαλακίες όλα στο μυαλό είναι, πχ τώρα μου έφηγε