Nα και το κλιπάκι αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω ήχο...
Ακουγεται κανονικα!
Nα και το κλιπάκι αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω ήχο...
Μετά από αυτό δεν έχει πει ανάλογα τραγούδια η Ελένη Πέτα.Ακουγεται κανονικα!
Μετά το γύρισε στο πιο ποιοτικό αν όχι έντεχνοΜετά από αυτό δεν έχει πει ανάλογα τραγούδια η Ελένη Πέτα.
Είχε έναν άλλον αέρα...είχε κάτι έντεχνο μεν αλλά όχι φευγατο.Ανηκε σε μιαν άλλην εποχή...Μουσειακο έκθεμα
Καλλιτέχνιδα από τις λίγες στην εποχή μας.Πολύ καλή ,αλλά υποτιμημένη από την υποκουλτούρα που κυριαρχεί.Είχε έναν άλλον αέρα...είχε κάτι έντεχνο μεν αλλά όχι φευγατο.Ανηκε σε μιαν άλλην εποχή...
Είχε έναν άλλον αέρα...είχε κάτι έντεχνο μεν αλλά όχι φευγατο.Ανηκε σε μιαν άλλην εποχή...
Από τις λίγες στο χώρο που προκαλούσε θετικά με τη δουλειά της και όχι τα προσωπικά της.....Η φωνη της και οι μουσικες της επιλογες ηταν παντα ιδιαιτερες.
Μου αρεσε ακριβως για αυτο!
Και σε πιο μεγάλους σε ηλικία δεν αρέσει πολύ.Ακατάλληλη για τους κάτω των 30 και οσους μουσικά ανήκουν στις θλιβερές μάζες.
Γούστα είναι αυτά- γιατί όχι!Είχε έναν άλλον αέρα...είχε κάτι έντεχνο μεν αλλά όχι φευγατο.Ανηκε σε μιαν άλλην εποχή...
Ασχετα με τα γούστα ο καθένας θα έλεγε ότι είναι όμορφη με καλή φωνή.Γούστα είναι αυτά- γιατί όχι!
Και αυτό το λέει ροκας...Γούστα είναι αυτά- γιατί όχι!
Η Πέτα ξεκίνησε το 1992.Μέσα στη δεκαετία του 90....Ώρες ώρες με αυτά τα νήματα που ανοίγετε, νιώθω ότι βρισκόμαστε στη δεκαετία του 90 και ότι θα πρέπει να πέσω νωρίς για ύπνο γιατί αύριο έχω σχολείο
Καλά ήταν...διαβάζαμε τσόντες στο διάλειμμα!Ώρες ώρες με αυτά τα νήματα που ανοίγετε, νιώθω ότι βρισκόμαστε στη δεκαετία του 90 και ότι θα πρέπει να πέσω νωρίς για ύπνο γιατί αύριο έχω σχολείο
Ώρες ώρες με αυτά τα νήματα που ανοίγετε, νιώθω ότι βρισκόμαστε στη δεκαετία του 90 και ότι θα πρέπει να πέσω νωρίς για ύπνο γιατί αύριο έχω σχολείο
Αν ήσουν σε τμήμα θετικής κατεύθυνσης μάλλον πιο πολλοί άνδρες θα ήταν εκεί.Τυχερός που πήγαινες σχολείο τη δεκαετία του 1990 .
Εμείς που ήμασταν φοιτητές ..... ήταν η πιο μαλακισμένη δεκαετία στην ιστορία.
Και η πιο αγάμητη . Μόνο ηλίθιο ξενύχτι είχε με πεταμένα λεφτά.
Υ.Γ. Ευτυχώς είχε ωραίες πουτάνες, να .... φας σπίτια για πάρτη τους !!!!!!
Δεν ήμουν της α' δέσμης. Υπήρχαν τμήματα που είχαν πολλές γυναίκες .... αλλά τέτοιες ... που καλύτερα να μην τις είχαν !Αν ήσουν σε τμήμα θετικής κατεύθυνσης μάλλον πιο πολλοί άνδρες θα ήταν εκεί.
Ωραία ηταν- πλάκα κάνω μια χαρά είναι η κοπέλαΑσχετα με τα γούστα ο καθένας θα έλεγε ότι είναι όμορφη με καλή φωνή.
Έπεσες σε φοιτήτριες παιδαγωγικού που δεν σου φέρθηκαν καλά....Δεν ήμουν της α' δέσμης. Υπήρχαν τμήματα που είχαν πολλές γυναίκες .... αλλά τέτοιες ... που καλύτερα να μην τις είχαν !