Διαγραμμένο μέλος 237959
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
θαμπορουσα ν σ στειλω προσωπικο μηνυμα;υπεροχη![]()
θαμπορουσα ν σ στειλω προσωπικο μηνυμα;υπεροχη![]()
δν μπορω μαλλον εσυ πρεπει πρωταθαμπορουσα ν σ στειλω προσωπικο μηνυμα;
δν μπορω μαλλον εσυ πρεπει πρωτα
δν μπορω μαλλον εσυ πρεπει πρωα
μπορεις να μ στειλεις ελενα μηνυμα συνομιλιας στο προσωπικο;δν μπορω μαλλον εσυ πρεπει πρωτα
Καλό βράδυ Έλενα μου!Ποτέ δεν θα μπορέσεις να διασχίσεις τον ωκεανό μέχρι να βρεις το θάρρος να αφήσεις από τα μάτια σου την στεριά !
Σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ![]()
Καληνύχτα και από εμένα.Ποτέ δεν θα μπορέσεις να διασχίσεις τον ωκεανό μέχρι να βρεις το θάρρος να αφήσεις από τα μάτια σου την στεριά !
Σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ![]()
Η φάση που τη Τρίτη λέει βροχές και τη Τετάρτη ότι θα έχει 11 βαθμοί
Επ Σαρακοστή....Μαζευτήκαμε!!!!!!!!!!!!!!
Να είσαι καλά !Καλησπέρα!
Άσχετο, αλλά η Έλενα είναι τεράστια καύλα!
Αυτά.
Συμφωνώ απολύτως. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τελειώνει όταν τη φιλάς, με τρελαίνει.Καλησπέρα!
Άσχετο, αλλά η Έλενα είναι τεράστια καύλα!
Αυτά.
Πάντως θέλω να αναφέρω και ένα παράπονο. Το έχω ξανακάνει αν θυμάμαι καλά. Στο κουίζ σου Έλενα οι περισσότεροι απάντησαν ότι θέλουμε "να σε πάρουμε" με κάλτσες και ζαρτιέρες. Και δεν έχεις βάλει ούτε μια φωτογραφία έτσι. Και για να επανορθώσεις ευχαρίστως να στη βγάλω εγώ την άλλη φορά που θα βρεθούμε!Συμφωνώ απολύτως. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τελειώνει όταν τη φιλάς, με τρελαίνει.
Και επίσης εκτός το ότι είναι μια ωραία γυναίκα με πολύ ωραίο στήθος και πολύ ωραίες γάμπες, πάντα προσεγμένη και καθαρή, είναι και ένα πολύ γλυκό άτομο με την οποία χαίρεσαι να κάθεσαι αγκαλιά και να λες μια κουβέντα μετά το σεξ. Για κάποιους από μας είναι κι αυτό σημαντικό! Φιλιά πολλά Έλενα.![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια είσαι πολύ γλυκό αγόρι !Πάντως θέλω να αναφέρω και ένα παράπονο. Το έχω ξανακάνει αν θυμάμαι καλά. Στο κουίζ σου Έλενα οι περισσότεροι απάντησαν ότι θέλουμε "να σε πάρουμε" με κάλτσες και ζαρτιέρες. Και δεν έχεις βάλει ούτε μια φωτογραφία έτσι. Και για να επανορθώσεις ευχαρίστως να στη βγάλω εγώ την άλλη φορά που θα βρεθούμε!![]()