123BigGeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 844
- Πόντοι
- 81
Χρόνια Πολλά στην ομορφότερη χώρα του κόσμου με τον αθάνατο πολιτισμό που δίδαξε στο παρελθόν! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
Χρόνια Πολλά στην ομορφότερη χώρα του κόσμου με τον αθάνατο πολιτισμό που δίδαξε στο παρελθόν! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣΧρόνια Πολλά στην ομορφότερη χώρα του κόσμου με τον αθάνατο πολιτισμό που δίδαξε στο παρελθόν! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
ωραιο και το παστιτσιο αλλα μετα το μουσακα.το αγαπημενο μου.5 6 κοματια τα τσακηζω για πλακα.αγάπη μου το παστιτσιο ειναι η σπεσιαλιτέ μου
Και με μπεσαμελ σπιτικη οχι του σουπερ μαρκετ
ΟΙ φιλες μου με εχουν λατρεψει για την μαγειρικη μου
Τι ώρα αυριο να έρθω στην εκκλησια ???
θελω και ιμαμ και μουσακα ειμαι καλοφαγαςαγάπη μου το παστιτσιο ειναι η σπεσιαλιτέ μου
Και με μπεσαμελ σπιτικη οχι του σουπερ μαρκετ
ΟΙ φιλες μου με εχουν λατρεψει για την μαγειρικη μου
Τι ώρα αυριο να έρθω στην εκκλησια ???
ρε αγαπη ολα τα φαγητα ξερω να μαγειρευω !θελω και ιμαμ και μουσακα ειμαι καλοφαγας
εμενα μου αρεσουν πολυ τα θαλλασινα !ωραιο και το παστιτσιο αλλα μετα το μουσακα.το αγαπημενο μου.5 6 κοματια τα τσακηζω για πλακα.
Να ξέρεις ότι τα θαλασσινά υπάγονται στις αφροδισιακές τροφές. Θα τα φας σαν ένα είδος υποκατάστατου λόγω αποχής απ'το σεξ....εμενα μου αρεσουν πολυ τα θαλλασινα !
Μιαμμμμμμ !
τωρα που το θυμηθηκα αυριο θα φτιαξω η λιχουδα!
αν ησουνα εδω η καλυτερη σου θα ηταν τοτε.απο θαλλασινα εδω αλλο τιποτα.απο ψαρια ειδηκα.εμενα μου αρεσουν πολυ τα θαλλασινα !
Μιαμμμμμμ !
το γιουβετσι ειναι η δευτερη σπεσιαλιτε μου !Να ξέρεις ότι τα θαλασσινά υπάγονται στις αφροδισιακές τροφές. Θα τα φας σαν ένα είδος υποκατάστατου λόγω αποχής απ'το σεξ....
Εγώ τρελαίνομαι για το μοσχαράκι γιουβέτσι. Το πετυχαίνεις;
Να με καλέσεις να έρθωαν ησουνα εδω η καλυτερη σου θα ηταν τοτε.απο θαλλασινα εδω αλλο τιποτα.απο ψαρια ειδηκα.
Γαριδεςεμενα μου αρεσουν πολυ τα θαλλασινα !
Μιαμμμμμμ !
με πολυ μεγαλη μου χαρα.καλωσ να ερθεισ οποτε θελεισ.Να με καλέσεις να έρθω
και κρασι με αρκετο νερο για να μεθυσωΓαριδες
Μυδια
Καλαμαρακια
Γαυρος
Πατατες τηγανιτες.........και κρασακι
Με καλη παρεα.....
Εισαι πολυ ευγενικοςμε πολυ μεγαλη μου χαρα.καλωσ να ερθεισ οποτε θελεισ.
Ντροπη μου ξεχασα το επιδορπιο.....καρυδοπιτα με παγωτο. Αφου σου αρεσουν τα γλυκα......και κρασι με αρκετο νερο για να μεθυσω
ποσο καλα με ξερεις αστερι μουΝτροπη μου ξεχασα το επιδορπιο.....καρυδοπιτα με παγωτο. Αφου σου αρεσουν τα γλυκα......
Μονο που τα εγραψα πεινασα αλλα περισσοτερο για το κορμι σου.....ποσο καλα με ξερεις αστερι μου
Κοριτσι ομορφο και ταλαντουχο.Τυχεροι οι υποψηφιοι γαμπροι..το γιουβετσι ειναι η δευτερη σπεσιαλιτε μου !
Είχα καλη δασκαλα στην μαγειρικη
Και δικαίως, δεν χορταινεται το κορμι της ΚΑΒΛΑΣ!Μονο που τα εγραψα πεινασα αλλα περισσοτερο για το κορμι σου.....
Αγαπημένε ΜΠΙΛΚαι δικαίως, δεν χορταινεται το κορμι της ΚΑΒΛΑΣ!