Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος πονος βρε??  :think: Να σε παρει το Ελενακι η το Κελακυ και εκει θα καταλαβεις ηδονη!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Να βαλουμε κληρο για την παρθενια σου???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και δεν βαζεις! αν και το λενιω μου βλεπω να κερδιζει!  :cheesy:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εγω  :think:δεν νομιζο
εσυ ομοσ ξερο τι εχεισ να τραβιξισ  ;) :lheel: :zfuck: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Ναι καλα. Εσυ εισαι για το σταυρο χωρις πολλα λογια!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα ξεκινησουμε  :s&m_1: μετα  :s&m_2: και αμα περασει και τα δυο μπορει να συνεχισουμε  :s&m_3: και κλουβι!!  :2funny: :2funny: :2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Ναι καλα. Εσυ εισαι για το σταυρο χωρις πολλα λογια!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα ξεκινησουμε  :s&m_1: μετα  :s&m_2: και αμα περασει και τα δυο μπορει να συνεχισουμε  :s&m_3: και κλουβι!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Κανε και κανενα πινελο στην κοπελα ρε αλητη!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μονο ξυλο...? :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
επρεπε να κρατουσεσ ενα πιο χοντρο  πουρο εκει στο στομα σου ;) :2funny:
αυτο δεν μου φτανι μου ειναι μικρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Θα αρχισω να ψαχνω για πιο μεγαλο οταν γυρισω Αθηνα!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερεις ο Τονι πηδαει και στα ορθια!!!  :grin:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ θα το διαπιστοσουμε αυτο μωρο  ;)με βλεπο οταν θα τα δισ μπροστασου αυτα δεν θα ξερισ απο που θα ειναι το εξοδο του μαγαζιου και να μπισ απο μονοσ σου στο κλουβι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ θα το διαπιστοσουμε αυτο μωρο  ;)με βλεπο οταν θα τα δισ μπροστασου αυτα δεν θα ξερισ απο που θα ειναι το εξοδο του μαγαζιου και να μπισ απο μονοσ σου στο κλουβι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Ρωτα και την Αντζελα απο που πηρε ιδεες οταν εκανε ανακαινιση το δωματιο 4!  :2funny: :2funny: :2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον επειδη η συζητηση τηνει να γινει σοκιν παω για νανι! μιας και ειμαι μικρο παιδι!
Καληνυχτα φιλε μου κουλουρτζι!

Λενιω μου καλη ξεκουραση!  :grin:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny: Ρωτα και την Αντζελα απο που πηρε ιδεες οταν εκανε ανακαινιση το δωματιο 4!  :2funny: :2funny: :2funny:
απο σενα  :think: :think: ε τοτε δικελογισε αμα ειταν η ιδεεσ σου δεν εχο τι να πο  ;)
αλα εχο να πο το εξισ αμα τα εδοσεσ σαν ιδεεα πρεπι και να τα δοκιμασισ αχαχαχ ;) :grin: :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λοιπον επειδη η συζητηση τηνει να γινει σοκιν παω για νανι! μιας και ειμαι μικρο παιδι!
Καληνυχτα φιλε μου κουλουρτζι!

Λενιω μου καλη ξεκουραση!  :grin:

Καληνυχτα μικρε και ...............................................ενα φρεσκο κουλουρακι για πρωινο δεν εβαλψε κανεναν!!  :grin:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Καληνυχτα μικρε και ...............................................ενα φρεσκο κουλουρακι για πρωινο δεν εβαλψε κανεναν!!  :grin:
Κανε τα κουμαντα σου εσυ και ενημερωσε με αυριο ποια θα μου παρει την παρθενια... στο κουλουρι παντα!  :grin: :grin: :grin:
ειμαστε και αντρες!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
απο σενα  :think: :think: ε τοτε δικελογισε αμα ειταν η ιδεεσ σου δεν εχο τι να πο  ;)
αλα εχο να πο το εξισ αμα τα εδοσεσ σαν ιδεεα πρεπι και να τα δοκιμασισ αχαχαχ ;) :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: Εγω οπως σου ειπα δεν τα δοκιμαζω, αλλα απο ιδεες γεματος!!  :grin:

Εσυ ομως θα πρεπει να εισαι η πρωτη που θα βαλω στον σταυρο! Θα φερω την Αλικη να μου δειξει πως γινεται!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κανε τα κουμαντα σου εσυ και ενημερωσε με αυριο ποια θα μου παρει την παρθενια... στο κουλουρι παντα!  :grin: :grin: :grin:
ειμαστε και αντρες!

Μικρε εσενα θα ....................................σε πληρωσουν για να στην παρουν!!  :2funny: :2funny: :2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Μικρε εσενα θα ....................................σε πληρωσουν για να στην παρουν!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Οπα μιας και το αντικειμενο μου ειναι η διοικηση και οικονομια....
τι εννοειτε αγαπητε ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελευταιο τσιγαρο και εφυγα!

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny: Εγω οπως σου ειπα δεν τα δοκιμαζω, αλλα απο ιδεες γεματος!!  :grin:

Εσυ ομως θα πρεπει να εισαι η πρωτη που θα βαλω στον σταυρο! Θα φερω την Αλικη να μου δειξει πως γινεται!!  :2funny: :2funny: :2funny:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :knuppel: :knuppel:
δεν θα μπορεσισ μαναρι μου γιατι δεν θα σε αφισι ουτε η αλικη  :booty:θα ειναι μαζημου να ξερισ μονο ε αν φερνισ καπιον αλον σαν και σενα μπορι αλα να μιν ειναι σαν το φιλο μασ χολικ να θελι αφρολουτρα και  :tits:γιατι θα βγισ παλι χαμενοσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :knuppel: :knuppel:
δεν θα μπορεσισ μαναρι μου γιατι δεν θα σε αφισι ουτε η αλικη  :booty:θα ειναι μαζημου να ξερισ μονο ε αν φερνισ καπιον αλον σαν και σενα μπορι αλα να μιν ειναι σαν το φιλο μασ χολικ να θελι αφρολουτρα και  :tits:γιατι θα βγισ παλι χαμενοσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι μωρε δεν καταλαβαινω τι βρησκουν στα αφρολουτρα και στα γαργαληματα!! :2funny: :2funny: Λες η Αλικη να μην με βοηθησει στην τιμωρια σου??? :think: Μην ανησυχεις θα φερω τις οδηγιες μαζι μου!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom