You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Οκ, τώρα μη τρελαθούμε....το κεφάλι μας κοκκινίζει μόλις τη βλέπουμε, αλλά είναι απαντήσεις αυτές; Μιξοπαρθένα δηλαδή;...και τότε τι τα έβγαζε κάθε φορά παρτίδα;. Εμείς γμτ τους δίνουμε το θέρρος με το "θεες" που τους λέμε.
τίποτα...Ειρηνη Σκλήβα και αδερφές Λυκούδη και ξερό ψωμί. Η μία είναι όντως θεά και με στέμμα και οι άλλες είναι όντως ξέκολλα και το χαίρονται...
χιχα
τίποτα...Ειρηνη Σκλήβα και αδερφές Λυκούδη και ξερό ψωμί. Η μία είναι όντως θεά και με στέμμα και οι άλλες είναι όντως ξέκολλα και το χαίρονται...
χιχα
αδερφές Λυκούδη και ξερό ψωμί, είναι όντως ξέκολλα και το χαίρονται...
1 φωτογραφία = 1000 λέξεις... ;)
Συνημμένα
έλεγα και εγώ ότι κάτι μου θυμίζει....πολύ ωραίο στήθος και τα υπόλοιπα όμορφα αλλά μάλλον θα έπρεπε να λέγεται Ελένη Γλωσσοκοπάνα γιατί αν αρχίσει να μιλάει μπορεί να τελείωσει μετά το τέλος της πετρελαϊκής εποχής ...και βάλε......μήπως κύριοι να δίνουμε εύσημα και σε γυναίκες οι οποίες μπορούν να μας ικανοποιήσουν χωρίς μετά να μας πεθάνουν στην μουρμούρα? γιατί πως αυτή η κοπέλα δεν την βάζει ποτέ μέσα είμαι βέβαιος.....τώρα ακόμα ψάχνω να δω αν υπάρχει γυναίκα η οποία να μπορεί να μιλήσει με τσαπού στο στόμα της.
Επισκέπτης
ελενη πιτσια λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!μακραν η καλυτερη!!!!ΘΕΑ!!!
Επισκέπτης
την παντρευομαι!!και τωρα,αμεσως!!!
Επισκέπτης
Σιγά την γκόμενα...Στο δρόμο θα δεις ωραιότερες.Αλλά μόλις ξυπνήσουν το πρωί,θα δεις την Magica De Spell...
Επισκέπτης
η γυναικα ειναι απιστευτη,πολυ ομορφη και πολυ γοητευτικη!!
είναι και γοητευτική και τσαχπίνα....να μην την λεμε και στν warhol....και το πρωϊ εγώ πιστεύω ωραία θα είναι ...εμε΄να οι αγουροξυπνημένες με φτίαχνουν......αλλά έχω πάθει με την εν λόγω κόλλημα ...από τότε που είχε μία τσατ με κλιπάκια και τηλεφωνα εκπομπή σε κάποιο κανάλι πρόγονο του 9 νομίζω...το τι συμβουλή είχε δώσει στα παιδάκια για τα ερωτικά τους δεν λέγεται.....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Εντάξει δεν είναι άσχημη η Ελένη και πάνω απ' όλα σεβασμός σε γούστα συναδέλφων (warhol), αλλά η φωτογράφιση της πλάκας είναι ρε παιδιά.
Επισκέπτης
Είναι προφανές ότι σεβόμαστε τις προτιμήσεις των άλλων.Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα συμφωνούμε με το ζόρι!!!
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Πίτσια ειναι για χοντρα βιτσια. Αυτο μου βγαζει η φατσα της. Παντως παιδια κυκλοφορουν και καλυτερες..
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ποια ειναι αυτη η Πιτσια ρε συναδελφοι?
που εμφανιζεται να ριξουμε κανα βλεφαρο??
που εμφανιζεται να ριξουμε κανα βλεφαρο??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K