Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.650
πίνω και πολλα τσιπουρα εγω αν δεν πιω 1 καραφακι καθε πρωι δεν ξεκιναει καλα η μερα μουΕγώ λέω να παμε στον Άγιο Εφραίμ στη νέα μάκρη που έχει κοντά κάτι τέλεια ουζερι!!!
πίνω και πολλα τσιπουρα εγω αν δεν πιω 1 καραφακι καθε πρωι δεν ξεκιναει καλα η μερα μουΕγώ λέω να παμε στον Άγιο Εφραίμ στη νέα μάκρη που έχει κοντά κάτι τέλεια ουζερι!!!
αν δεν δω μονοπετρο δεν πιστευω σε προτασεις
Είσαι πολυέξοδη μαναράκι και δυστυχώς δε βγαίνω μάνα μουεκτος αν μου προτεινει 10 ημερη εκδρομη στο ντουμπάι
......κι όμως είμαι μία γυναικα ολιγαρκής !Είσαι πολυέξοδη μαναράκι και δυστυχώς δε βγαίνω μάνα μου
Πέρα πα'την πλάκα εσύ αξίζεις όλο το χρυσάφι του κόσμου μπροστά σ'αυτά που ζητάς. Δε σε ξέρω προσωπικά μόνο από εδώ που έχω διαβάσει το νήμα σου μέχρι στιγμής αλλά μου βγάζεις μια καλή κοπέλα κυρία για την ακρίβεια με χρυσή καρδιά. Εφόσον είσαι και καλή μαγείρισσα έχεις όλο full pack εκτός από καύλα γυναικάρα στο σεξ που διαβάζω τις κριτικές σου. Ειλικρινά θα χαρώ πραγματικά να σε γνωρίσω!!!
Εισαι πολλα παραπανω απο απλα μια γυναικα ολιγαρκης.Εμεις να δεις χαρες που θα κανουμε οταν με το καλο νιωσεις ετοιμη για επιστροφη!!......κι όμως είμαι μία γυναικα ολιγαρκής !
Μου δίνουν χαρα απλα καθημερινα πραγματα !
Μία βολτα στην φύση ή στην θάλλασα !
Μια ταινια στον σινεμα !
όπως όλες οι γυναικες φυσικα μου αρεσουν τα λουσα αλλα πάντα σε λογικα πλαισια !
Θα χαρω πολυ να γνωριστουμε με το καλο όταν ερθω !
Σε ευχαριστω
καλημερα και καλο μηνα δασκαλε.
Καλο μηνα υπεροχη γυναικαρα μου Ελενα
Το καλοκαίρι πέρασε
το κοριτσάκι δεν γύρισε
πήγε να ξεκουραστεί
την κορμάρα να λιαστεί
Ήρθε το φθινόπωρο
η ώρα πάλι άλλαξε
αλλά πουθενά δεν φάνηκε
φτιάχνει κέικ και γλυκά
Όλοι περιμένουμε με αγωνία
Να στρίψει στην γωνία
να χαμογελά ναζιάρικα
και να κλαίμε από χαρά
Καλό μήνα εύχομαι…..με την Έλενα στην παρέα μας
καλημερα και καλο μηνα......κι όμως είμαι μία γυναικα ολιγαρκής !
Μου δίνουν χαρα απλα καθημερινα πραγματα !
Μία βολτα στην φύση ή στην θάλλασα !
Μια ταινια στον σινεμα !
όπως όλες οι γυναικες φυσικα μου αρεσουν τα λουσα αλλα πάντα σε λογικα πλαισια !
Θα χαρω πολυ να γνωριστουμε με το καλο όταν ερθω !
Σε ευχαριστω
καλο μήνα να έχουμε με υγειαΚαλό μήνα!!
Μια χαρά μήνας θα είναι . Εδώ θα επανέλθεις (πιθανώς) και εσύ, άρα τέλος οι περιπέτειες!!!!καλο μήνα να έχουμε με υγεια
Καλό μήνα Έλενα με υγεία και χαρούμενες στιγμέςκαλο μήνα να έχουμε με υγεια
πρωτα και πανο απ ολα με υγειακαλο μήνα να έχουμε με υγεια
καλο μήνα να έχουμε με υγεια