Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 18

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
εμ 800 πακετα τσιγαρα που κανεις  >:( παρε μια  :grin:

Απο σενα τουλαχιστον περιμενα κατανοηση!  :sunglasses:

http://[URL unfurl="true"]www.bisolvon.com.br/br/Main/bisolvon/family/Bisolvon_Xarope_Adulto.gif[/img[/URL]]

Για τις βλενοδης εκρισεις!  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το κορμι και να θελο δεν αλαζι με τπτ με θελι τοσο πολυ που δεν μπορο να βαλο ουτε ενα κυλο παραπανο  ;) ;) :rolleyes: :rolleyes:

Ετσι ετσι........Θα πρεπει κι εσυ αυτο το ωραιο κορμι να το προσεχειs για να σ εχουμε....Μακρυα απο μπακλαβαδεs, μακαροναδεs και τα σχεικα... :rolleyes: :rolleyes:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το κορμι και να θελο δεν αλαζι με τπτ με θελι τοσο πολυ που δεν μπορο να βαλο ουτε ενα κυλο παραπανο  ;) ;) :rolleyes: :rolleyes:

δεν πειράζει μωρό, εσύ είσαι light γευμα. Κάτι σαν την καπνιστή γαλοπούλα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ασε δεν μασ φτανι το ντελιβερι μωρο  ;)τι να κανουμε με τετια κγιμναστικη που κανουμε θελουμε σινεχια να φαμε  :P :P :grin:

Και τι  ....γυμναστικη !!!!!!!!!!! Πρωτα ολα σφιγγουνε και μετα....χαλαρωνουνε :grin: :grin: :grin: :grin:

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αν μπορισ και αντεχεισ στα ορθια στιν αγαλιασου να με εχεισ  ;) ;)καταλαβεσ ποσ το ενοω???

σωπα ρε κουκλα δεν το εχω ξαναδοκιμασει....και μου αρεσουν οι καινουργιες εμπειριεσ..θα πιω ενα red bull πριν μπω δωματιο...χαχαχαχ

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
σωπα ρε κουκλα δεν το εχω ξαναδοκιμασει....και μου αρεσουν οι καινουργιες εμπειριεσ..θα πιω ενα red bull πριν μπω δωματιο...χαχαχαχ
αχχχχχχχχχχχ πιεστο μωρο το ρετμπουλ και να πεταξουμε μαζη στα σινεφα  :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom