Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
υστερα απο αρκετα χρονια,επαθα στον υπνο μου ονειροξη,ειδα οτι εκανα μαγκες γλειφομουνι στην μεναγακι,και εχυσα στον υπνο μου  :cum: νιωθω τυχερος που ειδα εστω στον υπνο μου να κανω  γλειφομουνι στην μενεγακη :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
απ'τον πρωτο γαμο της μενεγως

1.jpg
2.jpg
6c66878456d51d1ffb3248a15c3e713d_L.jpg
3.jpg
URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ξεκολλάτε ρε σεις από το "αν σου καθόταν δεν θα τη γαμούσες?"
Στο "ρεαλιστικό" σενάριο να είχα την ευκαιρία να τη γαμήσω, χαίρω πολύ, φυσικά και θα το έκανα όπως και το 90% από ότι κυκλοφορεί στο "ελληνίδες διάσημες"
διευρύνεται η συζήτηση , αλλιώς όλα τα σχόλια θα έπρεπε να είναι "ναι τη γαμώ" "όχι ούτε να μου τον δει"
Είναι μιλφάρα αλλά και φτηνιάρα, δευτεράτζα και αφού πχ μόνο χθες βράδυ στη μαλακοεκπομπή είχε σε μια φάση καμιά δεκαριά μοντελοσελεμπριτοχορεύτριες κλάσεις ανώτερες από αυτή είναι παράλογος ο πολύς ντόρος πια γύρω από τη Μενεγάκη
:thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ειναι ολόκληρη χαμηλής αισθητικής και δευτεράτζα ρε μεγάλε
Παρα τα λεφτά της
και τα μέσα που έχει στη διάθεσή της, αμέτρητες φορές έχει βαφτεί όχι με ρουζ αλλά σαν κλόουν με κοκκινάδια, ρούχα σέξι αλλά με αέρα βιοτεχνίας ή μαγαζιού "5 ευρώ ο,τι πάρεις" και αταίριαστα για την ηλικία της (το αντίστοιχο αντρικό: πενηντάρης με κολλητό t-shirt), το δε μαλλί μνημείο στην γ'εθνική με το πιο άθλιο ξανθό κίτρινο χρώμα εδώ και δεκαετίες στη σόου μπιτς
:thumbsup:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Σταύρος Γαρδέρης. Είχε μαγαζί με νυφικά και η Ελενίτσα ήταν υπάλληλος του.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Tην καλημερα μου,...παιδια βλεπω μενεγακη...ειναι μια καυλα σημερα..τσιτα καυλωμενη,,, :cum: :cum: :cum: με τις υγειες μας :rockon: χυνωωωω καυλααα...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πουτανα ολκης και μεγαλη καριολα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο μαλακας ο σκηνοθετης δεν εστιαζει εκει που πρεπει!!!  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Το 'χω βαλει εδω και κανα δεκαλεπτο, με τη φωνη στο mute, και ο πουστης δεν τραβαει ουτε ενα πλανο απ' τις μπουταρες της  :headbang:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ο μαλακας ο σκηνοθετης δεν εστιαζει εκει που πρεπει!!!  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Το 'χω βαλει εδω και κανα δεκαλεπτο, με τη φωνη στο mute, και ο πουστης δεν τραβαει ουτε ενα πλανο απ' τις μπουταρες της  :headbang:
ποιο πριν ψιλοεστιασε και γελαγε η μενεγακη :cum: εκανε και παιχνιδακια σημερα η πουτανα,ποιος ξερει πως καιγεται τωρα η μουναρα της για πουτσα :cum: :tits:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ποιο πριν ψιλοεστιασε και γελαγε η μενεγακη :cum: εκανε και παιχνιδακια σημερα η πουτανα,ποιος ξερει πως καιγεται τωρα η μουναρα της για πουτσα :cum: :tits:

Οι γνωστοι στυλοβατες του σαιτ, εχουν ΙΕΡΗ υποχρεωση να μας εφοδιασουν με επιλεγμενο, οπτικο υλικο...
Αμεσως μετα το περας της εκπομπης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom