sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
οποτε ναι ε ;) ;) ;) ;)Όλο αλλαγές είστε >
οποτε ναι ε ;) ;) ;) ;)Όλο αλλαγές είστε >
Όλο αλλαγές είστε >
θα σε φτιαξω εγω με την βοτκα ;)οποτε ναι ε ;) ;) ;) ;)
εμ 800 πακετα τσιγαρα που κανεις > παρε μιαΓκουχ γκουχ!
εμ 800 πακετα τσιγαρα που κανεις > παρε μια
οποτε ναι ε ;) ;) ;) ;)
το κορμι και να θελο δεν αλαζι με τπτ με θελι τοσο πολυ που δεν μπορο να βαλο ουτε ενα κυλο παραπανο ;) ;)Κορμι να μην αλλαξειs μονο........Ολα τα αλλα θα τα υπομεινουμε
και ας τρωτε ολο ντελιβερι ;) ;) ;)το κορμι και να θελο δεν αλαζι με τπτ με θελι τοσο πολυ που δεν μπορο να βαλο ουτε ενα κυλο παραπανο ;) ;)
το κορμι και να θελο δεν αλαζι με τπτ με θελι τοσο πολυ που δεν μπορο να βαλο ουτε ενα κυλο παραπανο ;) ;)
ασε δεν μασ φτανι το ντελιβερι μωρο ;)τι να κανουμε με τετια κγιμναστικη που κανουμε θελουμε σινεχια να φαμεκαι ας τρωτε ολο ντελιβερι ;) ;) ;)
το κορμι και να θελο δεν αλαζι με τπτ με θελι τοσο πολυ που δεν μπορο να βαλο ουτε ενα κυλο παραπανο ;) ;)
ασε δεν μασ φτανι το ντελιβερι μωρο ;)τι να κανουμε με τετια κγιμναστικη που κανουμε θελουμε σινεχια να φαμε
γαλοπουλα εγω μωρακι μου εσυ :-* :-* :-* :-*δεν πειράζει μωρό, εσύ είσαι light γευμα. Κάτι σαν την καπνιστή γαλοπούλα
αν μπορισ και αντεχεισ στα ορθια στιν αγαλιασου να με εχεισ ;) ;)καταλαβεσ ποσ το ενοω???ελενα ποια ειναι η αγαπημενη σου σταση;;;
Kανεις και τετοια ατακτο μιλφ ε???αν μπορισ και αντεχεισ στα ορθια στιν αγαλιασου να με εχεισ ;) ;)καταλαβεσ ποσ το ενοω???
αν μπορισ και αντεχεισ στα ορθια στιν αγαλιασου να με εχεισ ;) ;)καταλαβεσ ποσ το ενοω???
Kανεις και τετοια ατακτο μιλφ ε???
αν μπορισ και αντεχεισ στα ορθια στιν αγαλιασου να με εχεισ ;) ;)καταλαβεσ ποσ το ενοω???
αχχχχχχχχχχχ πιεστο μωρο το ρετμπουλ και να πεταξουμε μαζη στα σινεφα :-* :-* :-*σωπα ρε κουκλα δεν το εχω ξαναδοκιμασει....και μου αρεσουν οι καινουργιες εμπειριεσ..θα πιω ενα red bull πριν μπω δωματιο...χαχαχαχ
όχι και μιλφ ρε!