Νέα

Ελένη Βουλγαράκη (παρουσιάστρια MAD)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα misterakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.677
Πόντοι
1.056
Ελένη την άλλη φορά πιο κοντό το μίνι, δεν κοντέψαμε να δούμε μέχρι και την κωλοτρυπίδα σου ξέρω γω...:bigdick:

Αλλά βέβαια που να παίξει μπάλα ο Ιωαννίδης αν τη βλέπει να φοράει κάτι τέτοια στην εκπομπή. Όλη του η ενέργεια εκεί θα φύγει. :takethis:

Μέσα στα νεύρα είναι το μουνάκι μάλλον δεν τη γαμάει καλά το ψοφίμι.

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.644
Πόντοι
1.046
Ελένη την άλλη φορά πιο κοντό το μίνι, δεν κοντέψαμε να δούμε μέχρι και την κωλοτρυπίδα σου ξέρω γω...:bigdick:

Αλλά βέβαια που να παίξει μπάλα ο Ιωαννίδης αν τη βλέπει να φοράει κάτι τέτοια στην εκπομπή. Όλη του η ενέργεια εκεί θα φύγει. :takethis:

Αυτή ήταν η εμφάνιση της Δευτέρας. Και αφού το φόρεσε θεόκοντο το μίνι για να δείξει τα μπουτάκια της, ήρθε η εμφάνιση της Τρίτης που ήταν ακόμη πιο κοντό! Αχ Ελενάκι ξεκωλάκι όσο και να το τραβάς το ρούχο προς τα κάτω δεν πρόκειται να μακρύνει...
Αφού ας το παραδεχτούμε,γι'αυτό το φόρεσες για να θαυμάσουμε τις ποδάρες σου κάτω από το τραπέζι.
:erection:

Τελευταία τροποποίηση:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.604
Πόντοι
1.056
Αυτή ήταν η εμφάνιση της Δευτέρας. Και αφού το φόρεσε θεόκοντο το μίνι για να δείξει τα μπουτάκια της, ήρθε η εμφάνιση της Τρίτης που ήταν ακόμη πιο κοντό! Αχ Ελενάκι ξεκωλάκι όσο και να το τραβάς το ρούχο προς τα κάτω δεν πρόκειται να μακρύνει...
Αφού ας το παραδεχτούμε,γι'αυτό το φόρεσες για να θαυμάσουμε τις ποδάρες σου κάτω από το τραπέζι.
:erection:
Με ύψος 160 δεν τις λες και ποδάρες.
Τι σου κάνει μια γκόμενα όμως, ο Φωτάρας από τότε που την γνώρισε έχει γίνει τσουβάλι, ούτε για Αστέρα Τρίπολης δεν κάνει

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
3
Like
416
Πόντοι
20
Λογό φανη ειμαι υποχρεωμενος να ακουσω και αυτην και τον αλλον το γλυφητζουρη με τριχες το ποσό χωριατα ειναι τι κομπμλεξ βγαζει γιατι περιμενει ποτε θα γινει μανα απο το παιδακη που τον τραβαει απο το χερι αλλα ξεκναει οτι απο το ξεχειλωμα η μητρα δεν κραταει τα ζουμια του ψιλολελεκα και ολο φωνες στον φανουλη και ουρλιακτα τσιριγματα και ολο παρθενοιδεες λες και δεν ξερουμε οτι καταπινει σπαθια ι κοντοστουπα αφου στη φοτο με την αλλη τη μουμια του φαραω βισση αννα ο φωτακος φαινετε σαν να λει τι θελω εγω εδο με την πουτανα και τι τσατσα....

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.619
Πόντοι
201
Λογό φανη ειμαι υποχρεωμενος να ακουσω και αυτην και τον αλλον το γλυφητζουρη με τριχες το ποσό χωριατα ειναι τι κομπμλεξ βγαζει γιατι περιμενει ποτε θα γινει μανα απο το παιδακη που τον τραβαει απο το χερι αλλα ξεκναει οτι απο το ξεχειλωμα η μητρα δεν κραταει τα ζουμια του ψιλολελεκα και ολο φωνες στον φανουλη και ουρλιακτα τσιριγματα και ολο παρθενοιδεες λες και δεν ξερουμε οτι καταπινει σπαθια ι κοντοστουπα αφου στη φοτο με την αλλη τη μουμια του φαραω βισση αννα ο φωτακος φαινετε σαν να λει τι θελω εγω εδο με την πουτανα και τι τσατσα....
το ποιο τραγικο απ ολα ειναι οτι ο χοντρος την τρολαρει αβερτα και τις την λεει και αυτη απανταει στα σοβαρα,προχθες τις λεει κατι για γυμναστηρια και λεει αυτη παω 6 στα 7 ,λεει ο χοντρος γιατι δεν βγαζεις απ το γυμναστηριο φωτοσελφ κτλ,λεει αυτη οταν φτασω στο επιθυμητο αποτελεσμα θ ανεβασω,η εννοια τις αυτοπροβολής μαζι με παντρεμα τσοκαροχωριατιλας,μονο αν την ακουσεις το πρωι στο χοντρο θα καταλαβεις οτι το iq ειναι κατώτερο απο ενος καροτου

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
4.178
Πόντοι
726
Η τύπισσα είναι να την βάλεις κάτω να την γλύψεις για 2 ώρες σε όλο της το κορμί και σε ότι τρύπα έχει και μετά να την χύσεις μέσα στο σφιχτό κόκκινο μουνάκι της.
Από εκεί και πέρα επειδή και εγώ την ακούω χρόνια στο ραδιόφωνο είναι κλασική χαζογκομενα που νομίζει ότι είναι κάποια ή κάτι επειδή κάνει κυριολεκτικά την γλάστρα στην τηλεόραση και ότι και καλά είναι ακομολεξαριστη με το σώμα της, το πρόσωπο της και δεν την νοιάζει που την κρίνουν.
Το δυνατό της όπλο ήταν ότι είχε μια φρεσκάδα και ένα γλυκό προσωπάκι που σε κερδιζε αλλά με τα μποτοξ που έχει ξεκινήσει και τις άλλες μαλακίες αυτό το χάνει πλέον.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.992
Πόντοι
6.256
Παραμενει:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::erection::erection::erection::wanker: πολυ καλό νιμου αυτη.
Τη βλεπω τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom