Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
εξω ημουν ολη μερα...Αλλα θα προτιμουσα να εχω κανενα μωρακι σαν εσενα αντι να τριγυρναω για καφεδες ;) ;) ;) ;)
μορο ακουσεμε οχει ολι μερα γιατι θα τιν βαριοσουν εφχολα μετα οποσ σινιθοσ ολι ι αντρεσ καλιτερα μια φορα στο τοσο και με αγαπι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: εξασλου μικροσ εισαι ακομο εχισ χρονο μπροστασου

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εσυ πως περνας τα ρεπο σου?υπνο?η πας βολτες??

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
εσυ πως περνας τα ρεπο σου?υπνο?η πας βολτες??
παο και βολτεσ ρε μορο ποσ θα τιν βγαλο μονο στο σπιτι λιγο βαρετο δεν ειναι για τιν ιλικια μου αμα βγενο βολτεσ ξεκουραζομε και πιο πολι μαλιστα

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
τωρα ποθ ο καιρος ειναι καλος ειναι για να εισαι συνεχεια εξω!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
παο και βολτεσ ρε μορο ποσ θα τιν βγαλο μονο στο σπιτι λιγο βαρετο δεν ειναι για τιν ιλικια μου αμα βγενο βολτεσ ξεκουραζομε και πιο πολι μαλιστα

να μας πεις τι ωρα πας να σε κερασουμε καφεδακι!! :smitten: :* :*

ακομα και μπανιο μονη σου πηγες μωρο μου!! γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου??  ;)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
να μας πεις τι ωρα πας να σε κερασουμε καφεδακι!! :smitten: :* :*

ακομα και μπανιο μονη σου πηγες μωρο μου!! γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου??  ;)
γιατι αμα ειμουν με αγορι και να με βλεπι ετσι δεν θα καθοταν φρονιμο θα τον επιανε το καιφαλι μετα και θα ζιταγε αλα πραγματα για φτο :2funny: :2funny: :2funny:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αυτο θα ηταν το μονο σιγουρο και θα γινοταν κολαση στην παραλια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
γιατι αμα ειμουν με αγορι και να με βλεπι ετσι δεν θα καθοταν φρονιμο θα τον επιανε το καιφαλι μετα και θα ζιταγε αλα πραγματα για φτο :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι καλη μου πως πας για καφε??? με το στριγκακι σου?? για μπανιο? χωρις μαγιο?

τωρα βεβαια η κορμαρα δεν κρυβεται αλλα ενα καφε νομιζω οτι θα τον επινες με τον καθενα ανετα...

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
γιατι καλη μου πως πας για καφε??? με το στριγκακι σου?? για μπανιο? χωρις μαγιο?

τωρα βεβαια η κορμαρα δεν κρυβεται αλλα ενα καφε νομιζω οτι θα τον επινες με τον καθενα ανετα...
ναι ρε μορο αλα διστιχοσ καλοκερι εχουμε δεν μπορουμε να τα κριψουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ναι ρε μορο αλα διστιχοσ καλοκερι εχουμε δεν μπορουμε να τα κριψουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να τα κρυβεις στο δρομο κορμαρα μου... στο δωματιο ομως να μας τα δειχνεις ολα και να τα γευομαστε ολα... :kissass: :tits2:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
`Δεν την ειχα υποψην την κορασιδα, αλλα ειδα τωρα κατι φωτο....και.... :cum:
καταλαβαινετε!
Ειναι τοσο μουναρος και στην πραγματικη ζωη...?

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
`Δεν την ειχα υποψην την κορασιδα, αλλα ειδα τωρα κατι φωτο....και.... :cum:
καταλαβαινετε!
Ειναι τοσο μουναρος και στην πραγματικη ζωη...?

οχι στις φωτογραφιες φοραει μασκα και εχει επεξεργαστει με photoshop.

ρε φιλαρακι δεν ξερω στην πραγματικη ζωη (και κανενας εδωμεσα δεν το ξερει) αλλα στο μαγαζι ετσι ειναι... οπως και ολες οι κοπελες.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
τι λεσ ρε μορο ειναι ι καλιτερι απολαφσι τι μου λεσ τορα  :fuck1: :fuck1:

θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι προτιμω να κανω σεξ σε δωματιο κοντα στην θαλασσα και μετα να ξαπλωνω στην παραλια τσιτσιδι... αλλα οχι σεξ στην παραλια με κυμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom