Νέα

Ελένη-παιδομάζωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heinz W Guderian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 915
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: δεν εχω δοκιμασει

Αμα την δεις, μην ξεχασεις να την ρωτησεις το όνομα (και την διευθνηση) του κομμουνιστη που την έσφαξε.

Εχω υποσχεθει να τον καθαρησω τον πούστη, όσα χρόνια και αν περάσουνε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786

Συνημμένα

• Snap 2012-07-16 at 20.17.38.png
    Snap 2012-07-16 at 20.17.38.png
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 43

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
Αμα την δεις, μην ξεχασεις να την ρωτησεις το όνομα (και την διευθνηση) του κομμουνιστη που την έσφαξε.

θα ενημερωσω αμεσα γτ αν εχεις υποσχεθει στο στρατηγο πρεπει να το κανεις :grin:

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16

μεγάλε για να σου το ανταποδώσω  :smitten: βρες μου πόσα ταλαίπωρα παιδιά σκοτωσε η κακιά η χούντα και θα τα αποζημιώσω!  :grin:
λεφτά υπάρχουν.  :sunglasses:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ δέν έβγαλε Ηρώδη ό Μάρσαλ ρέ Τρίκαρδε, έβγαλες εσύ; :2funny:

ΨΕΜΑΤΑ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

οι αναρχοκομμουνιστοεμαβουλγαροπρωδοτες (αμα το πεις απνευστη κερδισεις σουβλάκι)

ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

και πρεπει να πλερωκουνε, εστω και εναν αιωνα μετα, πρεπει να κρεμαστουνε.

Οι Γερμανοι (φιλοι-εταιροι μας) θα χαρουνε να σφαχτουμε και πάλι.

Μονο έτΣι θα ξεχασουμε τη νέα κατοχη τους στη ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ για να αποδειξουμε οτι εχουμε τον ιδιο πατερα και την ιδια μάνα.

Φυσικα οι Γερμανοι εχουν ξεχάσει ήδη οτι αιματοκυλισαν δυο φορες σε εναν αιωνα μια ολοκληρη ηπειρο και τωρα με οικονομικο πόλεμο (αγαπανε βλέπετε το τομαρι τους και δεν πολεμανε στα ισια) ΚΑΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΟΥΣ.

Πλερωνουν πεμπτοφαλαγγιτες προπαγανδιστες να γραφουν οτι ζητΑνε το αιμα τουσ πισω, μετα απο 60+χρόνια.
Να δικαιοθουνε για τα εγγληματα που καναν και τα δυο αδέλφια 9 το ενα στο άλλο) για να χαιρωντα οι ΞΕΝΟΙ.

Διαβαζουνε εδω μεσα (και αλλου) τα 20χρονα ανιστοριτα κα ανορρημα και νομιζουν οτι οι τσαμπουκαδες ειναι που θα δωσουνε λύσεις.
Οτι,, το ενθοπατριψ=ωτικο μισος θα βοηθησει να ξεκαθαρησει το οικονομικο χάος.

Σπερνουν μισος και θυμο για να θερισουνε αιμα και πονο, στον Ελληνικο λαό που υποφερει.

Οι απογωνοι των δοσιλογων ντινονται με μαυρα (όπως τα αφεντικά τους) και φοανασκουν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

Ξεθαβουνε παλια μιση με Ελενες και ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑΤΑ

ΝΤΟΡΠΗ

μεγάλε για να σου το ανταποδώσω  :smitten: βρες μου πόσα ταλαίπωρα παιδιά σκοτωσε η κακιά η χούντα και θα τα αποζημιώσω!  :grin:
λεφτά υπάρχουν.  :sunglasses:

Πουστρομαλακα κοψε τα ναρκοτικα του μισους = σκοτωνουν

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
καλά ρε!
γιατί δεν κάνετε κάνα μπάνιο με τόση ζέστη και ψάχνετε πώς να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες?  :rolleyes:
δλδ σε 33 σελιδες εκτος απο το να παρουσιασεις μια αμφιλεγομενη ταινια,τι εχεις αποδειξει? :think:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
καλά ρε!
γιατί δεν κάνετε κάνα μπάνιο με τόση ζέστη και ψάχνετε πώς να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες?  :rolleyes:

Μάς απασχολείς από εχθές ώς κοινό τού Μπού μέ τό απαντημένο ερωτημά σου γιατί σταμάτησε τό θέμα καθορισμού εγκλήματος & ενόχων. Σέ βρίσκουμε τήν άλλη μέρα εδώ ακόμα νά μήν έχεις μελετήσει τίποτα, νά έχεις κάνει 150 καρμπόν πόστ νευρωσικού μίσους ακόμα καί ζητάς καί ρέστα; Τά Αμερικάνια λοιπόν είπανε στούς ραγιάδες τους, μήν μάς ζαλίζετε τά αρχίδια μέ αμφιλεγόμενες μαλακίες τών άλλων πού  κάνατε καί εσείς από τίς ίδιες, καί μάς εκθέσετε κιόλας στό τέλος. Καί τό βουλώσανε από τό 1952.
Επαναλαμβάνω, στά παπάρια μου γιά κομμουνιστές καί δεξιούς τού πρώτου μισού τού 20ού αίωνα. Έβαλες ένα ιστορικό θέμα καί μία ερώτηση. Πάρε καί τά ντάτα, καί άντε γειά.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δλδ σε 33 σελιδες εκτος απο το να παρουσιασεις μια αμφιλεγομενη ταινια,τι εχεις αποδειξει? :think:

ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ
τσάκαλος είσαι!
αλλά έμαθα και τα δικά σας αισθήματα!

Αγαπάτε όλους τους έλληνες (αρκεί να μην είναι δεκσιοί)

σωστός?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τσάκαλος είσαι!
αλλά έμαθα και τα δικά σας αισθήματα!

Αγαπάτε όλους τους έλληνες (αρκεί να μην είναι δεκσιοί)

σωστός?

Ποιός σου ειπε οτι σε μισω, απλά σε λυπαμε που ζεις με τετοιο μισος στα αδέλφια σου.

Την ωρα που μας  :fuck2: την χώρα μας

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
τσατίστηκαν τα κουμμούνια μας?  :birdman:
μήπως να φυλλάγομαι από δω και στο εξής?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ποιός σου ειπε οτι σε μισω, απλά σε λυπαμε που ζεις με τετοι μισος στα αδέλφια σου.

Την ωρα που μας  :fuck2: την χώρα μας

και γω σε λυπάμΕ.  :grin:
που χωρίς να ξέρετε τι είναι ο άλλος και πόση πλάκα σπάει με τις θλιβερές πολιτικές σας αναμνήσεις, ορμάτε όλοι μαζί να βάλετε σεντόνια και να αποδείξετε τι?
ότι είμαι άκυρος που δεν βάζω μόνο αντιφασιστικά βιντεάκια και δεν λέω για την κακιά δεκσιά!

Ξυπνάτε ρε τούβλα! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
θύματα της αριστερής πολιτικής!
οι τσίπριδες και οι παπαρήγες που πιστεύετε τρώνε με χρυσά κουτάλια και σας σας έχουν να φυλάττε τα σύνορα στο μπου.κομ, μπας και κάνα δεξιό νικ βάλει θέμα που δε σας συμφέρει!
βλαμμένα κομματόσκυλα!
πόσο γέλιο βγάζετε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
λέγε πόσα σου χρωστάω.

Τίποτα, δωρεάν & τό μισάωρο πού διάβαζα τό τεράστιο pdf τής Παντείου εχθές πού σού βρήκα καί σού σύστησα από ΕΧΘΕΣ, γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρον γιά ένα ιστορικό θέμα πού ανέσυρες. Εγώ έμαθα πολύ περισσότερα από ότι ήξερα, καλό κάνει ή ενημέρωση. Είδα ότι ακόμα εδώ είσαστε καί σάς κλίπαρα καί τό ζουμί μπάς καί σάς μείνει καί τίποτα από όλη αυτή τήν μαλακία. Εμένα μού έμεινε ότι πάντα οί ξένοι έκαναν κουμάντο καί οί Έλληνες μισιόνταν γιά πάρτη τους. Νά μήν επαναληφθεί μάγκες, κουλάρετε, γιατί πάλι εκεί τό πάνε όσο δέν βγαίνει μέ τό ευρώ, στό διαίρει καί βασίλευε. Θρέντ χωρίς συμπέρασμα, σάν τσατσά χωρίς κέρασμα. Γειά χαραντάν καί τά κουκιά μπαγλάν.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρουφα το αυγουλάκι του μισους πουστρακο μου.

Εσυ στο τέλος θα υπηρετήσεις τους Γερμανους και πάλι όπως οι ενδοξοι προγονοι σου.

Ειναι τοσο τεράστιο το μίσος σου σε καθε άνθρωπο, που εχει αλλη αποψη από εσένα, που φορας ανετα την μασκα του προδοτη.

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ρουφα το αυγουλάκι του μισους πουστρακο μου.

Εσυ στο τέλος θα υπηρετήσεις τους Γερμανους και πάλι όπως οι ενδοξοι προγονοι σου.

Ειναι τοσο τεράστιο το μίσος σου σε καθε άνθρωπο, που εχει αλλη αποψη από εσένα, που φορας ανετα την μασκα του προδοτη.
οι δικοί σου πρόγονοι υπηρέτησαν τους γερμανούς πουστράκο!  :birdman:
και τους ρώσους μετά!  :birdman:
όσο κι αν σε τσούζει έτσι είναι! η ιστορία δεν αλλάζει όσο κι αν προσπαθείς!  :birdman:

και οι απόγονοι αυτών τσιμπουκλώνονται με πάκηδες!
άντε λίγη κρεμούλα στον κωλαράκο σου τώρα γιατί τσούζει απ τους ψωλαράδες που σε γλεντάνε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τίποτα, δωρεάν & τό μισάωρο πού διάβαζα τό τεράστιο pdf τής Παντείου εχθές πού σού βρήκα καί σού σύστησα από ΕΧΘΕΣ, γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρον γιά ένα ιστορικό θέμα πού ανέσυρες. Εγώ έμαθα πολύ περισσότερα από ότι ήξερα, καλό κάνει ή ενημέρωση. Είδα ότι ακόμα εδώ είσαστε καί σάς κλίπαρα καί τό ζουμί μπάς καί σάς μείνει καί τίποτα από όλη αυτή τήν μαλακία. Εμένα μού έμεινε ότι πάντα οί ξένοι έκαναν κουμάντο καί οί Έλληνες μισιόνταν γιά πάρτη τους. Νά μήν επαναληφθεί μάγκες, κουλάρετε, γιατί πάλι εκεί τό πάνε όσο δέν βγαίνει μέ τό ευρώ, στό διαίρει καί βασίλευε. Θρέντ χωρίς συμπέρασμα, σάν τσατσά χωρίς κέρασμα. Γειά χαραντάν καί τά κουκιά μπαγλάν.
και ποιος σου είπε ότι δεν το διάβασα ρε μόρτη?
να σου πω και γω το ζουμί αυτών όλων που έγραψε η φοιτήτρια...
οι κουκουέδες δεν έκανα παιδομάζωμα, αλλά η Φρειδερίκη!

ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια να συμβάλλεις στο θρεντ. χωρίς ειρωνεία.  ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16

Πάρα πολύ σωστός, ανέκαθεν στο διαίρει και βασίλευε, με τις ευλογίες των "μεγάλων δυνάμεων". Μυαλά υπνωτισμένα, πουτάνες στη βιτρίνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom