axastos181
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Παιδια εχει δοκιμασει κανενας;;;;την εχετε βρει;;;;;
τιμή;Ρε μάγκες εγώ βρέθηκα μαζη της πριν 2 ώρες μια χαρά κοπέλα είναι και σκέτη καύλα τα τιμάει τα λεφτά της ...και κλείσαμε σχετικά γρήγορα ραντεβου
150
ευχαριστώ συναγωνιστή
Μάγκα μου εμένα Μ άρεσε πολύευχαριστώ συναγωνιστή
ξερουμε instagram?Το τηλέφωνο πάντως της αγγελίας δεν το σηκώνει. Μέσω instagram δοκίμασε κάποιος ;
δωστε ινστα ρε παιδια γτ τηλ δεν σηκωνει ποτέξερουμε instagram?
ξερουμε instagram?
πάνε με Δημητρα μπακναναΚαλησπέρα παίδες. Αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το κορίτσι θα εκτιμούσα ένα pm. Έχω αδυναμία στο συγκεκριμένο σωματοτυπο. Ευχαριστω
Στείλε μια το τηλ τήςΡε μάγκες εγώ βρέθηκα μαζη της πριν 2 ώρες μια χαρά κοπέλα είναι και σκέτη καύλα τα τιμάει τα λεφτά της ...και κλείσαμε σχετικά γρήγορα ραντεβου
Πόσο εύκολη ήταν η συνεννόηση μαζί της; Εγώ δεν τη βρίσκω εύκολα στο τηλ.Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα το μεσημέρι στης μιάμιση στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο, είχα ραντεβού μιάμισης ώρας με την μελαχρινή Ελένη από την Sirina, συναγωνιστές μιλάμε η κοπέλα,είναι γυναικάρα όπως μου αρέσουν εμένα οι γυναίκες, μπαμπατσικη, χυμώδης, ζουμερη,με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, μιάμιση ώρα δώσαμε ρέστα, πρόσωπο,βυζάρες,κωλαρα φωτιά και λάβρα,η μελαχρινή Ελένη από την Sirina, έγινε στανταρακι μου, καλό και ήσυχο βράδυ να έχετε συναγωνιστές από την Θήβα!!
Θα την βρεις καθημερινές στον Χριστόφορο στα Καλύβια.Έστειλα μήνυμα στο insta αλλά απάντηση δεν πήρα από την Έλενα.Ξέρει κάποιος τηλέφωνο της Μικαέλας ή πώς μπορούμε να κανονήσουμε συνάντηση?