rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Ξερω απο πρωτο χερι οτι βριζει ακαταπαυστα
ώστε πηδιέται η ανωμαλιάρα
επικροτώ
Ξερω απο πρωτο χερι οτι βριζει ακαταπαυστα
Βριζει στη καθημερινοτητα της, ολη μεραώστε πηδιέται η ανωμαλιάρα
επικροτώ
Βριζει στη καθημερινοτητα της, ολη μερα
Μια χαρά πάντως τα λέει η Ψυχούλη στο βίντεο.
Ανεξάρτητα από το ατυχές παράδειγμα επί της ουσίας ο τίτλος έχει ένα μεγάλο δίκιο!
Επειδή εγώ έζησα ως νέος την εποχή της εξόδου από την σεξουαλική καταπίεση της χουντικής περιόδου και την σεξουαλική απελευθέρωση που επακολούθησε μετά το 1975, βλέπω τώρα έναν νεοσυντηρηρισμό και στα δύο φύλα. Ακριβώς σαν να μην είναι το σεξ από τις πρώτες τους προτεραιότητες, όσο μια ακριβή τσάντα ή ένα καλό αυτοκίνητο αντίστοιχα. Κορίτσια βγαίνουν μόνα τους σε παρέες των 3-4 και όπως βγαίνουν έτσι επιστρέφουν. Και τα αγόρια το ίδιο βεβαίως.
Μόνο οι ομοφυλόφιλοι ίσως ξέρουν ακόμα τί θέλουν κι αν θέλουν να πηδηχτούν θα το δείξουν, άντρες και γυναίκες, αν κι ακόμα κι αυτοί έχουν συντηρητικοποιηθεί τελευταία και πολλοί είναι μονογαμικοί πλέον.
Η αιτία νομίζω πως είναι η ατολμία κυρίως. Να μην φάω χυλόπιτα, να μην μου κατσικωθεί μετά και δεν ξεκολλάει, μήπως και δεν τον (την) εγκρίνουν οι φίλοι(-ες) μου κλπ, δεν είναι αρκετά ωραίος(-α), πλούσιος(-α), σημαντικός(-η).
Aκόμα ένα αρνητικό κατάλοιπο της περιόδου της πλαστής ευημερίας που μόλις μας τελείωσε...
Πορνώδες.
Εγω παντως τη γαμαγα την Ψυχουλη, δυνατα, αυστηρα, ρυθμικα
Ρε τυπε που πηγε ο Ρεντ ?
μπηκε στην μπουζου με την ΚΠΡ ?
Αυτοί που βρίζουν μια χαρά είναι.Όσους δε βρίζουν να φοβάσαι.
Δε θα την πιάσουμε γκόμενα.Μόνο σεξ όχι φιλοι.Όχι ρε φίλε να βρίζει η γκόμενα, ντεκαντάνς :S
τι να το κανει το σεξ...αφου υπαρχει η ζαχαρη αχνη μια χαρα
χιουμορ ;
α δεν τα πιάνω -μου τα μεταφράζεις ;αληθεια.....το ειχε πει σε μια συνεντευξη οτι στην Γαλλια που ητανε το εκανε τακτικα το σπορ
Εδώ σνίφαρε ο comme il faut Ζαμπούνης η Ελενίτσα θα ξέφευγε?αληθεια.....το ειχε πει σε μια συνεντευξη οτι στην Γαλλια που ητανε το εκανε τακτικα το σπορ
..ασε το κοριτσι να γουσταρει..να δοθει..να σταξει οπως το θελει..κι υστερα θα οργωσει την ασφαλτο..Όχι ρε φίλε να βρίζει η γκόμενα, ντεκαντάνς :S