KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΠΑΡΤΥ ΕΧΟΥΜΕ? ΜΕ ΟΥΖΑ Η ΧΩΡΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ Η ΝΑ ΜΗ ΜΠΩ?γεια σου καυλα! :-* :-*
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΠΑΡΤΥ ΕΧΟΥΜΕ? ΜΕ ΟΥΖΑ Η ΧΩΡΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ Η ΝΑ ΜΗ ΜΠΩ?γεια σου καυλα! :-* :-*
kalispera se olous :-* :-* :-* :-* ti na kano re moro exo gliko ema kai den mazevo mono agoria ala me osa vlepete kai koritsiaόλα τα κοριτσάκια εδώ έχουν μαζευτεί;
mazisouΠοια θα ερθει μαζι μου δλδ..
ναι :-* :-* :-*mazisou
για πουναι :-* :-* :-*
ιμπιζαγια που
κανονικα μορο ι αντρεσ τρεχουν στισ γινεκεσ και οχει ι γινεκεσΕ τι να κανω, μπορει να μην σαρεσει :-, παμε οπου θες εσυ τοτε
κανονικα μορο ι αντρεσ τρεχουν στισ γινεκεσ και οχει ι γινεκεσ
γιατι εσυ ποτε τιν εκανεσ τι μια δεν θιμαμεΑααα οχι και ετσι, ισα ισα μια εσυ μια εγω ...
ε να δωθει η ευκαιρεία πρωτα :-*γιατι εσυ ποτε τιν εκανεσ τι μια δεν θιμαμε
γεια σου καυλα! :-* :-*
παλια ναι δουλεβαμε μαζι στι βριλησσου τωρα ειμαστε λιγω μακριαDUO με Ελένη και Αμάντα...φωτιά στα σεντόνια...
παλια ναι δουλεβαμε μαζι στι βριλησσου τωρα ειμαστε λιγω μακρια
οχει μορο προτα τιν ειχεσ παρι στο 60 βρυλισου και μετα γνορισεσ εμενα το θιμαμε γιατι μου το ειχεσ πι αλα τορα διστιχοσ εχουμε χορισι τι να κανουμε μπορι και να τιχει να ειμαστε μαζι με τιν αμανταγνωρίζω την Ελένη εδώ και 2 χρόνια που δούλευε στη Βριλησσού 60. νομίζω και με εσένα είχα συναντηθεί τότε μια φορά στο 36 αν θυμάμαι καλά.