tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.198
- Πόντοι
- 6.056
Έπεσες σε φοιτήτριες παιδαγωγικού που δεν σου φέρθηκαν καλά....
Όχι . Ούτε γ' δέσμη ήμουν . Με κόβεις για ... δάσκαλο ;
Έπεσες σε φοιτήτριες παιδαγωγικού που δεν σου φέρθηκαν καλά....
Με έκανες να ανησυχώ ..νόμιζα ότι ήσουν πιτσιρικάς που δεν είχε ιδέα για αυτήν.Ωραία ηταν- πλάκα κάνω μια χαρά είναι η κοπέλα
Kαλό....Με έκανες να ανησυχώ ..νόμιζα ότι ήσουν πιτσιρικάς που δεν είχε ιδέα για αυτήν.
Όχι...δεν εννοούσα αυτό.Όχι . Ούτε γ' δέσμη ήμουν . Με κόβεις για ... δάσκαλο ;
Ασχετο αλλά η Πέτα παίζει βιολοντσέλο και για πολύ λίγο δεν πέρασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών,αν και προέρχεται από μουσική οικογένεια της Θεσσαλονίκης.Όχι...δεν εννοούσα αυτό.
Εννοούσα ότι μάλλον σε τέτοιες κοπέλες έπεσες που δεν φέρθηκαν καλά.
Φίλος μου καθηγητής ,με δυσκολίες στον γάμο του ζήτησε την εμπειρία μου να πάει κάπου που να ξεφύγει από όλα αυτά και τον πηγα στα καλύτερα Είναι επίτιμος συναγωνιστής μας...Όχι . Ούτε γ' δέσμη ήμουν . Με κόβεις για ... δάσκαλο ;
Είπα εγώ για κάποια ότι δεν φέρθηκε καλά ; ή ότι με ... νοιάζει πως φέρονται οι γκόμενες ;Όχι...δεν εννοούσα αυτό.
Εννοούσα ότι μάλλον σε τέτοιες κοπέλες έπεσες που δεν φέρθηκαν καλά.
Λες και θα ήταν καλύτερα στην ζωή και την καριέρα της αν περνούσε εκεί....Ασχετο αλλά η Πέτα παίζει βιολοντσέλο και για πολύ λίγο δεν πέρασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών,αν και προέρχεται από μουσική οικογένεια της Θεσσαλονίκης.
Έβγαλες κάτι σαν πικρία από την συμπεριφορά κάποιων.Είπα εγώ για κάποια ότι δεν φέρθηκε καλά ; ή ότι με ... νοιάζει πως φέρονται οι γκόμενες ;
Ηταν ταλέντο.Αλλο ένα ποιοτικό κορίτσι από Θεσσαλονίκη πάντως.Λες και θα ήταν καλύτερα στην ζωή και την καριέρα της αν περνούσε εκεί....
Μια χαρά τα πήγε.
Να τον ανακηρύξουμε Επίτιμο Πρόεδρο.Το αξίζει....Φίλος μου καθηγητής ,με δυσκολίες στον γάμο του ζήτησε την εμπειρία μου να πάει κάπου που να ξεφύγει από όλα αυτά και τον πηγα στα καλύτερα Είναι επίτιμος συναγωνιστής μας...
Καμία σχέση . Ότι έβλεπα μπάζα στο πανεπιστήμιο λέω.Έβγαλες κάτι σαν πικρία από την συμπεριφορά κάποιων.
Χαχα μέχρι τα 50 θεωρούνται όλοι πιτσιρικάδες - 47 είμαιΜε έκανες να ανησυχώ ..νόμιζα ότι ήσουν πιτσιρικάς που δεν είχε ιδέα για αυτήν.
Πολύ καλό.Η μόνη δουλειά της που είπε τραγούδια σε άλλο στιλ από το ποπ.Κι αυτό ήταν ωραίο εμπορικό κομμάτι αλλά δε μπορώ να βρω το κλιπάκι
Τότε έπρεπε να γράψουν καλά αφού συνήθως παραμελουσαν τον εαυτό τους για χρόνια πριν...Καμία σχέση . Ότι έβλεπα μπάζα στο πανεπιστήμιο λέω.
Ωραίος...η γνώμη σου έχει βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα.Ξερεις τι εστί Ελένη Πέτα....Χαχα μέχρι τα 50 θεωρούνται όλοι πιτσιρικάδες - 47 είμαι
Και εγώ ήπια το γαλατάκι μου νωρίτερα...με δύο τοστ!Είμαι και εγώ κάτω των 50!Χαχα μέχρι τα 50 θεωρούνται όλοι πιτσιρικάδες - 47 είμαι
1970 γεννημένη η Ελένη Πέτα.Ωραίος...η γνώμη σου έχει βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα.Ξερεις τι εστί Ελένη Πέτα....
Ωωωωωω....το ρεκόρ μου είναι στα 53!!!!!1970 γεννημένη η Ελένη Πέτα.
Δείχνει βέβαια μικρότερη...Ωωωωωω....το ρεκόρ μου είναι στα 53!!!!!