λοιπόν έμαθα νέα για το γραφείο και σας τα στέλνω (δώρο γιορτών). Το γραφείο αυτό παίζει με διακανονίστρια την κυρία Ελένη (τουλάχιστον έτσι συστήνεται) στην οποία δουλεύουν η Τάνια (22χ) και η Ευα Σαντιάγκο (24χ μελαμψή) και 3-4 μεγαλοκοπέλες 31-38 ετών (μια αυστραλέζα, μια αγγλίδα και κάτι άλλο δε θυμάμαι τι είπε). Όλες οι πληροφορίες δόθηκαν στον κολλητό μου φίλο που έκανε το κονέ παρουσία μου απλά να δούμε τι παίζει. Η καλύτερη από όλες κατά το γραφείο ήταν η τάνια αλλά μέχρι 10/1 έχει άδεια. Ανάλογα πως θα το παίξετε (εμείς έτσι το πλησιάσαμε), ευγενικά και ρομαντικά μπορείτε να πετύχετε με 2000 ευρώ book για 2ήμερο...!
Δεν στέλνει ούτε με ΜΜS φώτο προσώπων δυστυχώς, ούτε δέχεται προ-ραντεβού για να δεις...Αυτά είναι τα κακά των ελληνικών γραφείων και δεν τα προτιμάμε εμείς ως παρεούλα τουλάχιστον για τα CG...
Σε γενικές γραμμές email και sms (σας δίνει τηλ εφόσον κάνετε συμφωνία αρχική) αρκετά επαγγελματικά (συγκρίνονται άριστα με την Jessica από το LT) και σε άψογα αγγλικά (δε χρησιμοποιούν αρχικά ελληνικά) στην επικοινωνία. Εχω την εντύπωση πάντως ότι κάνουν μια προσπάθεια αλλά δεν έχουν κοπέλες καλές και δεύτερον οι τιμές είναι υψηλές για την ποιότητα τους...Τώρα βέβαια γούστα πάλι είναι αυτά αλλά είπαμε...υποκειμενική κρίση...
Αυτά καλές γιορτές...!
Δεν στέλνει ούτε με ΜΜS φώτο προσώπων δυστυχώς, ούτε δέχεται προ-ραντεβού για να δεις...Αυτά είναι τα κακά των ελληνικών γραφείων και δεν τα προτιμάμε εμείς ως παρεούλα τουλάχιστον για τα CG...
Σε γενικές γραμμές email και sms (σας δίνει τηλ εφόσον κάνετε συμφωνία αρχική) αρκετά επαγγελματικά (συγκρίνονται άριστα με την Jessica από το LT) και σε άψογα αγγλικά (δε χρησιμοποιούν αρχικά ελληνικά) στην επικοινωνία. Εχω την εντύπωση πάντως ότι κάνουν μια προσπάθεια αλλά δεν έχουν κοπέλες καλές και δεύτερον οι τιμές είναι υψηλές για την ποιότητα τους...Τώρα βέβαια γούστα πάλι είναι αυτά αλλά είπαμε...υποκειμενική κρίση...
Αυτά καλές γιορτές...!