sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
les apo deftera den nomizo na ta stamatiso ola afta xaxaxaxa idika to tsigaro kai to poto oso gia to vrisismo den to exo kani pote xaxaxaxaxaΔευτερο αγαπημενο κομματι
les apo deftera den nomizo na ta stamatiso ola afta xaxaxaxa idika to tsigaro kai to poto oso gia to vrisismo den to exo kani pote xaxaxaxaxaΔευτερο αγαπημενο κομματι
se fxaristo poli moro episis kai si giortazes polikronos ma se
kala ekanes moro i fantasia kamia fora einai pio wrea apo tin pragmatikotita ;) ;) ;)Ελένη σ'αυτή την τελευταία φωτογραφία σου τα ποδαράκια σου μ'έχουν τρελάνει :S.Είναι για τρελό γλύψιμο και στο καπάκι μια τελειωτική ποδομαλακία κι έχω πάει Παράδεισο
σορι μορο που δεν απαντισα αμεσοσ απλα ωγικα κσαφνικα γιατι ιχα ξεχαστι οτι επρεπε να παο στι δουλιαα :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου καυλιαρα μου!!!
μου γελασ εεεεεεεεεεεεεεεεε
ναι ναι ξερο γιατι γελασ αλα θα ειθελα και να το ακουσοΞερεις εσυ γιατι γελαω,δεν χρειαζεται να στο πω... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ναι ναι ξερο γιατι γελασ αλα θα ειθελα και να το ακουσο
αααααααααα ετσι ναι πεστο να γελαμε και μισ τουλαχιστονΚατι μου θυμιζει η πρωτη φωτο ;) ;) ;) ;),ενταξει ευχαριστημενη που στο ειπα....
αααααααααα ετσι ναι πεστο να γελαμε και μισ τουλαχιστον
καταλαβα μοροΤωρα θελεις να σε πιστεψω πως δεν καταλαβες τι εννοω????
μετα τισ 5 φυλησ 104 :-*
γιατι μορο δεν σου αρεσο με μασκαΤι μάσκα είναι αυτή Ελένη .Ήθελες να μοιάσεις στην cat-woman
γιασου τι κανισ αλεχΓεια σου Ελενη!!! :-* :-* :-* :-* :-*
γιασου τι κανισ αλεχ
γιατι ετσι μορο δεν εχεισ ορεξι γα καφεδακι να βγισ να παρισ αερα λιγο :-* :-* :-* αυρι εχο ρεπο μορο τριτι ειμαι απογεβμα και τεταρτι προι ;) ;) ;)Τριγυρναω στο forum,εσυ? ποτε δουλευεις ξανα?