Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
Μου κάνουν πρόταση γάμου και οταν η απαντηση μου ειναι θετικη έτσι απλα εξαφανιζονταιΚοριτσι ομορφο και ταλαντουχο.Τυχεροι οι υποψηφιοι γαμπροι..
Μου κάνουν πρόταση γάμου και οταν η απαντηση μου ειναι θετικη έτσι απλα εξαφανιζονταιΚοριτσι ομορφο και ταλαντουχο.Τυχεροι οι υποψηφιοι γαμπροι..
Και δικαίως, δεν χορταινεται το κορμι της ΚΑΒΛΑΣ!
Και δικαίως, δεν χορταινεται το κορμι της ΚΑΒΛΑΣ!
Λατρεμένη μου Έλενα είδα στον ύπνο μου,ότι γύρισες Αθήνα και κλείσαμε και ραντεβού,πες μου ότι είναι αλήθεια ,φιλιά πολλαΕισαι πολυ ευγενικος
Σε ευχαριστω
Αντρες.....τι περιμενεις.....δεν ειναι παλιας κοπης πλεον να φορανε παντελονια.....Μου κάνουν πρόταση γάμου και οταν η απαντηση μου ειναι θετικη έτσι απλα εξαφανιζονται
Δυστυχως μάτια μου δεν ειναι αληθεια ήταν απλως ένα όμορφο όνειρο !Λατρεμένη μου Έλενα είδα στον ύπνο μου,ότι γύρισες Αθήνα και κλείσαμε και ραντεβού,πες μου ότι είναι αλήθεια ,φιλιά πολλα
Αγαπημένε ΜΠΙΛ
Αποκλειεται.Που θα βρουν καλυτερο πακετο συντροφου??Μου κάνουν πρόταση γάμου και οταν η απαντηση μου ειναι θετικη έτσι απλα εξαφανιζονται
YES!!!!Δυστυχως μάτια μου δεν ειναι αληθεια ήταν απλως ένα όμορφο όνειρο !
Αλλα θα σου πω ενα μυστικο μην το πεις πουθενα μονο οι 2 μας θα το ξερουμε !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ
αν δεν δω μονοπετρο δεν πιστευω σε προτασειςΑποκλειεται.Που θα βρουν καλυτερο πακετο συντροφου??
Απλα προετοιμαζονται με καθε λεπτομερεια για να σου διοργανωσουν τον τελειο γαμο!!
δέχομαι μωρο μου
Χαίρομαι πολύ κοριτσάρα μουΔυστυχως μάτια μου δεν ειναι αληθεια ήταν απλως ένα όμορφο όνειρο !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ
Ειδες γλυκο παραπονιαρικο κοριτσι.Τσακωσες μονοπετρο.Τωρα μενει να επιλεξεις κουμπαρους..δέχομαι μωρο μου
κουμπαρους και σε ποιο νησι θα γινει ο γαμος !Ειδες γλυκο παραπονιαρικο κοριτσι.Τσακωσες μονοπετρο.Τωρα μενει να επιλεξεις κουμπαρους..
ΑΝΤΕΕΕΕΕΔυστυχως μάτια μου δεν ειναι αληθεια ήταν απλως ένα όμορφο όνειρο !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ
Τζουτζούκα, τι διαβάζουν τα μάτια μου???Δυστυχως μάτια μου δεν ειναι αληθεια ήταν απλως ένα όμορφο όνειρο !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ
Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα εξαφανιζομουνα.το ακριβώς αντίθετο.Μου κάνουν πρόταση γάμου και οταν η απαντηση μου ειναι θετικη έτσι απλα εξαφανιζονται
Καλησπερα Ελενακι ομορφο.....δεν μενεις εκει που εισαι. Ηρεμια.....ησυχια.....φυση. Τι το θελεις να γυρισεις εδω στη ζουγκλα. Καλα εισαι εκει πιστεψε με.....πολυ καλυτερα.Δυστυχως μάτια μου δεν ειναι αληθεια ήταν απλως ένα όμορφο όνειρο !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ