dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 529
- Πόντοι
- 96
δεν εχω δοκιμασειΚαι η Ελένη πολυ καλη, αλλα δεν εχει κριτικές
αμα σου αρεση γραψε καμια να την διαβασουμε και να τον παιξουμε
δεν εχω δοκιμασειΚαι η Ελένη πολυ καλη, αλλα δεν εχει κριτικές
αμα σου αρεση γραψε καμια να την διαβασουμε και να τον παιξουμε
δεν εχω δοκιμασει
Εχω υποσχεθει να τον καθαρησω τον πούστη
θα ενημερωσω αμεσα γτ αν εχεις υποσχεθει στο στρατηγο πρεπει να το κανειςΑμα την δεις, μην ξεχασεις να την ρωτησεις το όνομα (και την διευθνηση) του κομμουνιστη που την έσφαξε.
Εχω υποσχεθει να τον καθαρησω τον πούστη, όσα χρόνια και αν περάσουνε
καλά ρε!Εδώ δέν έβγαλε Ηρώδη ό Μάρσαλ ρέ Τρίκαρδε, έβγαλες εσύ;
μεγάλε για να σου το ανταποδώσω βρες μου πόσα ταλαίπωρα παιδιά σκοτωσε η κακιά η χούντα και θα τα αποζημιώσω!Αμα την δεις, μην ξεχασεις να την ρωτησεις το όνομα (και την διευθνηση) του κομμουνιστη που την έσφαξε.
Εχω υποσχεθει να τον καθαρησω τον πούστη, όσα χρόνια και αν περάσουνε
Εδώ δέν έβγαλε Ηρώδη ό Μάρσαλ ρέ Τρίκαρδε, έβγαλες εσύ;
μεγάλε για να σου το ανταποδώσω βρες μου πόσα ταλαίπωρα παιδιά σκοτωσε η κακιά η χούντα και θα τα αποζημιώσω!
λεφτά υπάρχουν.
δλδ σε 33 σελιδες εκτος απο το να παρουσιασεις μια αμφιλεγομενη ταινια,τι εχεις αποδειξει?καλά ρε!
γιατί δεν κάνετε κάνα μπάνιο με τόση ζέστη και ψάχνετε πώς να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες?
καλά ρε!
γιατί δεν κάνετε κάνα μπάνιο με τόση ζέστη και ψάχνετε πώς να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες?
δλδ σε 33 σελιδες εκτος απο το να παρουσιασεις μια αμφιλεγομενη ταινια,τι εχεις αποδειξει?
τσάκαλος είσαι!ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ
Μάς απασχολείς από εχθές .....
τσάκαλος είσαι!
αλλά έμαθα και τα δικά σας αισθήματα!
Αγαπάτε όλους τους έλληνες (αρκεί να μην είναι δεκσιοί)
σωστός?
και γω σε λυπάμΕ.Ποιός σου ειπε οτι σε μισω, απλά σε λυπαμε που ζεις με τετοι μισος στα αδέλφια σου.
Την ωρα που μας την χώρα μας
λέγε πόσα σου χρωστάω.
οι δικοί σου πρόγονοι υπηρέτησαν τους γερμανούς πουστράκο!Ρουφα το αυγουλάκι του μισους πουστρακο μου.
Εσυ στο τέλος θα υπηρετήσεις τους Γερμανους και πάλι όπως οι ενδοξοι προγονοι σου.
Ειναι τοσο τεράστιο το μίσος σου σε καθε άνθρωπο, που εχει αλλη αποψη από εσένα, που φορας ανετα την μασκα του προδοτη.
και ποιος σου είπε ότι δεν το διάβασα ρε μόρτη?Τίποτα, δωρεάν & τό μισάωρο πού διάβαζα τό τεράστιο pdf τής Παντείου εχθές πού σού βρήκα καί σού σύστησα από ΕΧΘΕΣ, γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρον γιά ένα ιστορικό θέμα πού ανέσυρες. Εγώ έμαθα πολύ περισσότερα από ότι ήξερα, καλό κάνει ή ενημέρωση. Είδα ότι ακόμα εδώ είσαστε καί σάς κλίπαρα καί τό ζουμί μπάς καί σάς μείνει καί τίποτα από όλη αυτή τήν μαλακία. Εμένα μού έμεινε ότι πάντα οί ξένοι έκαναν κουμάντο καί οί Έλληνες μισιόνταν γιά πάρτη τους. Νά μήν επαναληφθεί μάγκες, κουλάρετε, γιατί πάλι εκεί τό πάνε όσο δέν βγαίνει μέ τό ευρώ, στό διαίρει καί βασίλευε. Θρέντ χωρίς συμπέρασμα, σάν τσατσά χωρίς κέρασμα. Γειά χαραντάν καί τά κουκιά μπαγλάν.
Τίποτα, δωρεάν & τό μισάωρο πού διάβαζα τό τεράστιο pdf τής Παντείου εχθές πού σού βρήκα καί σού σύστησα από ΕΧΘΕΣ, γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρον γιά ένα ιστορικό θέμα πού ανέσυρες. Εγώ έμαθα πολύ περισσότερα από ότι ήξερα, καλό κάνει ή ενημέρωση. Είδα ότι ακόμα εδώ είσαστε καί σάς κλίπαρα καί τό ζουμί μπάς καί σάς μείνει καί τίποτα από όλη αυτή τήν μαλακία. Εμένα μού έμεινε ότι πάντα οί ξένοι έκαναν κουμάντο καί οί Έλληνες μισιόνταν γιά πάρτη τους. Νά μήν επαναληφθεί μάγκες, κουλάρετε, γιατί πάλι εκεί τό πάνε όσο δέν βγαίνει μέ τό ευρώ, στό διαίρει καί βασίλευε. Θρέντ χωρίς συμπέρασμα, σάν τσατσά χωρίς κέρασμα. Γειά χαραντάν καί τά κουκιά μπαγλάν.