Νέα

Ελένη Ψυχούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτοί που βρίζουν μια χαρά είναι.Όσους δε βρίζουν να φοβάσαι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ανεξάρτητα από το ατυχές παράδειγμα επί της ουσίας ο τίτλος έχει ένα μεγάλο δίκιο!
Επειδή εγώ έζησα ως νέος την εποχή της εξόδου από την σεξουαλική καταπίεση της χουντικής περιόδου και την σεξουαλική απελευθέρωση που επακολούθησε μετά το 1975, βλέπω τώρα έναν νεοσυντηρηρισμό και στα δύο φύλα. Ακριβώς σαν να μην είναι το σεξ από τις πρώτες τους προτεραιότητες, όσο μια ακριβή τσάντα ή ένα καλό αυτοκίνητο αντίστοιχα. Κορίτσια βγαίνουν μόνα τους σε παρέες των 3-4 και όπως βγαίνουν έτσι επιστρέφουν. Και τα αγόρια το ίδιο βεβαίως.
Μόνο οι ομοφυλόφιλοι ίσως ξέρουν ακόμα τί θέλουν κι αν θέλουν να πηδηχτούν θα το δείξουν, άντρες και γυναίκες, αν κι ακόμα κι αυτοί έχουν συντηρητικοποιηθεί τελευταία και πολλοί είναι μονογαμικοί πλέον.

Η αιτία νομίζω πως είναι η ατολμία κυρίως. Να μην φάω χυλόπιτα, να μην μου κατσικωθεί μετά και δεν ξεκολλάει, μήπως και δεν τον (την) εγκρίνουν οι φίλοι(-ες) μου κλπ, δεν είναι αρκετά ωραίος(-α), πλούσιος(-α), σημαντικός(-η).
Aκόμα ένα αρνητικό κατάλοιπο της περιόδου της πλαστής ευημερίας που μόλις μας τελείωσε...

σωστός

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εγω παντως τη γαμαγα την Ψυχουλη, δυνατα, αυστηρα, ρυθμικα  :humpleg: