Νέα

Ελένη Ψυχούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για μοντελο εξωφυλλου δισκου τους τυπε  :grin:
cannibal-corpse-2-heavy-metal-25933193-945-945.jpg
:grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Η παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει να κάνει σeξ 8-9 χρόνια... Αν ψάξετε στο ιντερνετ θα βρειτε την συνεντευξη.. Τελικά παίδες ποιος πιστεύετε ότι φταίει; Γιατί εμφανισιακά είναι μια χαρά η γυναίκα.

οχι ρε τυπε και μια χαρα  :S

Συνημμένα

• Jigsaw_puppet_saw_lizenz_film_maske_movie_mask.jpg
    Jigsaw_puppet_saw_lizenz_film_maske_movie_mask.jpg
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 16

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ανεξάρτητα από το ατυχές παράδειγμα επί της ουσίας ο τίτλος έχει ένα μεγάλο δίκιο!
Επειδή εγώ έζησα ως νέος την εποχή της εξόδου από την σεξουαλική καταπίεση της χουντικής περιόδου και την σεξουαλική απελευθέρωση που επακολούθησε μετά το 1975, βλέπω τώρα έναν νεοσυντηρηρισμό και στα δύο φύλα. Ακριβώς σαν να μην είναι το σεξ από τις πρώτες τους προτεραιότητες, όσο μια ακριβή τσάντα ή ένα καλό αυτοκίνητο αντίστοιχα. Κορίτσια βγαίνουν μόνα τους σε παρέες των 3-4 και όπως βγαίνουν έτσι επιστρέφουν. Και τα αγόρια το ίδιο βεβαίως.
Μόνο οι ομοφυλόφιλοι ίσως ξέρουν ακόμα τί θέλουν κι αν θέλουν να πηδηχτούν θα το δείξουν, άντρες και γυναίκες, αν κι ακόμα κι αυτοί έχουν συντηρητικοποιηθεί τελευταία και πολλοί είναι μονογαμικοί πλέον.

Η αιτία νομίζω πως είναι η ατολμία κυρίως. Να μην φάω χυλόπιτα, να μην μου κατσικωθεί μετά και δεν ξεκολλάει, μήπως και δεν τον (την) εγκρίνουν οι φίλοι(-ες) μου κλπ, δεν είναι αρκετά ωραίος(-α), πλούσιος(-α), σημαντικός(-η).
Aκόμα ένα αρνητικό κατάλοιπο της περιόδου της πλαστής ευημερίας που μόλις μας τελείωσε...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Ανεξάρτητα από το ατυχές παράδειγμα επί της ουσίας ο τίτλος έχει ένα μεγάλο δίκιο!
Επειδή εγώ έζησα ως νέος την εποχή της εξόδου από την σεξουαλική καταπίεση της χουντικής περιόδου και την σεξουαλική απελευθέρωση που επακολούθησε μετά το 1975, βλέπω τώρα έναν νεοσυντηρηρισμό  :huh: και στα δύο φύλα. Ακριβώς σαν να μην είναι το σεξ από τις πρώτες τους προτεραιότητες, όσο μια ακριβή τσάντα ή ένα καλό αυτοκίνητο αντίστοιχα. Κορίτσια βγαίνουν μόνα τους σε παρέες των 3-4 και όπως βγαίνουν έτσι επιστρέφουν. Και τα αγόρια το ίδιο βεβαίως.
Μόνο οι ομοφυλόφιλοι ίσως ξέρουν ακόμα τί θέλουν κι αν θέλουν να πηδηχτούν θα το δείξουν, άντρες και γυναίκες, αν κι ακόμα κι αυτοί έχουν συντηρητικοποιηθεί τελευταία και πολλοί είναι μονογαμικοί πλέον.

Η αιτία νομίζω πως είναι η ατολμία κυρίως. Να μην φάω χυλόπιτα, να μην μου κατσικωθεί μετά και δεν ξεκολλάει, μήπως και δεν τον (την) εγκρίνουν οι φίλοι(-ες) μου κλπ, δεν είναι αρκετά ωραίος(-α), πλούσιος(-α), σημαντικός(-η).
μAκόμα ένα αρνητικό κατάλοιπο της περιόδου της πλαστής ευημερίας που μόλις μας τελείωσε...συνεχίζεται...

...κι ετσι θα συνεχισουν να επιστρεφουν φυσικα...το χρήμα που (δεν κυνηγούσαν αλλα) απλοχερα επεφτε στα πόδια τους (εμεις το προσφέραμε)τις οδηγησε (δικαιως κατ εμέ) στο να εχουν το τρπνον μετα του οφελίμου...Από την άλλη μερια οδήγησε τους άντρες σε αναζήτηση όλο και καλύτερης δουλειας/αυτοκινητου/λεφτων ουσιαστικα για τον ιδιο σκοπο το σεξ...
Τωρα απο "τερπνον μετα οφελιμου" δυστυχως για τις γκομενες το χρήμα έγινε "αναγκη" λογω κρίσης ενώ (και) ο άντρας πλέον "προτιμαει" να έχει το κεφάλι του "ησυχο" - η γκομενα "κοστιζει" ακομα και χωρις τα λουσα του παρελθοντος και δεν εχει δουλεια ουτε για δειγμα...
"Εσεις" είχατε λύσει (τοτε) τουλαχιστον το οικονομικο σας προβλημα(βρησκατε καπου να δουλεψετε και να χετε μερικα χρηματα να ζησετε σαν φτωχικοι ανθρωποι) και ειχατε "εστιασει" σε αυτο που δεν είχατε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιατρέ και Νικ  :thumbsup:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Η παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει να κάνει σeξ 8-9 χρόνια... Αν ψάξετε στο ιντερνετ θα βρειτε την συνεντευξη.. Τελικά παίδες ποιος πιστεύετε ότι φταίει; Γιατί εμφανισιακά είναι μια χαρά η γυναίκα.
Άμα θεωρείς μια χαρά εμφανισιακά την Ψυχούλη σίγουρα κάτι πάει λάθος...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πόσο μου αρέσει να επιβεβαιώνομαι.

Οι γυναίκες λοιπόν, αν δεν βρουν αυτό που θέλουν κάθονται αγάμητες λοιπόν, μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα αυτό για αυτές.

Αν και 8 χρόνια το θεωρώ πολύ χρόνο για μία σελέμπριτι.

Τώρα το εμείς του τίτλου σε ποιόν αναφέρεται και τι εννοεί ο ποιητής?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μια χαρά πάντως τα λέει η Ψυχούλη στο βίντεο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
έχει να κάνει 8 χρόνια σχέση λέει ?

sex όμως ? μπορεί εκεί να ξεσκίζεται  :knockinb: :s&m_1: :s&m_2: