Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931

Αυτο ακριβώς σκεφτόμουν το μεσημέρι που έπεσα επάνω στην εκπομπή της, ποιος ξέρει ίσως ειχε κρεμάσει λογω ηλικίας και από την τελευταία γέννα και έτσι το μάζεψε, σου λέει καλύτερα μικρο και στητό παρά μεγάλο και να κρεμάει.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Κοιταξτε τι λεει/ κανει η [size=12pt]ΓΑΜΙΟΛΑ[/size] στο 21'...

1) Δεν κατάλαβα τι ιδιαίτερο κάνει στο 21'
2) Με αφορμή το ποστ σου όμως, κάθησα και είδα (κόλλησα) όλη την εκπομπή (που βεβαίως δε βλέπω στην τηλεόραση).
3) Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι ο Τατσόπουλος είναι αξιόλογος. Και σοβαρός.
4) Περιέργως, και η Μενεγάκη μου έκανε καλή εντύπωση. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι περιορίστηκε στο να μιλάει πολύ λίγο (για να αφήνει τον Τατσόπουλο να λέει τα αρκετά ενδιαφέροντα που είπε).
5) Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω γιατί την λες "γαμιόλα" εξ αφορμής αυτής της εκπομπής της. Κάθε άλλο, θα έλεγα.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
2) Με αφορμή το ποστ σου όμως, κάθησα και είδα (κόλλησα) όλη την εκπομπή (που βεβαίως δε βλέπω στην τηλεόραση).
3) Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι ο Τατσόπουλος είναι αξιόλογος. Και σοβαρός.
4) Περιέργως, και η Μενεγάκη μου έκανε καλή εντύπωση. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι περιορίστηκε στο να μιλάει πολύ λίγο (για να αφήνει τον Τατσόπουλο να λέει τα αρκετά ενδιαφέροντα που είπε).
5) Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω γιατί την λες "γαμιόλα" εξ αφορμής αυτής της εκπομπής της. Κάθε άλλο, θα έλεγα.

Ναι και εγώ, μάλλον είχα φάει όπως όλοι μας από την ατάκα "έχω γαμήσει την μισή Αθήνα" το παραμύθι ότι ο τύπος είναι μαλάκας. Βέβαια απ'ότι καταλαβαίνω, πήγαν να τον βγάλουν πούστη και αυτόν και ο άνθρωπος ξέσπασε.
Εδώ όμως, σε αυτό το βίντεο μου έκανε εντύπωση, ωραίος λόγος, ωραίος τρόπος σκέψης και έκφρασης, ακόμα και ο τρόπος που συνέδεε τα πράγματα που εξιστορούσε μου έκανε εντύπωση! Συμφωνώ και στα 5points σου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Τη λεω "γαμιολα" με την καλη εννοια...

Με το που ακουει για τσοντες, παει και καθεται διπλα στον ομιλητη, λεγοντας "σκυψε - σκυψε θα πεσω" (δλδ μπαινει και η ιδια στο πνευμα της τσοντας, με την ατακα της!). Και μοστραρει τις μπουταρες στο αγαμητο Κοινο.

Ο Τατσοπουλος ειναι εξυπνος και διαβασμενος ανθρωπος.
Δεν θα τον ελεγα "σοβαρο". Η ενασχοληση με τα Κοινα (που κρινω πως εγινε για βιοποριστικους λογους, σαν 2η καριερα και τροπο προωθησης των βιβλιων του σε ευρυτερο Κοινο), τον εκανε μαϊντανο.

Επισης, η τριβη με τα social media τον εφθειρε (αφου οσο περισσοτερο μιλας, τοσο περισσοτερες κοτσανες πετας => νομος!)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τη λεω "γαμιολα" με την καλη εννοια...
ΔΕΝ μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....
Και δεν τον καταλαβαίνω.
Δηλαδή σε ποια περίπτωση το "Μωρή γαμιόλα" έχει καλή έννοια?

Με το που ακουει για τσοντες, παει και καθεται διπλα στον ομιλητη, λεγοντας "σκυψε - σκυψε θα πεσω" (δλδ μπαινει και η ιδια στο πνευμα της τσοντας, με την ατακα της!).
Έχεις παρανοήσει το τι έγινε.
Ξαναδες τη σκηνή και άκου προσεκτικά τι λένε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Πάντως ο Τατσόπουλος ήταν ακριβής πορνολογικώς. Ανέβηκε περισσότερο στην εκτίμησή μου. Respect.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ΔΕΝ μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....
Και δεν τον καταλαβαίνω.
Δηλαδή σε ποια περίπτωση το "Μωρή γαμιόλα" έχει καλή έννοια?

Έχεις παρανοήσει το τι έγινε.
Ξαναδες τη σκηνή και άκου προσεκτικά τι λένε.

Δεν μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.

Το "γαμιολα" ειναι τιμητικο οταν αναφερεται στην ερωτικη πτυχη ενος MILF (= γυναικα που σηκωνει πολλα γαμησια).

Τη σκηνη την ειδα και την θυμαμαι: Η Ελενη μιλαει για σκυψιματα "κυριολεκτικα" (οτι δηθεν θα πεσει απ' την καρεκλα), αλλά το λεει ΠΑΝΩ στην αναφορα του Τατσο για τσοντες! Και το κανει με τροπο καυλωτικο.

Και μπραβο της.  :hi:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.

Το "γαμιολα" ειναι τιμητικο οταν αναφερεται στην ερωτικη πτυχη ενος MILF (= γυναικα που σηκωνει πολλα γαμησια).

Τη σκηνη την ειδα και την θυμαμαι: Η Ελενη μιλαει για σκυψιματα "κυριολεκτικα" (οτι δηθεν θα πεσει απ' την καρεκλα), αλλά το λεει ΠΑΝΩ στην αναφορα του Τατσο για τσοντες! Και το κανει με τροπο καυλωτικο.

Και μπραβο της.  :hi:

όχι απλά εσύ ψάχνεις να βρεις κατι σεξουαλικό.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
όχι απλά εσύ ψάχνεις να βρεις κατι σεξουαλικό.

Συμφωνώ.
Είναι μια καλή εξήγηση.
Η όλη σκηνή (για την οποία μας ενημέρωσε - και καλά έκανε, ήταν ενδιαφέροντα τα 20 λεπτά)
ΔΕΝ είχε κάτι το σεξουαλικό μέσα της.
Αλλά βέβαια ο καθένας έχει την ελευθερία και τη δυνατότητα να ανακαλύπτει σεξουαλικότητα όπου αυτόν τον ικανοποιεί.
Άλλος π.χ. βρίσκει σεξουαλικότητα στην προβατίνα του.
Άλλος στην κότα του.
Άλλος στην κατσίκα του.
Άλλος στον παπά της ενορίας του.
Άλλος στα παιδάκια του δημοτικού.
Άλλος στη Μέριλυν Μονρόε.
Άλλος σε κάποιο γεροδεμένο σερβιτόρο πιτσαρίας/σουβλατζίζικου, ή ντελιβερά.
Άλλος σε μπουρδέλο στο Μετάξι.

Μερικά απ' τα ανωτέρω, η κοινωνία τα κατακρίνει (και τα τιμωρεί, αν εκδηλώνονται με πράξεις).
Η διαπίστωση ύπαρξης σεξουαλικότητας στην κ. Μενεγάκη βεβαίως και δεν μπορεί να θεωρηθεί κατακριτέα ή τιμωρητέα, αλλά επειδή εδώ έχουμε φτάσει σε πολύ βαθειές και εξειδικευμένες αναλύσεις του πράματος, μπορούμε όλοι να εκφράζουμε την άποψη μας επί της σεξουαλικότητας της ακόμα και σε διάφορες πτυχές της ζωής της, από αυτές που αποτυπώνονται τηλεοπτικώς ή φωτογραφικώς.

Ε, εγώ λοιπόν λέω ότι το υπό κρίσιν εικοσάλεπτο δεν είχε τέτοιο στοιχείο. ΗΤΑΝ ενδιαφέρον, αλλά για άλλους λόγους. Αυτούς που έγραψα.
Άλλο παράδειγμα: Αν π.χ. μια καταγεγραμμένη σκηνή δείξει την κ. Μενεγάκη στο WC της να χέζει, και εν συνεχεία να κόβει χαρτί και να σκουπίζεται, δε σημαίνει ότι θα πράπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η σκηνή να έχει και σεξουαλικότητα.
Και η Μέριλυν Μονρόε στην αντίστοιχη σκηνή, ΔΕΝ θα είχε.

1349@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2014
Like
4.870
Πόντοι
446
:wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png