apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για μοντελο εξωφυλλου δισκου τους τυπε
Ρε τυπε που πηγε ο Ρεντ ?
μπηκε στην μπουζου με την ΚΠΡ ?
Η παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει να κάνει σeξ 8-9 χρόνια... Αν ψάξετε στο ιντερνετ θα βρειτε την συνεντευξη.. Τελικά παίδες ποιος πιστεύετε ότι φταίει; Γιατί εμφανισιακά είναι μια χαρά η γυναίκα.
Ανεξάρτητα από το ατυχές παράδειγμα επί της ουσίας ο τίτλος έχει ένα μεγάλο δίκιο!
Επειδή εγώ έζησα ως νέος την εποχή της εξόδου από την σεξουαλική καταπίεση της χουντικής περιόδου και την σεξουαλική απελευθέρωση που επακολούθησε μετά το 1975, βλέπω τώρα έναν νεοσυντηρηρισμό και στα δύο φύλα. Ακριβώς σαν να μην είναι το σεξ από τις πρώτες τους προτεραιότητες, όσο μια ακριβή τσάντα ή ένα καλό αυτοκίνητο αντίστοιχα. Κορίτσια βγαίνουν μόνα τους σε παρέες των 3-4 και όπως βγαίνουν έτσι επιστρέφουν. Και τα αγόρια το ίδιο βεβαίως.
Μόνο οι ομοφυλόφιλοι ίσως ξέρουν ακόμα τί θέλουν κι αν θέλουν να πηδηχτούν θα το δείξουν, άντρες και γυναίκες, αν κι ακόμα κι αυτοί έχουν συντηρητικοποιηθεί τελευταία και πολλοί είναι μονογαμικοί πλέον.
Η αιτία νομίζω πως είναι η ατολμία κυρίως. Να μην φάω χυλόπιτα, να μην μου κατσικωθεί μετά και δεν ξεκολλάει, μήπως και δεν τον (την) εγκρίνουν οι φίλοι(-ες) μου κλπ, δεν είναι αρκετά ωραίος(-α), πλούσιος(-α), σημαντικός(-η).
μAκόμα ένα αρνητικό κατάλοιπο της περιόδου της πλαστής ευημερίας πουμόλις μας τελείωσε...συνεχίζεται...
Άμα θεωρείς μια χαρά εμφανισιακά την Ψυχούλη σίγουρα κάτι πάει λάθος...Η παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει να κάνει σeξ 8-9 χρόνια... Αν ψάξετε στο ιντερνετ θα βρειτε την συνεντευξη.. Τελικά παίδες ποιος πιστεύετε ότι φταίει; Γιατί εμφανισιακά είναι μια χαρά η γυναίκα.
Ρε τυπε που πηγε ο Ρεντ ?
μπηκε στην μπουζου με την ΚΠΡ ?
Η Ψυχούλη είναι λεσβία να θυμίσω.
Κι εχει κι ενα γιο αν θυμαμαι καλα.Το παντρεμενη δε λεει κατι φυσικά.Αληθεια? Ηξερα οτι ειναι παντρεμενη
ρε γιατρε εκεινη η μορφαρα ο νερο που ειναι ρε συ? :S
έχει να κάνει 8 χρόνια σχέση λέει ?
sex όμως ? μπορεί εκεί να ξεσκίζεται
Καλό είναι αυτό.Ξερω απο πρωτο χερι οτι βριζει ακαταπαυστα