Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.689
- Πόντοι
- 1.046
Το ήθος και οι αξίες του κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα του επαγγελματος που κάνει είναι η κοινωνική μορφωση που διαθέτει !
Σε ευχαριστώ μάτια μου
Τελευταία τροποποίηση:
Το ήθος και οι αξίες του κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα του επαγγελματος που κάνει είναι η κοινωνική μορφωση που διαθέτει !
Σε ευχαριστώ μάτια μου
Η δευτερη ναι αλλα η τριτη ηταν φαρμακερη....μετα εχασα το μετρημαΗ δευτερη ναι αλλα η τριτη ηταν φαρμακερη....μετα εχασα το μετρημα....
Πολλοί χάσαμε το μέτρημα.........
Η δευτερη ναι αλλα η τριτη ηταν φαρμακερη....μετα εχασα το μετρημα....
Καλησπέρα καρδιά μου !
Σε ευχαριστω Ελενα .....το πρωι ενας ξαφνικος πονος αριστερα στην πλατη και στην καρδια μπροστα.....ολες οι εξετασεις αιματος κτλ καλες απλα περιμενω αξονικη θωρακος,ανω κοιλιας,κατω κοιλιας για τυχον ανευρυσμα εαν υπαρχει...ακτινες πνευμονων οκ καλες τις εκανα το πρωι σε ΙΚΑ που εφημερευει εδω στην πολη μου αλλα με εστειλαν εδω στο νοσοκομειο για περαιτερω εξετασεις και ακτινες θωρακος παλι...πολλα φιλιαΚαλησπέρα καρδιά μου !
Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρό !
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
Υ Γ...αχχχχ ! Αυτά τα νοσοκομειά έχουν πολύ θλίψη και πόνο
Σου στελνω ένα μεγάλο φιλι
Φιλε περαστικα και ανεπιστρεπτα.Σε ευχαριστω Ελενα .....το πρωι ενας ξαφνικος πονος αριστερα στην πλατη και στην καρδια μπροστα.....ολες οι εξετασεις αιματος κτλ καλες απλα περιμενω αξονικη θωρακος,ανω κοιλιας,κατω κοιλιας για τυχον ανευρυσμα εαν υπαρχει...ακτινες πνευμονων οκ καλες τις εκανα το πρωι σε ΙΚΑ που εφημερευει εδω στην πολη μου αλλα με εστειλαν εδω στο νοσοκομειο για περαιτερω εξετασεις και ακτινες θωρακος παλι...πολλα φιλια
Η θετική σκέψη και η αγάπη μας είναι μαζί σου !Σε ευχαριστω Ελενα .....το πρωι ενας ξαφνικος πονος αριστερα στην πλατη και στην καρδια μπροστα.....ολες οι εξετασεις αιματος κτλ καλες απλα περιμενω αξονικη θωρακος,ανω κοιλιας,κατω κοιλιας για τυχον ανευρυσμα εαν υπαρχει...ακτινες πνευμονων οκ καλες τις εκανα το πρωι σε ΙΚΑ που εφημερευει εδω στην πολη μου αλλα με εστειλαν εδω στο νοσοκομειο για περαιτερω εξετασεις και ακτινες θωρακος παλι...πολλα φιλια
Καλησπέρα καρδιά μου !
Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρό !
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
Υ Γ...αχχχχ ! Αυτά τα νοσοκομειά έχουν πολύ θλίψη και πόνο
Σου στελνω ένα μεγάλο φιλι
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...Φιλε περαστικα και ανεπιστρεπτα.
Hawkeye να σαι καλα φιλε σε ευχαριστω...Φιλε περαστικα και ανεπιστρεπτα.
Ελενα σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και τα παιδια εδω στο νημα.....σας αγαπω ολους ειστε το καλυτερο παρεακι....Η θετική σκέψη και η αγάπη μας είναι μαζί σου !
Να θυμάσαι :
《 Είσαι δυνατός》
Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στις αγαπημένες σου συνήθειες ..........
Περαστικά σου ρε μάγκα και όλα θα πάνε καλά με θετική σκέψη και πίστη στο Θεό!!!