Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Γεμίσαμε αγαπουληδες σοροπια
Ε ξερεις τι αδυναμια της εχω Λουλουδια δεν της εβαλα ακομα!
Γεμίσαμε αγαπουληδες σοροπια
Αφου φορας τσιγκινο σωβρακο!
τι κωλιεσαι??
Αριστούργημα είσαι!!! ;)αν μπορισ βαλε χερι αλα θα σου το κοψι επιτοπου το γατακι μου χαχαχχαχαχα εχει ανιξι και στομα εκιμο ειναι περιμενι
www.imagerous.com/] [/URL]
Να αγιασει το στομα σου ρε αρχοντα!
Φτου σας αγαπουληδες!
Με ενα καλο πινελακι ομως κανει παπαδες!Το γατακι της φοβαμαι............................δαγκωνει!!
στο πουρο σου βαλε και δοντια αν μπορισ και οχει χεριαΕλιωσα.................................... για αυτο σε αγαπω! Μπορω να βαλω.............χερι???
αυτό πόνεσε....στο πουρο σου βαλε και δοντια αν μπορισ και οχει χερια
Εγω δεν ειμαι αγαπουλης!
ναιαυτό πόνεσε....
τι θα γίνει με σένα βρε μωρό?? όσο πας και ομορφαίνεις...
Προς τι ο γελος κουμπαρε?
Υ.Γ. Την καλησπέρα μου σε όλους! Καλησπέρα Ελένη!
καλησπερα κυριε μαθιου τι κανετε ;)δεν εχει βολτεσ για σημερα ε σασ αφισε ελεφτερουσ ο κυριοσ xh :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ. Την καλησπέρα μου σε όλους! Καλησπέρα Ελένη!
Προς τι ο γελος κουμπαρε?
Δεν ειμαι αγαπουλης!Όταν ακούω ανέκδοτα, γελάω βρε κουμπαράκι
[move] [/move]Δεν ειμαι αγαπουλης!
καλησπερα κυριε μαθιου τι κανετε ;)δεν εχει βολτεσ για σημερα ε σασ αφισε ελεφτερουσ ο κυριοσ xh :-* :-* :-* :-*
ποσεσ ρεπα σασ δινι στιν ευδομαδα γιατι αμα σασ κουραζι πολυ θα τον τιμορισο ασχιμα ;) ;) ;)Ε, κάθε μέρα βόλτες δε γίνεται Ωραία Ελένη. Σήμερα μας έδωσε ρεπό ο αρχηγός!
Μας είπε να ξεκουραστούμε, για να είμαστε σε φόρμα την Πέμπτη ;)
Και πως τιμωρείς δηλαδή?ποσεσ ρεπα σασ δινι στιν ευδομαδα γιατι αμα σασ κουραζι πολυ θα τον τιμορισο ασχιμα ;) ;) ;)
ποσεσ ρεπα σασ δινι στιν ευδομαδα γιατι αμα σασ κουραζι πολυ θα τον τιμορισο ασχιμα ;) ;) ;)
Λίγα... Μας έχει συνέχεια στη βόλτα και όταν δει ότι δεν αντέχουμε άλλο, μας αφήνει να ξεκουραστούμε.
Μετά μας παίρνει τηλέφωνο και ξεκινάμε πάλι απ' την αρχή ;)