Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οπα μιας και το αντικειμενο μου ειναι η διοικηση και οικονομια....
τι εννοειτε αγαπητε ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελευταιο τσιγαρο και εφυγα!

Μικρε θα βαλουν κληρο ποια θα σου την παρει την παρθενια!!  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καλημερα σε ολουσσσσσσσσσσσσσσσ σημερα σαν μεγαλι μερα που ξερετε θα δουλεψι η
αντζελα ελενη και κελλυ :-* :-* :-*

Τωρα μιλαμε για το βαρυ πυροβολικο!  :grin: Σεξι σεξι και οποιος αντεξει δηλαδη!!  :grin:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Ναι μωρε δεν καταλαβαινω τι βρησκουν στα αφρολουτρα και στα γαργαληματα!! :2funny: :2funny: Λες η Αλικη να μην με βοηθησει στην τιμωρια σου??? :think: Μην ανησυχεις θα φερω τις οδηγιες μαζι μου!!  :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχχαχαχαχχαχα ετσι σε θελο να ερθισ με τισ οδιγιεσ σου ;)τα αλα τα φανταζεσε ιδει  :cheesy:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Και που ειναι τα φιλακια μικρε?? Ετσι μας αποχαιρετας? >:(
ελα σου τα δινο εγω για φτον μωρο μιν μου παραπονιεσε  ;)θα τα νιοθισ μεχρι αυριο το βραδι το λιγοτερο  :P
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
    :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
         :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
              :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
                 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ελα σου τα δινο εγω για φτον μωρο μιν μου παραπονιεσε  ;)θα τα νιοθισ μεχρι αυριο το βραδι το λιγοτερο  :P
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
    :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
         :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
              :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
                 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Γιαυτο σε αγαπω μωρο μου!!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λοιπον παιδες σας καληνυχτιζω, και ναι μικρε εχεις δικιο. :grin:

Πολλα φιλακια στα κοριτσια που τελειωνουν την βαρδια τους, και αυριο το πρωι τα τρια μεγαλυτερα αστερια του 104!!  :grin:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom