sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
γιασουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου καυλα μου!!!!!!!!
γιασουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου καυλα μου!!!!!!!!
ε ναι ρε μορο προτα ειναι αυτι που με ξερουν και μετα η ειπολιπικαι οσοι σε ξερουν??
το χατιρι θα το ξερουμε μονο ι δυομοσ ομοσ μιστικο πουθενα αλου εεεε γιατι σεμερα εχουν αυτια και ι τιχι που εχουμε στο σπιτι μονο μιν το λεσ με φονι γιατι θα το ακουσουν και δεν θα ειναι μιστικο μορομ αρεσεις!!!!!!! γι αυτο και θα σου κανω το χατηρι οταν ερθω!
οχει βεβαια δεν θα το ξεχνο με τπτοχι βεβαια!!!! δεν το λεω πουθενα... μονο εσυ το ξερεις!!!
αρκει να μην το ξεχασεις μεχρι να ερθω!!
οκ μορο καλο υπνο και ονιρα γλικα :-* :-* :-* :-* :-* :-*μπραβο γυναικαρα μου!!!
σε φιλω οπου θες... παω για υπνο
Κουκλα μου, δεν τον λενε Βαγγελη, αλλα Φιλλίπο !!!τιν καλισπερα μου σε ολουσ και πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* προσοχει να μιν γινεστε σαν τον βανγελι
δυο φυλοι συναντιουντε μα τα απο καιρο και λεει ο ενασ στρον αλοα που εισα γιατι χαθικαμε τι κανισ μετα παμε για καφε
μπα λεει ο αλοσ δεν μπορο λιπι ο βανγελησ τον ξανα ροται για αυριο ,μπα ουτε απαντα μεθαυριο του ξαναλεοι μπα ειπα λιπι ο βανγελησ
τελοσ παντον τσαντιζετε ο αλοσ και τον ροται πιοσ ειναι ο βανγελησ γιατι με κουρασεσ
και του λεει ουτε εγω τον ξερο αλα λιπι και γαμαο τιν γινεκα του
Κουκλα μου, δεν τον λενε Βαγγελη, αλλα Φιλλίπο !!!
Ειναι αυτος που γαμαει οταν λείπω !!!
το κοματι αυτο σκοτονι μορο που το βρικεσ και μου το βαλεσ μου θιμιζι πολαΓιαυτο και γω τα σπαω !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*