Νέα

Ελένη Πίτσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φυσικα το ξερει!!ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!εγω δεν χανω τις ελπιδες μου!!χαχαχαχ ;)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
μαλλον είσαι για την Ελένη αλλά όχι για να έχεις καράβια .....αν είχα θα στο χάριζα όμως μπαγάσα γιατί έχεις παθιαστεί πολύ και φαίνεται...........πως να της το λέγαμε ρε γαμώτο ........να βλέπαμαι κανα στορυ καλό ......

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
μαλλον είσαι για την Ελένη αλλά όχι για να έχεις καράβια .....αν είχα θα στο χάριζα όμως μπαγάσα γιατί έχεις παθιαστεί πολύ και φαίνεται...........πως να της το λέγαμε ρε γαμώτο ........να βλέπαμαι κανα στορυ καλό ......

η αδελφη θα κανει το κονε!!!! (οχι τα xeilakia, η αδελφη της Πιτσια!)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
χαχαχα....μπορεί η αδελ΄φη αν τον πάρει για πάρτυ της......

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ουπς! ελενη, ντροπη!

Συνημμένα

• EleniPitsia!.jpg
    EleniPitsia!.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 65

Επισκέπτης
τρομερη φωτο!!!!!!ααααχχχχχχχχ για γλυψιμο ειναι και μετα η ελενη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Βάζει το κανάλι 9 σε επανάληψη μια εκπομπή που δεν θυμάμαι το όνομα της που την παρουσιάζει μια ψηλή μελαχρινή με μακρία μαλλιά μαζί με έναν τύπο - πως την λένε;;; δεν είναι ωραίο μωρό;;

apostolou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ανεβάστε καμια φωτογραφία ακόμα απο το περιοδικό γιατι δεν το βρισκω πουθενα. ελεναρα είσαι θεάαααααααααααα

Επισκέπτης
την εχω προλαβει εγω!!!ειναι θεμα προτεραιοτητων  ;) ;) :2funny: :2funny:!!!ειναι ΘΕΑ!!!

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
τρελλο μουνι το χω μπανισει απο πολυ καιρο γαμω τα βυζομπαλα

Επισκέπτης
εγώ? μάλλον εσύ !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω αλλα ξερω!!να σκας μυτη στο Α..... και να τα κοκκινια χαλια,να οι χαιρετουρες με τον μετρ  ;) ;)!!μετα εξορμηση καθε μεσημερι φυλης και ματαξουργειο  ;)!!μην ξεχναμε την παιωνιου και την κεφαλληνιας  ;)!!!και φυσικα τα τυχερα σου με τα τηλεφωνα  ;) ;)!!!ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΗΣ Ο ΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!

Επισκέπτης
και παιρνεις μαζι σου και αθωα παιδια που δεν ξερουν απο αυτα τα πραγματα !!!!!!!!

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
περιοδικο μαχιμ.τευχος δεκεμβριου εχει εξωφυλο το μωρο ! την ελενη πιτσια!!! τρεχτε να προλαβετε

Επισκέπτης
εχουμε ηδη ανοιξει θεμα με την ΘΕΑ την ελενη πιτσια!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]Αρχιερέα![/glow]   :)