travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.728
- Πόντοι
- 3.870
Οι γνωστοι στυλοβατες του σαιτ, εχουν ΙΕΡΗ υποχρεωση να μας εφοδιασουν με επιλεγμενο, οπτικο υλικο...
Αμεσως μετα το περας της εκπομπης!
Οι γνωστοι στυλοβατες του σαιτ, εχουν ΙΕΡΗ υποχρεωση να μας εφοδιασουν με επιλεγμενο, οπτικο υλικο...
Αμεσως μετα το περας της εκπομπης!
Υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πότε θα δείξει τί;Ο μαλακας ο σκηνοθετης δεν εστιαζει εκει που πρεπει!!!
Το 'χω βαλει εδω και κανα δεκαλεπτο, με τη φωνη στο mute, και ο πουστης δεν τραβαει ουτε ενα πλανο απ' τις μπουταρες της
Την πουτανα.. μπηκε με ενα μινι μεχρι το μουνι. την εχω βαλει και την ΓΡΑΦΩ.
Την πουτανα.. μπηκε με ενα μινι μεχρι το μουνι. την εχω βαλει και την ΓΡΑΦΩ.
την εχω βαλει και την ΓΡΑΦΩ.
την ειχα δει στον υπνο ξεκαθαρα οτι της εκανα γλειφομουνι,πριν κανα μηνα το ειχα παραθεσει σε προηγουμενες σελιδεςΔεν αρκεί.
Όταν τη γαμήσεις να μας πεις.
α την ξετσίπωτη!!!!!!
Δεν αρκεί.
Όταν τη γαμήσεις να μας πεις.
την ειχα δει στον υπνο ξεκαθαρα οτι της εκανα γλειφομουνι,πριν κανα μηνα το ειχα παραθεσει σε προηγουμενες σελιδες
ναιιιιιι να χυσουμε την μουνα της μενεγακηςΑν η Χρυση Αυγη εβγαινε και υποσχοταν πραξικοπημα, οπου θα επιανε τις τηλεπερσονες (με πρωτη και καλυτερη....
ποια?? ) και τις πεταγε στα πορνεια για 50 ευρω, επι 12ωρου βασεως, νομιζω πως θα εβγαζε 55% στα γκαλοπ.
Ο λαος θελει να απαξιωσει και να[size=15pt] ΧΥΣΕΙ[/size] τη Μενεγακη, κατα στιφη...
(Και, φυσικα, ολοι θα γινουν μελη της ΧΑ και θα χαιρετανε ναζιστικα, μονο και μονο για να προωθηθουν λιγο στην αστρονομικη λιστα αναμονης )
Εχυσε κι ολας?την ειχα δει στον υπνο ξεκαθαρα οτι της εκανα γλειφομουνι,πριν κανα μηνα το ειχα παραθεσει σε προηγουμενες σελιδες
Πρόσεχε μη κολήσεις τίποτα απ αυτές τις βρωμιάρες.την ειχα δει στον υπνο ξεκαθαρα οτι της εκανα γλειφομουνι
ναι εννοειται μου φυγαν στον υπνο,οπως οταν ημασταν εφηβοιΕχυσε κι ολας?
Αυτή ρε,ΟΧΙ εσυ.......ναι εννοειται μου φυγαν στον υπνο,οπως οταν ημασταν εφηβοι
Εχυσε κι ολας?
ναι εννοειται μου φυγαν στον υπνο,οπως οταν ημασταν εφηβοι
Αυτή ρε,ΟΧΙ εσυ.......