iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τι με πρόδωσε; :SΆραβας είσαι ρε φίλε?
Τι με πρόδωσε; :SΆραβας είσαι ρε φίλε?
Τώρα τον ρωτάς περιμένεις απάντησηΆραβας είσαι ρε φίλε?
Τι με πρόδωσε; :S
Τι με πρόδωσε; :S
Περαστικα Ελενα να προσεχεις για να εισαι παλι κοντα μας συντομαΚαλησπέρα παιδιά
Απλα αισθανθηκα μια αδιαθεσία θεωρεισα σωστο να μην κανω ραντεβού σημερα
Φιλάκια!
και έχετε κ καταρράκτη να πάτε οφθαλμίατρο να σας φτιάξει γυαλακιαΣύμφωνα με τις κριτικές σχετικά με τη κυρία ηλικιακά το 70% είστε εδώ μέσα 50+, κολλητοί φίλοι με τον κατακουζηνο και μένετε ακόμα με τη μαμά σας...σόρρυ για τους παρεξηγημενους και οβερ..
δώσε πόνο σκατογερε..kamagra να δοκιμάσεις ..πήρε ο παππούς μου στα 82 το 2016 καιακο.α δεν γυρισεo καταρράκτης εγχειρίζεται, τι να σου κάνουν τα γυαλιά?
στην πραγματικότητα οι περισσότεροι εδώ μέσα, όπως κι εσύ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, είναι 15-25 ετών, με 18+cm πέος, πετυχημένοι επιχειρηματίες απ'τα πολύ νιάτα τους, με 2-3 αγγελάκια της victoria secret o καθένας. μια στο σπίτι, μια στο γραφείο και μια στην πόρσε έτοιμη για επαγγελματικά ταξίδια.
αλλά που και που - για το γαμώτο - μπαίνουν και στο μπου...
εγώ (παρότι δεν έγραψα ποτέ για την έλενα) ξεφεύγω λίγο καθώς είμαι σκατόγερος και μικροτσούτσουνος. την τελευταία φορά μάλιστα δεν μου σηκώθηκε κιόλας.
από αύριο αρχίζω τα βιάγκρα...
Μονο σε ορισμενα ξενοδοχεια στο Μεταξουργειο.Παρε τηλεφωνο να μαθεις λεπτομερειες.η ελενα παρεχει υπηρεσίες και σε σπιτια η μονο σε ξενοδοχεια΄΄??
Εγω θαλεγα κυριε συναδελφε ν αλλαξεις γυναικα πρωτα . Επιασες το αυτονοητο ?o καταρράκτης εγχειρίζεται, τι να σου κάνουν τα γυαλιά?
στην πραγματικότητα οι περισσότεροι εδώ μέσα, όπως κι εσύ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, είναι 15-25 ετών, με 18+cm πέος, πετυχημένοι επιχειρηματίες απ'τα πολύ νιάτα τους, με 2-3 αγγελάκια της victoria secret o καθένας. μια στο σπίτι, μια στο γραφείο και μια στην πόρσε έτοιμη για επαγγελματικά ταξίδια.
αλλά που και που - για το γαμώτο - μπαίνουν και στο μπου...
εγώ (παρότι δεν έγραψα ποτέ για την έλενα) ξεφεύγω λίγο καθώς είμαι σκατόγερος και μικροτσούτσουνος. την τελευταία φορά μάλιστα δεν μου σηκώθηκε κιόλας.
και έχετε κ καταρράκτη να πάτε οφθαλμίατρο να σας φτιάξει γυαλακια
μαζευτείτε κ έλα..εγώ να δεις γέλιο που ρίχνω.Δε μου λες τυπε που τραγουδας να ερθουμε να σ ακουσουμε ?
εχεις μεγαλη πλακα..
εσένα το φτωχό ειδικά ήδη σε εκμεταλευομαι κ νιώθω κάποιος..οι άλλοι που είναι ? Κ ο άλλος τα ίδια γράφει..να κάνετε παρέα να γίνεται 2 να σας κλείσω κ ένα τραπέζι μπροστά μπροστά ..με πληγώνεις άγριο νιάτο...
τι θα κάνει το μπου χωρίς εμένα?
πως θα συγκρίνεις μετά εσύ ο ΑΡΧΙΔ(άτος) μεγαλοτσούτσουνος τις τρελές επιδόσεις σου μ'εμάς τους πτωχούς, ώστε να αισθάνεσαι κάποιος? για σκέψου το...για σένα δουλεύουμε βρε
Δικός μου είσαι! Εμένα δεν κάνει κιχ ούτε με βιαγκρα!την τελευταία φορά μάλιστα δεν μου σηκώθηκε κιόλας.
Βλεπω δεν υπαρχει προθυμια για να συμπληρωθει η λιστα για τον διαγωνισμο.Μηπως πρεπει Ελενα να το υπενθυμισεις μια φορα ακομη;
Καλησπέρα αγοράκια!UΘα κανουμε κανα νεο give away?