Επισκέπτης
φυσικα το ξερει!!ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!εγω δεν χανω τις ελπιδες μου!!χαχαχαχ ;)
μαλλον είσαι για την Ελένη αλλά όχι για να έχεις καράβια .....αν είχα θα στο χάριζα όμως μπαγάσα γιατί έχεις παθιαστεί πολύ και φαίνεται...........πως να της το λέγαμε ρε γαμώτο ........να βλέπαμαι κανα στορυ καλό ......
μονο δικια μου πανο!!!!ΕΛΕΝΗ ΠΙΤΣΙΑ το ομορφοτερο πλασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε τρελλέ μόνος θα την έτρωγες? θέλουμε και εμείς!!! Ιδιαίτερα αυτή η φωτό του stunt που έβαλε με το βρακί όξω με κ@#$
ρε τρελλέ μόνος θα την έτρωγες? θέλουμε και εμείς!!! Ιδιαίτερα αυτή η φωτό του stunt που έβαλε με το βρακί όξω με κ@#$
χαχαχαχα εισαι μια κουφαλα εσυ!!τεραστιων διαστασεων!!!αλλα η πιτσια ειναι τελεια!!!την αφήνω στον war που είναι τρελαμένος όχι με την Πίτσια σαν Πίτσια, αλλά και με το μικρό της όνομα... ;)
εγω αλλα ξερω!!να σκας μυτη στο Α..... και να τα κοκκινια χαλια,να οι χαιρετουρες με τον μετρ ;) ;)!!μετα εξορμηση καθε μεσημερι φυλης και ματαξουργειο ;)!!μην ξεχναμε την παιωνιου και την κεφαλληνιας ;)!!!και φυσικα τα τυχερα σου με τα τηλεφωνα ;) ;)!!!ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΗΣ Ο ΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!εγώ? μάλλον εσύ !!!