Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Η Μπελούτσι δεν πιάνει μια μπροστά σου κούκλα μου.
Αυτό θα πει έρωτας!!!
Η Μπελούτσι δεν πιάνει μια μπροστά σου κούκλα μου.
Κοίτα την κοπέλα και ξεστραβώσου γιδογάμη.
Εμένα τουλάχιστο μου τα τρώνε τα εργοστάσια και τα κότερα γυναίκες, όχι κρι-κρι.
Μην ξοδεύετε την ενέργεια και τη φαιά ουσία σας αγαπητέ με μένα και τον goat-lover. Χρησιμοποιείστε την καλύτερα για να σχολιάσετε την καλλονή στην οποία ανήκει το παρόν νήμα.
καλησπερα σε ολους .... :-* :-* :-*
καλησπέρα καλό μου...καιρό έχουμε να σε δούμε στο σάιτ...καλωσήρθες και πάλι στην παρέα!!καλησπερα σε ολους .... :-* :-* :-*
καλησπέρα ταφ....φίλοι??
καλησπέρα ταφ....φίλοι??
ελπίζω να κυριολεκτείς... λοιπόν μου φαίνεται ότι καλυτερεύει λίγο η φάση με το συνάχι..καλησπέρα άρρωστε! γεια σου taf..
καλησπερα σε ολους .... :-* :-* :-*
ok μην ξαναγινει παλικαλησπέρα ταφ....φίλοι??
γεια σου αγαπητε καιρο εχουμε να τα πουμε αργουν και τα παρτυ ;)καλησπέρα άρρωστε! γεια σου taf..
ελπίζω να κυριολεκτείς... λοιπόν μου φαίνεται ότι καλυτερεύει λίγο η φάση με το συνάχι..
δεν πρόκειται φίλε μου...και ότι έγινε έγινε εν αγνοία μου....και χωρίς να το θέλω φυσικά...ok μην ξαναγινει παλι γεια σου αγαπητε καιρο εχουμε να τα πουμε αργουν και τα παρτυ ;)
γεια σου αγαπητε καιρο εχουμε να τα πουμε αργουν και τα παρτυ ;)
το ελπίζω...έχω και υποχρεώσεις... ;) ρε συ γιατρέ τα φάεμακα που έγραψε το απόγευμα η κέλλυ δεν ήταν ηρεμιστικά??κανε υπομονη και θα ανακάμψεις... δριμυτερος..
σε φχαριστο πολυ :-* :-* :-* :-*καλησπέρα ελένη! πολύ ωραίες οι φώτο σου... στην τελευταία που είδα στο thread του 104, που είσαι με το τζιν γουνινο σακακι..έχεις φοβερή εκφραστικότητα... μπράβο..
το ελπίζω...έχω και υποχρεώσεις... ;) ρε συ γιατρέ τα φάεμακα που έγραψε το απόγευμα η κέλλυ δεν ήταν ηρεμιστικά??
καλα ειμαι ;) ευχαριστωναι πέρασε καιρός...και απο το στουντιο έχω καιρο να πάω λόγω οικονομικών δυσκολιών...
ελπιζω νασαι καλά...
τα παρτυ αναβλήθηκαν προσωρινα ελπίζω..